Μεταφορά στα πεδία

Ξεκίνησε από SubZer0, 02 Σεπ 2012, 22:14:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SubZer0

Καλησπέρα παιδιά!!! Είμαι ολοκαίνουριος στο airsoft (για την ακρίβεια δεν έχω παίξει ακόμα το πρώτο μου παιχνίδι), και αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το θέμα της μετακίνησης. Δεν έχω αυτοκίνητο και από ότι βλέπω τα πεδία είναι πολύ μακρια από την πόλη. Σκοπεύω βέβαια να αγοράσω ένα παπί, δεν ξέρω όμως αν θα τραβάει μέχρι εκεί ή αν είναι δυνατόν να μεταφέρω ολόκληρο εξοπλισμό σε ένα σακίδιο πάνω στο μηχανάκι!!!! Υπάρχουν άλλοι με παρόμοιο θέμα;; Και το κυριότερο αν χρειαστεί μπορώ να φορτώνομαι σε κάποιον άλλο;; (με το αζημίωτο πάντα  ;))
"Άρρωστο μυαλό δεν σκέφτεται, άρρωστο σώμα δεν πολεμά"

spyros_pap

οταν θελισεις να δηλωσεις καποια σημετοχη τοτε θα βρεθει και καποιος να σε παει και στο πεδιο
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

anestis

Δεν προκητε να σε αφησουμε φιλε  ;D μην ανχονεσε ;D
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

SubZer0

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την καθησυχαστική σας απάντηση  ;D !!!!!!!!

2PAC

φιλε μου καλως ηρθες στο airsoft και σου ευχομαι καλα και ασφαλη games.
τωρα για την μεταφορα του εξοπλισμου σου μπορεις να
παρεις χταποδακια και να τα δεσεις στο μηχανακι σου ανετα
ειναι πολυ απλο το θεμα

SubZer0

Ναι θα ήταν μία πολύ καλή λύση 2PAC!!! Ευχαρστώ  ;)

anestis

Αντε καλος ορισες στο παιχνιδι και οποτε εχει παιχνιδια μπορεις να το λες στο φορουμ και οποιος μπορει να σε βοηθησει θα το κανει απλα πες και την περιοχη που μενεις μπορει να μενεις και διπλα σε καποιον και να μην το ξερεις    :P
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

ADINOWS

Φιλε μου αν καταλαβα καλα βαζεις τυφλη αγγελια για να βρεις μεταφορικο μεσο...

Σε πειραζω αλλα σιγουρα θα βρεις καποιον που να κανετε καλη παρεα και να πηγαινετε μαζι στα παιχνιδια.
Ριξε μια ματια σε ομαδες που αναζητουν ατομα και γενικα σιγα σιγα ενσωματωσου σε καποια ομαδα-παρεα να εχεις γενικα καποιες βοηθειες  ;)
COBRA TEAM

anestis

Mousman

παιδια καλησπερα και απο εμενα!! ειμαι και εγω νεος στο airsot και θα ηθελα να ρωτησω κατι οπως ολοι οι νεοι σε αυτο το ειδος..  :) Ειδα οτι ο φιλος ADINOWS ανεφερε για ομαδες που ψαχνουν ατομα, μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω και να δω τετοιες ομαδες στο internet;; 

SubZer0

Φίλε Mousman καλωσήρθες καταρχήν.
Για το θέμα των ομάδων σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες αν το έγραφες στο αντίστοιχο topic. Εδώ είσαι λίγο.... εκτός θέματος  ;)
Ρίξε εδώ http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,28.0.html μια ματιά....

Mousman

Συγμωμη.. αλλα απο οτι βλεπετε ειμαι νεος.. θα μαθω σιγα σιγα!!  :)

SubZer0

Προς Θεού, ελπίζω να μην με παρεξήγησες.... ::) ::) Δεν σου την είπα φυσικά... (λες και εγώ είμαι ο παλαίουρας εδώ μέσα  :P) Απλά να σε βοηθήσω να μην γράφεις άδικα χωρίς αντίκρισμα  ;)

Mousman

Ενοοειτε πως δεν παρεξηγηθηκα...!! Ευχαριστω για την συμβουλη σου και για την βοηθεια!! ;)