2 Δεκεμβρίου 2012 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ - CERCA TROVA II

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 26 Νοε 2012, 22:09:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Beldar

Ρε παιδιά σόρυ για το άσχετο απλά ήθελα να ρωτήσω.Ανακάλυψα χτες το Airosoft και σκεφτόμυν να έρθω αύριο να παρακολουθήσω αλλά δεν έχω γυαλθά τουλάχιστον αυτα που έχετε εσείς . Μπορώ να έρθω η δεν θα μπορέσω να δω τίποτα.
Μην Καταδέχεσαι να ρωτάς :

''Θα νικήσουμε ;

Θα νικηθούμε;''

Πολέμα!

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Beldar στις  01 Δεκ 2012, 20:01:47 ΜΜ
Ρε παιδιά σόρυ για το άσχετο απλά ήθελα να ρωτήσω.Ανακάλυψα χτες το Airosoft και σκεφτόμυν να έρθω αύριο να παρακολουθήσω αλλά δεν έχω γυαλθά τουλάχιστον αυτα που έχετε εσείς . Μπορώ να έρθω η δεν θα μπορέσω να δω τίποτα.

Μπορείς να έρθεις να παρακολουθησεις.... και ενα ζευγαρι θα σου δωσω εγω....

CHOPPER

ωραια κυριακη!!! περασαμε καλα και το ψιλοβροχο που εριχνε εφτιαχνε ακομα ποιο πολυ την ατμοσφερα.
εγω προσοπικα το ευχαριστιθικα και σαν παιχνιδι αλλα ακομα ποιο πολυ για την συζητηση που ειχαμε στο τελοσ αρκετοι απο εμασ !!!

λεο βαλε μπροσ το cerca trova 3

tristan

Eυχαριστουμε και εμεις για την κυριακη tristan - elcind

βρεθηκε το κατο καπακι απο χηρομβονβιδα θαντερμπι επικινονια με π.μ

Agamemnwn

Παράθεση από: RIPPER_01 στις  02 Δεκ 2012, 15:33:26 ΜΜ

εγω προσοπικα το ευχαριστιθικα και σαν παιχνιδι αλλα ακομα ποιο πολυ για την συζητηση που ειχαμε στο τελοσ αρκετοι απο εμασ !!!

10000  επι για το συγκεκριμενο. Μια πολυ ωραια κυριακη παρα τα παρατραγουδα . Εγω χαρικα που τα ειπαμε , μιλησαμε για τουσ προβληματισμους μας, ΤΡΕΞΑΜΕ αλυπητα :D εδω να ευχαριστησω τον φιλο Λεο και τα παιδια και γενικοτερα το χαβαλε το γελιο που ριξαμε ειδικα στο τελος. Καλη διαθεση να υπαρχει χωρις νευρα και παρατραγουδα και να περναμε ετσι καλα οπως περασαμε στην πορεια του παιχνιδιου και στα deathmatchakiα. Λεο μην χαλιεσαι !!! :D . Τα λεμε πρωτα ο θεος στον ποσειδωνα :D καλη εβδομαδα να εχουμε

#LEONARDO-SWORDFISH#

Eυχαριστώ πολύ τους ELIT3,  τον 2Pac,  τον Χρήστο (FC Future Soldier)  για την βοήθειά τους, τον JE33  και το μεγάλο αστέρι ΝΙΟ για τις φωτος που έβγαλαν.

Παράθεση από: RIPPER_01 στις  02 Δεκ 2012, 15:33:26 ΜΜ

Ναι αμέ ...το PRIVE Cerca Trova3
όπως και το .... PRIVE Sniper Elite 2  ;)

Παράθεση από: Agamemnwn στις  02 Δεκ 2012, 17:36:40 ΜΜ
Καλη διαθεση να υπαρχει χωρις νευρα και παρατραγουδα και να περναμε ετσι καλα οπως περασαμε στην πορεια του παιχνιδιου και στα deathmatchakiα. Λεο μην χαλιεσαι !!! :D . Τα λεμε πρωτα ο θεος στον ποσειδωνα :D καλη εβδομαδα να εχουμε

Αγαμέμνων ΔΕΝ χαλιέμαι.... αντέχω....
προβληματίζομαι με τις συμπεριφορές και τη νοοτροπία που εκλαμβάνουν, ορισμένοι,
τον τρόπο του παιχνιδιού ....

Χαλαρώνω με Short Change Hero των Τhe Heavy από την σειρά Strike Back
και το οποίο θα επιτελέσει το βασικό μουσικό κομμάτι σε βίντεο και παρουσιάσεις
της ομάδας T.A.S.

Short Change Hero - YMNOΣ !!!!! (Strike Back)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......

