ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Ξεκίνησε από ΓΙΑΝΝΗΣ1983, 16 Αυγ 2012, 13:24:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΓΙΑΝΝΗΣ1983

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!!!ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΓΙΛΕΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ),ΠΣΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΝ Combat Vest Molle Carrier (TN)ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ Tactical Vest Classic II (TAN).ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ Tactical Vest Classic IV (Khakis).Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

anestis

Ακου φιλαρακο ειμαι και εγω στρατιοτιτκος...εχουμε και λεμε αμα ειναι να παρεις εξαρτηση να παρεις μια καλη(ενοιτε αυθεντικη και ακριβη) εγω ομως ειμαι στην Ι'ΜΑΚ και γενικα ειμαι αμφιβιος οπωτε ειναι και αναλογα που υπηρετης αμα δεν εισαι ειδηκοδυναμητης τοτε αστο μην περνεις τπτ καλητερα γιατι δεν θα σου χρειαστει και θα ειναι κρυμα να σκασεις τοσα χρηματα.Αν εισαι στις ειδηκες δυναμεις τοτε παρε αλλα οχι απο μαγαζι που πουλαει ρεπλικες διοτι θα σου χαλασει πολυ χρηγωρα δεν θελω να πω κατι για το εν λογο καταστημα που εχει το φορουμ ουτοσιαλος πελατης ειμαι και μαλιστα τα παιδια παντα με βοηθανε σε οτι θελω και τους ευχαριστω αλλα για εργαλια δουλειας το κασε ανεβενει και θα σου προτηνα να μπεις στο Armyland μπορει να φερει οτι γουσταρεις αλλα η τιμη δεν ειναι 60 ευρο και 35 ειναι 200,300 και βαλε αλλα επαναλαμβανω ειναι εργαλεια δουλειας και ειναι σχεδον αθανατα!!!! Πηστευω να σε βοηθησα!!!! ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Delta-7

Καταρχήν πρέπει να ξέρεις για πιο λόγο την θες.
Εάν είναι για υπηρεσιακή χρήση τότε πρέπει να την προσαρμόσεις ανάλογα την ειδικότητα που έχεις.
Δεν πρέπει να πάρεις αντίγραφα εξαρτύσεων,  λόγο κακής ποιότητας που έχουν,
αλλα κ να μην πέσεις στα σαγόνια του κάθε καταστήματος στρατιωτικών υλικών γιατι τα πουλανε 2 κ 3  φορές πάνο απο την τιμή που έχουν στο εξωτερικό.
Φυσικα πρεπει να σου πω ότι  αλλη θες για θάλασσα, άλλη για βουνό κ αλλη για Αστικό περιβάλλον).

πιστευω οτι ενα  ΓΙΛΕΚΟ με  MODULAR SYSTEM  ειναι το ιδανικο γιατι
το προσαρμοζεις αναλογα των αναγκων σου κ.α πολλα ακομα.
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

ΓΙΑΝΝΗΣ1983

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ!ΕΩΣ 150Ε,ΔΙΝΩ!

john gan

Κοιτα τις tasmanian tiger, το γυλεκο που εχει στα 150 με 160 ευρώ, πιστεύω είναι οτι πρεπει!