προβλημα με το m4

Ξεκίνησε από JoJoGun21, 12 Νοε 2012, 21:49:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JoJoGun21

καλησπερα προχθες που επαιζα με το m4 ξαφνικα αρχιζε και κολλαγε.. εριχνα βολη κατα βολη και ξαφνικα δεν εριχνε καθολου, το γιριζα καταριπας και εριχνε κανονικα. το ξανα εβαζα στη μονη βολη και εριχνε.. αυτο μου κανει συνεχεια τι εχει παθει????? οποιος θελει  help

JoJoGun21

Παράθεση από: JoJoGun21 στις  12 Νοε 2012, 21:49:24 ΜΜ
καλησπερα προχθες που επαιζα με το m4 ξαφνικα αρχιζε και κολλαγε.. εριχνα βολη κατα βολη και ξαφνικα δεν εριχνε καθολου, το γιριζα καταριπας και εριχνε κανονικα. το ξανα εβαζα στη μονη βολη και εριχνε.. αυτο μου κανει συνεχεια τι εχει παθει????? οποιος θελει  help

ARIS LAMIA

Mήπως έχει μαζέψει βρωμία-γράσσο η επαφή μέσα στο gearbox που την σπρώχνει η σκανδάλη όταν την πατάς ακριβώς απο πάνω της;

JoJoGun21

δεν γνωριζο για να σου απαντησω γιατι δεν το εχω ανοιξει να το δω.!! εμενα μου ειχαν πει οτι ειναι το διακοπτακι.!!! τωρα δεν ξερω!

ARIS LAMIA

Το διακοπτακι εννοώ αλλα το είπα λίγο πιο περιγραφικά :) Το έχεις καιρο το συγκεκριμένο Μ4;
Έχει ανοιχτεί ποτέ; Τι μάρκα είναι;

Shooter

Αν ειναι VFC get used to it..τα κανουν τα VFC..αν παλι το εχεις καιρο οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω..διακοπτης..γενικα στην ριπη του δινεις και καταλαβαινει??