WE g39c vs WE g39k vs WE g39k RAS

Ξεκίνησε από ivdimentia, 12 Οκτ 2012, 18:13:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ivdimentia

Γεια χαρά παιδιά. Κοιτούσα τα 3 g36 της WE και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πραγματάκια.

1) Αρχικά θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι διαφορά έχει η εκδοση RAS από τα άλλα δύο και αν δικαιολογούνται τα +50 Ευρώ στην τιμή. Είναι μόνο τα rails ή έχει και αναβαθμισμένα εσωτερικά καλύτερης ποιότητας/αντοχής?

2) Η έκδοση "K" που έχει κατά 10 cm μακρύτερη κάνη από την έκδοση "C", σημαίνει ότι θα έχει και μεγαλύτερη εμβέλεια ή και ίσως καλύτερη ακρίβεια στις βολές? Τα fps που δίνει η εταιρεία είναι +30 (390)  σε σχέση με την κοντύτερη έκδοση, αλλά σε διάφορα βίντεο που έχω δει, οι μετρήσεις σε χρονογράφους έιναι και για τα δυο οι ίδιες (330-370 fps). Στην πραγματικότητα δεν είδα σε κάποιο review την έκδοση "K" να ρίχνει με 390 fps που δηλώνει η WE.  Άρα στην πράξη αν βγάλουμε εκτός τον παράγοντα fps, τι πλεονέκτημα θα δώσει η μακρύτερη κάνη?

3) Κατά τη γνώμη μου η έκδοση "C" είναι εμφανισιακά και η πιο όμορφη. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό το κριτήριο και αν υπάρχουν μειονεκτήματα σε σχέση με την έκδοση "K" που έχει μακρύτερη κάνη, θα μπορούσε να μπει μια κάνη ακριβείας μεγαλύτερου μήκους και να κρυφτεί με ψευτικο σιγαστήρα?

Να αναφέρω ότι παρέλειψα σκοπίμως την έκδοση "E" το πιο μακρύκανο δηλαδή, διότι από review που είδα έριχνε με τα λιγότερα fps. Και για το λόγο αυτό θα ήθελα να ξανατονίσω την ερώτηση (αν όντως ισχύει κατά κανόνα): Αν η μακρύτερη κάνη δεν μας δίνει περοσσότερα fps, τι οφέλη θα έχουμε?

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Say Hello To My Little Friend...

manthosgr

μακρυτερη κανη μεγαλυτερο βεληνηκες.κατα κανονα,και καλυτερη συγκεντρωση βολων.οσο για την we εγω πηρα το c και γενικα δεν στην συνιστω αγορασε κατι αλλο με τα λεφτα σου οπως ενα vfc