αναβαθμιση vfc scar heavy

Ξεκίνησε από sarakinos, 18 Νοε 2012, 11:05:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sarakinos

καλημερα σε ολους εχω την εξης απορια και θα ηθελα καποια βοηθεια με το εξης: εχω το παραπανω οπλο το οποιο βγαζει περιπου 340 fps με τη μαμα καννη 34.8 cm και θα ηθελα να βαλω μια μεγαλυτερη απο AK 47πχ χρησιμοποιωντας ενα σιγαστηρα το ερωτημα ειναι τι αλλαγες πρεπει να κανω ωστε να δια τηρηθουν τα fps πανω κατω . oποιος εχει αποψη επι του θεματος θα με βοηθουσε γενικα και με αλλα οπλα που εχω και θα με εβγαζε απο τον κοπο (και χρημα φυσικα) διαφορων δοκιμων ευχαριστω προκαταβολικα.

muninja

Λογικά αν κρατήσεις την ίδια διάμετρο δεν θα ανέβουν τα fps.Κάπου διάβασα όμως ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα με το πιστόνι αν μεγαλώσεις πολύ την κάνη.

Kallistos

Απο 35 εκ κάνη θα πάς στα 45 εκ.
Ναι έχεις πρόβλημα γενικα στην αναβάθμιση, αν τελικά την πραγματοποιήσεις.
Αν θυμάμαι σωστά, το SCAR H έχει τρύπα στο κυλινδρό του, το οποιο σημαίνει οτι ειναι εργοστασιακά φτιαγμένο για βέλτιστη λειτουργεία με την μαμα κάνη.
1. Για μπορέσει το πιστόνι τα τρομπάρει αέρα σε 45εκ κάνη, θα χρειαστεί να επέμβεις στο gearbox, και να αλλάξεις το κύλιδρο, με έναν χωρίς τρύπα.
2. Θα χρειαστεί να τσεκάρεις οτι το υπάρχον VFC πιστόνι, θα συμπιέζει καλά αέρα, με το νέο κύλιδρο. (Αν το νέο πιστόνι είναι VFC δε θα έχεις θέμα, γιατι η μελέτη έχει γίνει απο την VFC)
3. Θα χρειαστεί η κάνη να είναι πιο στενή (ίσως 6,03 ή 6,01 που δε την προτείνω) ωστε να διατηρηθεί η ταχύτητα εξόδου της μπίλιας (κοιτα μηχανική ρευστών). Εχω την εντύπωση οτι η VFC χρησιμοποιεί 6.05. αρα εκεί είναι σίγουρο, οτι επειδή η διαφορά ειναι παρα πολύ μικρή, θα δείς μια μειωση στα FPS αν επιλέξεις την 6,03.
4. Αλλαγή σιγουρα στο λαστιχάκι του hopup. Αλλα επειδή ολα τα buckings δεν είναι ίδια, ρώτα απο το μαγαζί που θα το αγοράσεις, ο τεχνικός του (οχι ο πωλητής του) πιο προτείνει για το Hopup σου. Δεν ξέρω άν χωρά bucking της madbull μεσα στο VFC hopup. Ειναι γνωστό οτι δίνει λίγα FPS, για να καλυψεις τυχόν απωλειες

Καλή τύχη στην αναβάθμιση σου, αν και προσωπικά πιστεύω οτι μια πιο στενή κάνη στα μαμίσια 35 εκατοστά θα ήταν καλύτερα, και λιγότερο μπελαλίδικη.
Ready... Steady... Fire...!!!

tristan

Μεγαλητερο μηκος κανης απο 35εκ Σε 45εκ και απο 6,05 Σε 6,03 θα προστεση φπς στο aeg οποτε θα πας σε χαμηλοτερο ελατηριο για να κρατησις τα 350φπς
Σε g36 κανη 6,03 - 300μμ  προστεσε 30 φπς χωρης αλλη αναβαθμιση

sarakinos

δηλαδη αν καταλαβα καλα αν μεγαλωσω το μηκος και μειωσω τη διαμετρο θα εχω τα ιδια αποτελεσματα στη ταχυτητα διορθωστε με αν κανω λαθος . αν ειναι ετσι θα κερδισω σε μετρα η σε συγκεντρωση η και στα δυο?

sarakinos

επισης μηπως καποιος γνωριζει τι ελλατηριο εχει και τι μπορει να παρει με ασφαλεια για τα υπολοιπα?