ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ του φορουμ με βαση τον τοπο διαμονης

Ξεκίνησε από Giorgos78, 31 Οκτ 2012, 17:49:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Giorgos78

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ του φορουμ με βαση τον τοπο διαμονης

Μιας και αρχαριος (ισως και το πιο νεο μελος του φορου...μολισ χτεσ μπηκα) πιστευω οτι ειμαι ο πιο ειδικος να μιλησω για αυτο το θεμα...οι πιο παλεουρες θα εχουν ξεχασει πωσ εινα αν μπενεις σε αυτο το χωρο αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Δεν θα σας κουρασω

Αν εισαι αθηναιος αστο δεν ειναι για σενα το ποστ...εσυ μπηκες στο φορουμ και βρηκες 1000000 κοσμο, δεν εχεις προβλημα....

1- Με το που μπαινει καποιος στο φορουμ πρεπει να μπορει να δει ποσα μελοι ειναι πχ Λαμιωτες η φοιτητες και ποσα μελοι εχουν την δυνατοτητα να παιζουν στην περιοχη της πχ Λαμιας

2- πρεπει να υπαρχει group στο facebook για την καθε περιοχη ξεχωριστα που να περιλαμβανει το ονομα τησ πολης στον τιτλο (πχ Lamia Armored Masters LAM , Larisa Aftermath Rangers LAR ......κτλ) με φοτογραφιες απο τα τοπικα παιχνιδια ωστε περισοτερος "ντοποιος" κοσμοσ να μπαινει στο "κολπο"

3-ολα τα μελοι της καθε μεγαλης πολης της επαρχιας πρεπει να συσπειρωθουν σε μια ομαδα ανα πολη

αυτα εινα τα "κοληματα" που βλεπω εγω στο φορουμ ...δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε

Palladin

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, τι σημασία έχει να ξέρω π.χ. αν εσύ είσαι από τα Γιάννενα ή τη Λάρισα... Στο facebook υπάρχουν αυτά τα groups, δεν έχεις παρά να κάνεις μία αναζήτηση... Βασικά δεν υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα που να μην έχει κάποια άτομα ή ομάδα. Τώρα για την συσπείρωση που λες είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν μπορούν να ταιριάξουν όλοι με όλους.

tristan

φιλε Giorgos78 σαν νεο μελος που εισαι και το ποστ σου δεν ειναι για ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ δεν ξερω αν θα ενδιαφερθη ο αρμοδιος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣΣΣΣΣ!!!!!

Giorgos78

Παράθεση από: Palladin στις  31 Οκτ 2012, 20:40:26 ΜΜ
Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, τι σημασία έχει να ξέρω π.χ. αν εσύ είσαι από τα Γιάννενα ή τη Λάρισα... Στο facebook υπάρχουν αυτά τα groups, δεν έχεις παρά να κάνεις μία αναζήτηση... Βασικά δεν υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα που να μην έχει κάποια άτομα ή ομάδα. Τώρα για την συσπείρωση που λες είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν μπορούν να ταιριάξουν όλοι με όλους.

το φορουμ πρεπει να ενωνει τους ενδιαφερωμενους. Υπαρχει thread που να εχει συγκεντρωμενα ολα τα group του facebook? Πιστευω σε αυτο το κομματι υπαρχει κενο. Το τελειο θα ηταν Ο  επαρχιωτης "πολεμηστης" να ειναι σε μιση ωρα απο το σπιτι του, στην "πιστα" και να "τουφεκαει" . Δηλαδη εμενα ξερεις πως μου φενεται τωρα? Παρε 800 ευρο Gear και τρεχα σε ολη την ελλαδα

Κι ο αθηναιος μπαινει μεσα στο "σπιτι πιστα" που εχουν στην αθηνα και πηδαει με σχινια μεσα απο τα παραθυρα και κανει παπαδες ...κι εγω καθομαι και το γυαλιζω στο σπιτι μου στο Περδικονικοβο!!!

Επειδη λοιπον πανω απ ολα μιλαμε για εταιρια (επιχειρηση) που θελει να παει μπροστα και να εχει περισοτερους πελατες και επειδη μιλαμε για πορομενους κομαντος που χρειαζονται teamates για να ειναι tactical η προταση μου μονο καλο μπορει να κανει και στισ 2 πλευρες

Sierraxray

Υπάρχουν τρόποι να βρεις ανθρώπους από τον τόπο σου για να παίξεις. Όντας Λαμιώτης (και παρά το ότι δεν παίζω εκεί) κατάφερα αμέσως να βρω ομάδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Μπορείς:
1) να καταθέσεις ερώτηση στην περιοχή "ζητείται ομάδα"
2) να βρεις τον χάρτη ομάδων και πεδίων αιρσοφτ που υπάρχει σε κάποιο site
3) να κάνεις έρευνα στο φόρουμ για δημοσιεύσεις που αφορούν στην περιοχή σου
4) να κάνεις αντίστοιχη έρευνα στο facebook και στο google
5) να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα πληροφορίες

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν εντός μισαώρου. Επομένως άν το να εντοπίσω συμπαίκτες στην πόλη μου παίρνει ένα μισάωρο, μάλλον είμαι τυχερός, καθώς η σωστή επιλογή όπλου για παράδειγμα παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο...

