αντιεπαγγλεματιες μεχρι εκει που δεν παιρνει

Ξεκίνησε από SKORPIOS123, 02 Δεκ 2012, 18:38:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SKORPIOS123

Παλικαρι το οποιο ασχολειται 1 χρονο με το αθλημα πηγε να κανει επισκευη οπλου στο μαγαζι στο φαληρο
Γνωστο για τα ειδη airsoft που πουλαει
Τα παλικαρια εκει το επισκευαζουν και του το ξαναδινουν χωρις να εχουν μετρησει τα fps(λες και θα επρεπε για κατι που ενοειται)
Aποτελεσμα?
Να παει ο ανθρωπος 60χλμ για παιχνιδι και να γραψει η μετρηση 377 οποτε και να αποκλειστει απο το παιχνιδι
Γυριζει αλλα 60χλμ πισω αφου εχασε ολο το πρωινο και βενζινη και τους το παει πισω
Η απαντηση τους?
Τα 377 ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Εγω ρωταω δηλωνουν αγνοια η βλακεια?
Του το πανε στα 340fps και του ζητανε αλλα 40 ευρο για εργασια αντι να ζητησουν συγνωμη που δεν του το μετρησανε πριν του δωσουνε το οπλο
Η κορυφη της βλάκειας τους?
Οτι τη στιγμη εκεινη που του ζητησανε 40 ευρο κραταγε και μια μασκα που ηθελε να αγορασει οπου εκανε 15 ευρο και το παιδι μετα το ''γδυσιμο''που του κανανε ειχε 14

ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΟ

Και τους ειχε αγορασει και ενα τζακετ 70 ευρο πριν λιγο καιρο
Και τους ειχε παραγγειλει και ενα sniper το οποιο δεν το φερανε ποτε

''ΜΠΡΑΒΟ'' ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ''ΑΡΙΣΤΟΙ''
ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

Αστο φιλε δεν υπαρχουν τα ατομα σου φερονται λες και τους σκοτωσες την μανα με το ζορι να σου μιλησουν,με το ζορι να εξυπηρετησουν.πηρα οπλο απο εκει 350fps παω πρωτο παιχνιδι μετραω 391 το παω πισω τους  το  λεω και η απαντηση τους αλλοι παρακαλανε να εχουν πολλα fps με το ζορι το μετρησαν οντως ηταν πολλα fps αλλα δεν τους καηκε καρφι αν θες μου λεει 40 να στο φτιαξουμε δεν ξανα περναω ουτε απο εξω..........
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ

spirosleon

Παράθεση από: SKORPIOS123 στις  02 Δεκ 2012, 18:38:15 ΜΜ
Παλικαρι το οποιο ασχολειται 1 χρονο με το αθλημα πηγε να κανει επισκευη οπλου στο μαγαζι στο φαληρο
Γνωστο για τα ειδη airsoft που πουλαει
Τα παλικαρια εκει το επισκευαζουν και του το ξαναδινουν χωρις να εχουν μετρησει τα fps(λες και θα επρεπε για κατι που ενοειται)
Aποτελεσμα?
Να παει ο ανθρωπος 60χλμ για παιχνιδι και να γραψει η μετρηση 377 ......

να κανω τον δικηγορο του διαβολου?
χωρις να  υποστηριζω το συγκεκριμενο καταστημα για πολλους ακομα λογους , θελω να ρωτησω, τι προβλημα ειχε το οπλο που πηγε με 340 fps και εφυγε με 377?

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

Παράθεση από: ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ στις  02 Δεκ 2012, 19:22:19 ΜΜ
Αστο φιλε δεν υπαρχουν τα ατομα σου φερονται λες και τους σκοτωσες την μανα με το ζορι να σου μιλησουν,με το ζορι να εξυπηρετησουν.πηρα οπλο απο εκει 350fps παω πρωτο παιχνιδι μετραω 391 το παω πισω τους  το  λεω και η απαντηση τους αλλοι παρακαλανε να εχουν πολλα fps με το ζορι το μετρησαν οντως ηταν πολλα fps αλλα δεν τους καηκε καρφι αν θες μου λεει 40 να στο φτιαξουμε δεν ξανα περναω ουτε απο εξω..........
ρε σειρά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;εγώ δεν θα κρίνω απ ένα φόρουμ αν είναι κάποιος επαγγελματίας η όχι - γιατί φαίνεται σε να κάνω διαφήμιση  σε κάποιον η όχι και δεν είναι σωστό για κανέναν.Aλλα το να σχόλιαζεις το χαρακτήρα ορισμένων στο κατάστημα σε βρίσκω υπερβολικό και άδικο γιατί εγώ όπως και πόλλοι άλλοι πιστεύω δεν νομίζω να έχουν αρνητική συμπεριφορά απ τα άτομα που βγάζουν το μεροκάματο τους εκεί μέσα-επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ - άσχετο με το αν είναι επαγγελματίες η όχι-γι αυτό έχω τη γνώμη μου προσωπικά και πιστεύω πως είναι λάθος να την εκφράσω εδώ.

