Plate Carriers

Ξεκίνησε από Cataphract, 23 Ιουν 2009, 02:26:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Cataphract

Καλησπέρα, ψάχνω εδώ και λίγο καιρό ένα πολύ καλής ποιότητας plate carrier το οποίο θέλω μάλιστα κάποια στιγμή να εφοδιάσω με κανονικές μεταλλικές πλάκες.

Γνωρίζετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;

Μαύρο για την ακρίβεια  :P

EDIT:

http://www.import-action.com/mpccd.html

Βρήκα αυτό αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα του. Κάτι τέτοιο ψάχνω όμως.

Dadiaki

Οι πλάκες είναι κεραμικές και όχι μεταλλικές...
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

skotostras

file.... pragmatika ti tis 8es tis plakes gia airsoft lol
tespa ean tis 8es TOOOSO poli gia varos tote pane se kana sidera kai pes tou na sou kopsi metalo sto mege8os pou xoraei sto gileko
gt ean pas na agoraseis pragmatikes adivalistikes plakes, 8eleis polaaaaa leftoudakia.....blim blim $$$
opote na sinopsisoume
1) Gia varos mila me enan sidera na sou ta kopsi sto mege8os pou 8es
2) Ean 8es na fouskosi to plate carrier tote vazeis ena maksilari apo mesa kai ise etimos :D ;D
Episeis iparxoun Pseftikes plakes apoklistika gia airsoft...

Cataphract

Παράθεση από: Dadiaki στις  23 Ιουν 2009, 10:47:27 ΠΜ
Οι πλάκες είναι κεραμικές και όχι μεταλλικές...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ceramic_plate

Όπως βλέπεις υπάρχουν και μεταλλικές.

@skotostras:
(Θα έκανα quote αλλά αυτό το φόρουμ δεν έχει δυνατότητα multiquote)

Για τον ίδιο λόγο που κάποιοι ντύνονται swat, εκαμ, us marines, ταλιμπάν και δε συμμαζεύεται. Γιατί αυτό θέλω να είναι μέρος του εξοπλισμού μου.

Το ξέρω ότι υπάρχουν ψεύτικες πλάκες, δεν θέλω κάτι να φουσκώσει, αν είναι δυνατόν, σιγά μη βάλω και σεμεδάκι από πάνω. Όσον αφορά το "σιδεράδικο", αν και έχει γνωστός μου απέναντι ακριβώς, δεν είναι απλά να "κόψει" ένα μέγεθος (επειδή ξέρω από πανοπλίες, όχι μοντέρνες όμως), πρέπει να έχει το κατάλληλο πάχος, να κοπεί σωστά στα μέτρα του sleeve, να μην έχει αιχμηρές άκρες ή να μην είναι ξυράφι και μου διαλύσει το vest...

Γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει φτηνή οικονομική λύση, ενδιάμεση. Δεν ψάχνω κανονικές αντιβαλλιστικές πλάκες, έλεος  :P

Greek_soldier

Πάντως με 300 Ευρώ παίρνεις 2 κανονικές αντιβαλλιστικές πλάκες και με 500-600 Αλεξίσφαιρο γιλέκο. Βέβαια είναι too much για airsoft. ;D

Cataphract

Προφανώς.

Τέλος πάντων, το θέμα απαντήθηκε διεξοδικά στο άλλο φόρουμ, δεν χρειάζεται να υπάρχει εδώ.