CAPTURE THE FLAG ΕΛΕΥΣΙΝΑ 20-1-2013

Ξεκίνησε από fvagelis, 13 Μαρ 2013, 00:13:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Aggpsp

Πολυ ομορφο παιχνιδι  και αυτη την Κυριακη ενα μεγαλο Μπραβο στους διοργανωτες που κουραστηκαν για ολους μας,ωστε να περασουμε καλα αλλα κ σε ολα τα παιδια που επαιξαν!

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

ENA MEΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ  ΑΨΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ
ΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ Μ.Α.D (mercenaries airsoft division) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ..............
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ

WARBRO

απο την  legion athens airsoft team ευχαριστουμε την ομαδα zero  για την ομορφη κυριακη που μας προσεφεραν
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

je33

ZERO ευχαριστουμε για ολα... :) :D ;)
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

nikoshot

Απ τα καλυτερα και πιο οργανωμενα παιχνιδια το σημερινο...μασ χαρισατε μια φουλ καλη Κυριακη...Μπραβο στην ομαδα ZERO.....

2PAC

πολυ καλο παιχνιδι τα δωσαμε ολα σημερα μας τελειωσαν ολα τα μπιλακια η μπαταρια
ευτυχως στο τελος.
μακελειο εγινε σημερα.
καλη εβδομαδα σε ολους

#LEONARDO-SWORDFISH#

Mια χαρά περάσαμε....
Σκοτείνιασε ο ουρανός απο τα μπιλάκια....

Ειδικά τα ντου των ΜΠΛΕ ....ονειρικά.... ;D

Αν και το μυαλό μου ήταν αλλού σήμερα....
Το airsoft σου δίνει τη δυνατότητα
να ξεχαστείς και να περάσεις καλά με φίλους....

Καλή Εβδομάδα Σε 'Ολους !!!!!

spyros_pap

ΠΟΛΥ καλο το game σημερα μας εδωσε ενεργεια ωστε να περασει αυτη η εβδομαδα!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

anestis

Τρομερο παιχνιδι αν και προς το τελος μου τελειωσε η μπαταρια στο οπλο  :-\ γενικα με διαφορα που μου ειχαν συμβει αυτην την βδομαδα ξεχαστικα και περασα καλα οπως και ολοι μας μπραβο στην διοργανωση για την διεξαγωγη του παιχνιδιου!!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

lock

της μπιλιας το καγκελο..!αυτο μονο
ολη η ελευσινα σηκωθηκε 30 ποντους απο τις μπιλιες που επεσαν σμρα!!!
thnx Z.E.R.O

DiLon

Ενα μεγαλο ευχαριστω στους Z.E.R.O. και στην καλη συνεργια των παιδιων απο συμμετειχαν... Πολυ ωραιο παιχνιδι! Ειδα οτι κυκλοφορουσαν και κατι καμερες στο πεδιο... Αν ανεβει κανενα βιντεακι με το παιχνιδι, δωστε link να δουμε κ μεις τις φατσες μας!  ;D ;D

DAGGER

Ευχαριστουμε πολυ την διοργανωση για το ωραιο κ γρηγορο παιχνιδι!!!τρεξαμε ,ιδρωσαμε ,ξεσκουριασαμε!!
thanks k καλη εβδομαδα σε ολους!!

spirosleon

Z.e.r.o ....μονο zero δεν παίρνετε στην οργάνωση.! Μπράβο σας.περάσαμε υπέροχα και γελασαμε απίστευτα! Προσωπικά γελασα με την καρδιά μου τόσο που παρατησα και το παιχνιδι κάποια στιγμη! Καλη βδομάδα!