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.........
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ

Niner

Καλησπέρα, είμαι ο τεχνικός που ολοκλήρωσα τις εργασίες στο συγκεκριμένο όπλο.
Σας παραθέτω την σειρά των εργασιών που έγιναν όπως αυτές καταγράφηκαν στο μητρώω του.
Στις 26-10-2012 ζητήθηκε απο τον πελάτη να γίνει αναβάθμηση απο 330 fps που ηταν στα 380 fps. Μετρήθηκε στα 378 fps και παραδώθηκε.
Στις 21-11-2012 έπειτα απο νέα επιθυμία του πελάτη επειδή πήγε σε παιχνίδι με όριο 350 fps και κόπηκε ζητήθηκε και έγινε υποβάθμηση στα 340 fps και μετρήθηκε στα 345 fps και παραδώθηκε.
Αυτά προς αληθή και πλήρη πληροφόρηση, ευχαριστώ.

SKORPIOS123

Ο πελατης στο εφερε για να γινει η αναβαθμιση σε αλλα σημεια του οπλου αν θυμασαι καλα οπου και εγινε
Και σας ειπε τα ορια να ειναι τετοια ωστε να μπορει να παιζει στα παιχνιδια
Κακο πραγμα η επιλεκτικη μνημη

SKORPIOS123

Η μηπως και ο φιλος που του το πηγατε στα 390 οπως γραφει ποιο πανω εχει αδικο?
Και αφου εισαι ο τεχνικος μπορεις να μου πεις για ποιο λογο ηρθε το οπλο εκει?
Γιατι και εγω μπορει να λεω ειμαι ο παπας της ρωμης
Και αφου το πηγατε στο 380 τον ειδοποιησατε για τα fps?
Ξερετε τα ορια στα παιχνιδια?

spyros_pap

Χωρις να θαλω να γινω ο δικηγορος του διαβολου  αλλα γιατα fps αν παιζεις prive δεν εχει ορια τωρα για τα public νομιζω ειναι 344 fps εγιναν 350 και τωρα παιζουν σεναρια και με 370
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

mirrage

Παράθεση από: spyros_pap στις  08 Δεκ 2012, 23:49:07 ΜΜ
Χωρις να θαλω να γινω ο δικηγορος του διαβολου  αλλα γιατα fps αν παιζεις prive δεν εχει ορια τωρα για τα public νομιζω ειναι 344 fps εγιναν 350 και τωρα παιζουν σεναρια και με 370

Το ποια είναι τα όρια στα παιχνίδια δεν έχει σημασία το θέμα είναι ότι είναι αδύνατο
να αλλάξουν τα fps απλά και μόνο με κάποια επισκευή-αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος
με άλλο αντίστοιχων προδιαγραφών και απόδοσης.
Κοινώς αν αλλάξεις μία κάννη και από 7mm την κάνεις 6,03 ναι θα ανέβουν κάπως και τα fps
αν όμως βάλεις πάλι 7mm δεν θα ανέβουν.Το ίδιο και για τα ελατήρια και τα πιστόνια η το air
nozzle τα οποία είναι αυτά που καθορίζουν τα fps.Αν ζητήθηκε αλλαγή μπαταρίας, γραναζιών,
κινητήρα η gearbox τότε τα fps δεν επηρεάζονται με τπτ!

Οπότε εδώ παίζουν 2 ενδεχόμενα...η το κατάστημα έβαλε κάποιο ανταλλακτικό (από αυτά που
επηρεάζουν τα fps) ανώτερων επιδόσεων είτε ο πελάτης ζήτησε αναβάθμιση σε κάποιο εξάρτημα
που επηρεάζει τα fps.

Αν έγινε το πρώτο τότε το κατάστημα έπρεπε να αλλάξει ΔΩΡΕΑΝ το λάθος ανταλλακτικό εκτός
αν ο πελάτης είχε λάβει γνώση της αναβάθμισης εκ των προτέρων.
Αν έγινε το 2ο δεν θα έπρεπε να παραπονεθεί ο πελάτης.