Από όσα προτείνεις, το 1 είναι μια option που ίσως μπορεί να γίνει. Το 2 και το 3 όμως, μπορεί να διευκόλυναν τον νεοεισερχόμενο γλυτώνοντάς του ένα 15λεπτο από τα 30 λεπτά της έρευνας, αλλά θα σπαζοκεφαλιάζανε άσκοπα όλο τον υπόλοιπο κόσμο με επιπλέον κανόνες στις ονομασίες ή στην εξαναγκασμένη συνεργασία μεταξύ ομάδων...

Οσον αφορά στο τελευταίο σου πόστ, μη νομίζεις ότι και στην αθήνα παίζουμε στα 200 μέτρα απο το σπίτι μας συνήθως κάνουμε διαδρομή 35 χιλιομέτρων τουλάχιστον για να παίξουμε και άλλα 35 για το γυρισμό....

Συγκεκριμένα στη Λαμία δραστηριοποιούνται κυρίως οι Myrmidones (υπάρχουν και αθηναίοι, μη μπερδευτείς), οι L.O.T. ώς φοιτούντες εκεί, αλλά και η Λέσχη Αεροσφαίρισης Αμφίκλειας (ASAC).
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

MPRAF

ενα κοματακι δεν το πιασα  :P αλλα για το υπολοιπο φιλε το ποστ αυτο ειναι ελαφρως ακυρο μονο και μονο για ενα λογο  δεν χρειαζεσαι σελιδα στο facebook  γι'αυτο υπαρχει το φορουμ γραφεις οτι εισαι λαμια ή οπου εισαι τελος παντων και αν υπαρχουν ατομα στο φορουμ που μενουν εκει κανονιζετε βρισκετε μερος να παιζετε κλπ το να βαλεις μια σελιδα στο facebook δεν θα σε βοηθησει καθολου και μονο  αν γραψεις airsoft στην αναζητηση θα βρεις 800σες σελιδες
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Giorgos78

το facebook θα βοηθουσε πολυ να διαδωθει!! οντος υπαρχουν πολλες ομαδες αλλα αν ολοι ηταν στη LAMIA airsoftclub.gr....ποσες λαμιες να υπαρχουν??

και δεν καταλαβαινω την νοοτροπια δεν γουσταρω αυτον τον αλλο κτλ...να θυμασε μηλαμε για επαρχια...που "αεροκομαντος" ειναι ενα σπανιο ειδος!! θα τον κοιταμε και στα δοντια?

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ EVENT δε λεω!!! αρχοντες,,,,αλλα αν στιριξετε την επαρχια θα δειτε και περισοτερο κοσμο...αλλιως οπως ειστε και που και που και κανεναν επαρχιωτη αφυπνισμενο
καλο βολι.....

Sierraxray

Γιώργο, αν πραγματικά πιστεύεις ότι μπορεί να σ'αρέσει αυτό το hobby, φρόντισε να έρθεις σε επαφή με τα πολύ καλά παιδιά των λαμιώτικων ομάδων (που από ό,τι μαθαίνω, το διασκεδάζουν) και μαζί κάνετε την αρχή για να προωθήσετε το hobby αυτό στην περιοχή. Προφανώς δεσμευόμαστε και οι υπόλοιποι για υποστήριξη αλλά είναι κάτι που ξεκινά κυρίως από έναν πυρήνα της Λαμίας. Δεν μπορούμε να στείλουμε πλασιέ του hobby εμείς...
Από την άλλη, αν όλοι περιμένουν να γεμίσει ο τόπος τους με αιρσοφτάδες προτού μπουν και αυτοί στο χορό, τότε όλοι θα είναι γύρω γύρω και θα περιμένουν να γεμίσει το κλαμπάκι αλλά κανένας δε θα μπαίνει μέσα για να μην είναι ο πρώτος και είναι μονος του...

Όσο για τα θέματα των κατακερματισμένων ομάδων δεν νομίζω ότι αξίζει να χολοσκάς.. Δηλαδή και άν ήταν μία ομάδα ολόκληρη η λαμία, πάλι δε θα χωρίζατε στα 2 ή στα 3 για να γίνει παιχνίδι? Ε, έτσι γίνεται και τώρα.
Γενικά να ξέρεις υπάρχουν 2 τύποι ομάδων. Εκείνες που μαζεύουν μια 20άδα με σκοπό την αυτονομία (για να διοργανώνουν και ωραία πριβεδάκια) και εκείνες που περιορίζονται σχεδόν στους 10 περίπου παίκτες προκειμένου να καταφέρνουν να στέλνουν 6-7 σε κάθε παιχνίδι ώστε να εξασφαλίζουν αποτελεσματικό teamplay... Σχεδόν ποτέ  λοιπόν δεν μαζεύονται σε 50άδες.... και άν το κάνουν αυτό είναι μια μίνι κοινότητα. Οταν η Λαμία φτάσει τους 100 αιρσόφτερς(υποθετικά μιλάω... δεν θέτω όριο) , τότε μπορεί να νοιώσει οτι αξίζει να οργανώσει τις ομάδες σε μίνι κοινότητα... όπως πάνω κάτω γίνεται με την maxi αθηναϊκή κοινότητα....
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.