Anti fog gel?

Ξεκίνησε από ivdimentia, 26 Νοε 2012, 22:55:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ivdimentia

Γεια χαρά παιδιά. Την κυριακή που μας πέρασε πήγα στο πρώτο μου game. Άν και η εμπειρία ήταν καταπληκτική, μου το χάλασε λίγο το γεγονός ότι τα γυαλιά μου δεν σταμάτησαν να θολώνουν. Δοκίμασα δύο ακόμη ζευγάρια από φιλαράκι μου για να δω αν φταίγαν τα δικά μου αλλά πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα. Να αναφέρω ότι και τα 3 ζευγάρια που δοκίμασα ήταν τύπου glasses και όχι goggles. Ξέρω ότι σίγουρη αντιμετώπιση στο πρόβλημα αυτό είναι τα goggles με τις τρυπούλες (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγονται). Αλλά επειδή μια φορά τα δοκίμασα και με ενοχλούσε αρκετά ο τρόπος που βλέπεις, σκεφτόμουν μήπως πάω σε λύση anti fog gel. Ξέρετε αν κάνει δουλειά ή είναι πεταμένα λεφτά? Πάντως, η τεχνική φτύσιμο - σάλιωμα (όπως όταν κάναμε στο στρατό στις μάσκες αερίου ή στην μάσκα καταδύσεων), δεν νομίζω να βρίσκει εφαρμογή εδω.
Say Hello To My Little Friend...

chaosmaker

φιλε μου το anti-fog κανει τελεια δουλεια ( σε εμενα τουλαχηστον .. ) απλα να σ παρατηρησω.. απο εμπηρια ( την πολυ που εχωβ :P:P) δοκημασε πριν οτι αλλο να παρεισ μια μπαντανα και να καληψεις τα  ΦΡΙΔΙΑ Σ  ... κρατοντας την με καποιο τροπο εκει για ολο το παιχνιδι.. το εκανα και δεν ξανα θωλοσε ποτε ! τη μασκα τη γιαλια τη τρυπουλες μου λες !! απλα καλυψε τα φριδια σ !! ( αν εισαι και πολυ τρελος ξυρησε τα :P:P:P:::P:P:P)

Falcon

Δοκιμασε ενα anti fog spray. Θα βρεις αρκετα καλης ποιοτητας σε μαγαζια που πουλανε ειδη προστασιας εργαζομενων και σε τιμη χαμηλοτερη των 10 ευρω.