Condor

Μια χαρά ήταν το παιχνίδι. Κι ας είχαμε κάποια θεματακια (που φυσιολογικά  είναι αφού είναι παιχνίδι που αποτελείται από ανθρώπους και όχι ηλεκτρονικούς αντιπαλους) που καλό είναι να αποφεύγονται γιατί  εγώ προσωπικά (όπως και αλλά παιδιά) τυχαίνει να έχω το ρεπό μου Κυριακή μια φορά το μήνα και αν, κάνω 50 χλμ πήγαινε και 50 έλα, και δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμένεις. Όχι για τη διοργάνωση η οποία ήταν παρά πολύ καλη, αλλά για τις χωρίς νόημα αντιπαραθέσεις που στο τέλος που καθίσαμε και τις συζητήσαμε ήταν ακόμα πιο χαζές. Τέλος πάντων, αρκετά με την γκρίνια. Δοκίμασα και το σναιπερ μου που κάνει το πρώτο του παιχνίδι, και απόλαυσα η στιγμή του παιχνιδιού παρά πολύ. Συγχαρητήρια στη διοργάνωση και στους συμπαιχτες που παίξαμε όμορφα από την αρχή μέχρι το ντεθματς, και καλή εβδομάδα!!!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

hitman1975

Χαλαρώνω με Short Change Hero των Τhe Heavy από την σειρά Strike Back
και το οποίο θα επιτελέσει το βασικό μουσικό κομμάτι σε βίντεο και παρουσιάσεις
της ομάδας T.A.S.

Short Change Hero - YMNOΣ !!!!! (Strike Back)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......

+100000000000000000
[/quote]

remali

Παλι παπατζοφωτογραφιες, παλι οι γνωστες κωλοφατσες που για ενα αγνωστο λογο δεν τους αρεσουν τα ανεκδοτα μου, παλι μας βγηκε το πνευμονι πανω κατω στα βουνα ,παλι θα καθαρησω το αμαξι...(λεμε τωρα), παλι ξεδοσαμε, παλι ο hitman τρομαξε κοσμο, παλι ο erevos χαλασε φωτογραφιες και σα να μην εφτασε αυτο κολλησε και τον ripper, παλι ο fotobolidas με παντρεψε και εβγαλε βρωμα οτι γινομαι μπαμπας, σαν να μην εφτασε η κουραση παλι ειχαμε deathmach στο τελος, παλι κυνηγουσαμε 10 ατομα το falcon,παλι εφαγε σαβουρα ο nio, παλι ο λεονιδας εκανε τα παντα γι'αυτο που αγαπαει, παλι καναμε ενα νεο βημα με την κουβεντουλα μας, παλι....ΠΑΛΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ 6 ΚΩΛΟΜΕΡΕΣ ΜΕΡΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!

Καλη εβδομαδα σε ολους!!!!

godfather

Παράθεση από: remali στις  02 Δεκ 2012, 22:07:23 ΜΜ
Παλι παπατζοφωτογραφιες, παλι οι γνωστες κωλοφατσες που για ενα αγνωστο λογο δεν τους αρεσουν τα ανεκδοτα μου, παλι μας βγηκε το πνευμονι πανω κατω στα βουνα ,παλι θα καθαρησω το αμαξι...(λεμε τωρα), παλι ξεδοσαμε, παλι ο hitman τρομαξε κοσμο, παλι ο erevos χαλασε φωτογραφιες και σα να μην εφτασε αυτο κολλησε και τον ripper, παλι ο fotobolidas με παντρεψε και εβγαλε βρωμα οτι γινομαι μπαμπας, σαν να μην εφτασε η κουραση παλι ειχαμε deathmach στο τελος, παλι κυνηγουσαμε 10 ατομα το falcon,παλι εφαγε σαβουρα ο nio, παλι ο λεονιδας εκανε τα παντα γι'αυτο που αγαπαει, παλι καναμε ενα νεο βημα με την κουβεντουλα μας, παλι....ΠΑΛΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ 6 ΚΩΛΟΜΕΡΕΣ ΜΕΡΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!

Καλη εβδομαδα σε ολους!!!!
ΠΑΛΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ 6 ΚΩΛΟΜΕΡΕΣ ΜΕΡΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!! +10000

Jackal GK2

Σημερα υπηρξε δραση παρ'ολες τις αντιξοοτητες πραγμα το οποιο πρεπει καποια στιγμη να σταματησει για να απολαμβανουμε τις ωρες που βρισκομαστε εκει. Ο καθενας μας πρεπει να προσεχει τις κινησεις του για να περναμε ολοι καλα.Παμε γερα για τα επομενα επιχειρισιακα σεναρια ! ! !

Καλη εβδομαδα σε ολους