Ελευσίνα 4-11-12

Ξεκίνησε από Taylor, 03 Νοε 2012, 17:09:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

Λέμε αύριο να ανέβουμε 3 άτομα στην βάση του ΝΑΤΟ στην Ελευσίνα.Όποιος θέλει ας ανέβει να ρίξουμε κανα μπιλάκι!

anestis

Κατι πιο συγκεκριμενο ωρα ας πουμε και κανονες...... 8)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

gedolyk

και εγω ειμαι μεσα...

Taylor

Κατά τις 9.30 θα είμαστε στο πεδίο.Τους κανόνες λιγό-πολύ τους γνωρίζουμε όσοι παίζουμε κάποιο διάστημα.Αν έρθουν καινούρια άτομα στο πεδίο θα αναφέρουμε εκέι τους κανόνες ασφαλείας.Θα παίξουμε εντός των ορίων που προβλέπεται για την Αττική μέχρι 345fps.Να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας γυαλιά και καλή διάθεση!

anestis

Λιπον εκτος συγκλονιστικου απροωπτου ειμαι μεσα μαγκες. ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Taylor

Θα ήθελα μόνο να παρακαλέσω για όσους επιθυμούν να έρθουν στο πεδίο να το αναφέρουν για να ξέρουμε πόσοι περίπου θα είμαστε.Εάν δεν είμαστε αρκετοί τότε θα ακυρωθεί.Θα ενημερώσω εγκαίρως για το αν θα γίνει ή όχι. :)

Sierraxray

Αλλοι 4 απο freelancers-hellas με σκοπό την ένταξη των 2 που είναι νέοι. (ελεγχόμενες συνθήκες και υπ'ευθύνη μας.. αν ενοχλήσουμε θα παραμερίσουμε σεβόμενοι πιθανό οργανωμένο παιχνίδι. Τα όπλα μας είναι εντός ορίων του πεδίου).
Θα είμαστε εκεί όμως κατά τις 10.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Taylor

Παλικάρια λέμε να το ακυρώσουμε λόγω έλειψης συμμετοχών :(