Home Made Patches - Name tags

Ξεκίνησε από Agamemnwn, 17 Νοε 2012, 18:13:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Agamemnwn

Καλησπερα σας ολους,

Επειδει με επιασε το καλιτεχνικο μου τελευταια ειπα να κατσω να φτιαξω το avatar μου για το forum. Επειδει το συγκεκριμενο nickname το εχω απο τον καιρο του GRNET πριν απο την εποχη του facebook ( οι πιο μεγαλοι σε ηλικια θα θυμουνται τα chat forums) και ο Marvin the Martian ειναι πιο κοντα σε εμφανιση σε κατι που ηθελα ετσι να εχει και λιγο γελιο :D

Επειδει ασχολουμε στον ελευθερο μου χρονο και με το 3D/2D σχεδιο καθομαι και τα φτιαχνω μονος μου οπως τα θελω. Tο avatar λοιπον του forum το εκανα 3D στο autodesk maya για να του δωσω την σταση που ηθελα και μετα το δουλεψα στο photoshop .

Το συγκεκριμενο project λοιπον εξεληχθηκε και μου ηρθε η ιδεα να κατσω να φτιαξω paches me to Nickname και το avatar. Τα συγκεκριμενα θα εκτυπωνονταν σε photo paper και θα τα κωλαγα σε velcro heavt duty stick on.  Ετσι θα μπορει ο καθενας να ξερει ποιος ειμαι στα παιχνιδια που βρισκομαστε.

Παρακατω θα βρειτε μερικες φωτογραφιες απο το ολο project για ιδεες

Shooter

Nick Babouinos

ωραιος φιλε,αλλα το χαρτι που βαζεισ δε θα χαλασει απο τη βροχη??η χρησιμοποιεις καποιο ειδικο χαρτι???εκτυπωτης κανονικος??

Agamemnwn

Καλησπερα . Photo paper σε κανονικο εκτυπωτη. Water proof 180 g/m2  quality glossy photo paper. Οσο κρατησει :D για τον χαβαλε και για ιδεες.

Nick Babouinos

ωραιος μπραβο,καθομαι κ γω κ κανω κανα σηματακι στο φωτοσοπ να περασει η ωρα,δε το κατεχω το προγραμμα μαθηματα μεσω utube αλλα μετραει η εκτυπωση!!
θα δοκιμασω!!

Agamemnwn

εγω το ξερω πολυ καλα σαν προγραμμα το photoshop οποτε οτι απορια εχεις  πεσ μου :D

mirrage

Στο Πειραιά υπάρχει το "Ράψτο" όπου μπορείς νμα τους πας το αρχείο σε .ai η .cdr η .pdf και να στο ράψουν.
Ψάξε στο www.rapsto.gr

Agamemnwn

Παράθεση από: mirrage στις  18 Νοε 2012, 18:10:51 ΜΜ
Στο Πειραιά υπάρχει το "Ράψτο" όπου μπορείς νμα τους πας το αρχείο σε .ai η .cdr η .pdf και να στο ράψουν.
Ψάξε στο www.rapsto.gr

ευχαριστω :D