Μετρηση fps

Ξεκίνησε από kaiser_soze0307, 30 Νοε 2012, 03:27:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaiser_soze0307

Καλησπέρα σε άπαντες!
Μια ερώτηση, η το πραγματικό fps από αυτό που δίνει η εταιρεία διαφέρει?
Που μπορώ να το μετρήσω για να ξέρω εαν μπορώ να πάρω μέρος σε public σενάρια.Μην παμε και φάμε καμία ήττα...
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

ROOKIEJO

σε καθε οργανωμενο σεναριο υπαρχει μετρητης και σε αρκετες οργανωμενες ομαδες επισης.
ενας μπουσουλας ,οχι 100% σιγουρος, ειναι οτι καθε κινεζικο βγαζει παραπανω απο 350 φπς ενω τα επωνυμα κατω απο 350.
εκτος απο τα bolt και marui συνηθως διαφερουν απο του κατασκευαστη ειδικα κινεζου.
ηττα δεν θα φας ,μπορει να παιξεις με καποιο δανεικο.συμβαινει συχνα σε αυτη την υπεροχη κοινοτητα.

kaiser_soze0307

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα φέρουμε κανα δυο όπλα για καλό και για κακό.
Το δικό μου κινέζικο είναι και στο νετ είδα ότι πχ το όπλο μου βγαίνει με 350 fps και στην μέτρηση 280! Το αναφέρω γιατί με ξάφνιασε τέτοια απόκλιση και λέω να πάω να αλλάξω ελατήριο! Μπορώ να πάω σε καταστήματα να κάνω μια μέτρηση?
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

Tsitouras

Και γιατι να αλλαξεις ?
Με 280 φπς παιζεις μια χαρα, και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο (και εγω με 280 εως 300 φπς ειμαι στα οπλα μου)
Umbrella Trashsweepers

kaiser_soze0307

Παράθεση από: Tsitouras στις  30 Νοε 2012, 15:12:39 ΜΜ
Και γιατι να αλλαξεις ?
Με 280 φπς παιζεις μια χαρα, και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο (και εγω με 280 εως 300 φπς ειμαι στα οπλα μου)

Εγω είμαι στα 260 με 280. Απλά παραξενέυτηκα από την απόκλιση της εταιρείας με την μέτρηση. Εφόσον αρκεί για παιχνίδια τότε εντάξει.
Charles Edward Montague

Tsitouras

Δεν υπαρχει πραγμα οπως "λιγα φπς" και με 15φπς να παιζεις, αμα παει η μπιλια ολα καλα  ;D ;D ;D

Υ.Γ. Σου εχω απαντησει στο π.μ.
Umbrella Trashsweepers

kaiser_soze0307

Παράθεση από: Tsitouras στις  30 Νοε 2012, 18:30:06 ΜΜ
Δεν υπαρχει πραγμα οπως "λιγα φπς" και με 15φπς να παιζεις, αμα παει η μπιλια ολα καλα  ;D ;D ;D

Υ.Γ. Σου εχω απαντησει στο π.μ.

Υγ. και εγω το ίδιο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Charles Edward Montague