Στο κατάστημα αυτό δεν έχω πάει και δεν ξέρω γενικά τι ατμόσφαιρα υπάρχει οπότε δεν παίρνω
θέση.

elricd

Βασικά αν μιλάτε για το ύφος κ την εξυπηρέτηση θα μπορούσα να πω πως όλα τα μεγάλα καταστήματα της Αθήνας στο ίδιο χαλί βρίσκονται. Εξυπηρέτηση 0 κ πολύ ύφος. Οταν καλείς κ ρωτάς κάτι κ η απάντηση που περνεις είναι : και που να ξέρω εγώ, τότε πάρε κ κατάλαβε. Ετυχε να κάνω προχθές μια αγορά απο Καναδά και το παλικάρι μέσω mail ήταν απίστευτα εξυπηρετικό. Ηθελα να του δώσω κ αλλα φράγκα κ μου έλεγε ότι αυτή η αναβάθμιση δε χρειάζεται. Εδώ θα σε εγδυναν.
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

mirrage

Και πάλι λέω ότι με το συγκεκριμένο κατάστημα δεν ξέρω τι παίζει...
Elricd έχω βρεθεί και εγώ στη θέση σου και σε καταστήματα airsoft και σε άλλα καταστήματα
όμως δεν είναι όλα το ίδιο και δεν είναι η άγνοια, η αδιαφορία και η αγένεια ελληνικό φαινόμενο.
Έχω εξυπηρετηθεί από καταστήματα του εξωτερικού είτε από κοντά είτε μέσω Internet με εξαιρετικό
τρόπο αλλά και με τον χειρότερο.Δεν είναι σωστό να τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά και να
γενικεύουμε επειδή ένας υπάλληλος είχε την στραβή του η έκανε λάθος η είναι στριμάδι.
Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού.

dtz

Παράθεση από: Niner στις  03 Δεκ 2012, 19:04:57 ΜΜ
Καλησπέρα, είμαι ο τεχνικός που ολοκλήρωσα τις εργασίες στο συγκεκριμένο όπλο.
Σας παραθέτω την σειρά των εργασιών που έγιναν όπως αυτές καταγράφηκαν στο μητρώω του.
Στις 26-10-2012 ζητήθηκε απο τον πελάτη να γίνει αναβάθμηση απο 330 fps που ηταν στα 380 fps. Μετρήθηκε στα 378 fps και παραδώθηκε.
Στις 21-11-2012 έπειτα απο νέα επιθυμία του πελάτη επειδή πήγε σε παιχνίδι με όριο 350 fps και κόπηκε ζητήθηκε και έγινε υποβάθμηση στα 340 fps και μετρήθηκε στα 345 fps και παραδώθηκε.
Αυτά προς αληθή και πλήρη πληροφόρηση, ευχαριστώ.

αγαπητέ φίλε Niner, δεν τα λες τα πράγματα καθόλου καλά,
βέβαια άν είσαι εργαζόμενος καλά κάνεις, αν είσαι ο καταστηματάρχης επίσης ...

δεν ήθελα να εμπλακώ σε μια κουβέντα, στην οποία δεν πρόκειται να βρεθεί καμία άκρη,
αλλά με αυτά που διαβάζω, δεν μπορώ να μην μιλήσω, γιατί μας διαβάζουν κι άλλοι αφενός,
αφετέρου ξέρω τι έγινε, γι αυτό και λέω, ότι δεν τα λές τα πράγματα καλά...

υπάρχει άνθρωπος σήμερα, με περιεχόμενο πίσω από το μέτωπο, που πηγαίνει σε κατάστημα
και ζητάει το όπλο του να ρίχνει 380 fps ?

έστω λοιπόν ότι υπάρχει, καθώς υπάρχουν και private παιχνίδια, προπονήσεις, ή τέλοσπάντων
θέλει ο άλλος να βαράει τι γάτες που νιαουρίζουν (υπάρχουν πολλοί, μην το γελάτε)
Αφού λοιπόν το κάνει αυτός, ο κάποιος, και του πεί το κατάστημα ότι το όπλο έγινε όπως το ζήτησε,
και ρίχνει 378 fps, ό ίδιος άνθρωπος παίρνει το αυτοκίνητό του, και πηγαίνει να παίξει στις Ερυθρές,
που το όριο ήταν 370 fps, γραμμένο με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Κάτι δεν κολλάει, εκτός αν ο φίλος που σας το έφερε είναι ψυχοπαθής, και απ΄ότι ξέρω δεν είναι  ;D
Ισα - ίσα που ο άνθρωπος είναι λογικότατος και χαμηλών τόνων, και γι΄αυτό και μιλάμε εμείς για την ιστορία.

Πρέπει κάποτε να καταλάβουν ορισμένοι τι σημαίνει "επαγγελματική συμπεριφορά" και "ευχαριστημένος πελάτης"
καθώς και ότι με το χόμπυ αυτό ασχολούνται και άνθρωποι, που δεν είναι κ@#%$μένοι 18άρηδες,
χωρίς να κατηγορώ τους 18άρηδες, και ο γιός μου μεταξύ αυτών είναι  ;)
don 't get mad, get even