ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Μ4 ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ

Ξεκίνησε από spirosleon, 02 Οκτ 2012, 19:12:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

φτιαχνω ενα custom Μ4 το οποιο προερχεται απο G&G (version 2). περαν ολων των εσω αλλαγων(γραναζια, κύλινδρο κ.α ,hop-up, inner barrel) και καποιων εξωτερικων, θελω να αντικαταστησω το πλαστικο σωμα του με μεταλλικο.
Η ερωτηση μου πριν προχωρησω στην παραγγελια του μεταλλικου που εχω βαλει στο ματι....
θα ηθελα να μου πειτε εαν εχουν διαφορες τα σωματα με gearbox v2 και v3. εκτος απο την διαφορα της καλωδιωσης,
στο μεγεθος εχουν διαφορες?

spirosleon

κανεις δεν εχει κανει την συγκεκριμενη αναβαθμιση?

Tsitouras

Umbrella Trashsweepers

spirosleon

εχω V2 gearbox και θελω να αλλαξω το πλαστικο με μεταλλικο, και αυτο που βρηκα δεν διευκρινίζει τι ειναιι. γι αυτο ρωταω..../

dtz

Σπύρο θα έλεγα, πράξε το αυτονόητο.
Ρώτησε, ή αν δεν μπορείς να μιλήσεις απ΄ευθείας, στείλε mail,
και λες "αυτό πάει σε αυτό" ?
Ή στείλε mail στην G&G, εγώ όσες φορές έχω ρωτήσει κάτι, μου απαντούν το πολύ την μεθεπόμενη.
Θέλω κι εγώ να κάνω την ίδια αναβάθμιση στο ίδιο όπλο !
Πειράζει να περιμένω λίγο να ταλαιπωρηθείς, και αν βγάλεις άκρη να μας πείς ?  ;D ;D ;D

Αστειεύομαι βέβαια, αλλά δεν θα με χάλαγε ...

don 't get mad, get even

spirosleon

τους εχω ηδη στειλει μήνυμα και αναμενω απαντηση..... οχι στην g&g αλλ στο συγκρκριμενο site. εν αναμονη λοιπον.....
γενικο λιγτινγκ του κανω παντως.... μονο σαν αναμνηση θα ειναι το g&g....

dtz

τι έχεις βάλει στο μάτι ? ρωτάω να παίρνουμε κι εμείς ιδέες ... ;D
don 't get mad, get even

spirosleon

Παράθεση από: dtz στις  04 Οκτ 2012, 17:50:59 ΜΜ
τι έχεις βάλει στο μάτι ? ρωτάω να παίρνουμε κι εμείς ιδέες ... ;D

θελω να επιτυχω αυξηση βεληνεκους και οχι μονο... οποτε ακολουθησα αυτους τους οδηγους .....
http://www.airsoftforum.com/board/Aeg-Upgrading-Guide-t97249.html

luckyxrs

Πόσα σκοπεύεις να διαθέσεις;Αν είναι μεγάλο το ποσό πιο πολύ σε συμφέρει να πας σε ολόκληρο gearbox παρά σε αναβάθμιση σε αυτό που έχεις.Με 130$ παίρνεις πολύ καλό κομμάτι και σου μένει και αυτό που έχεις
Den Tod geben und den Tod empfangen

spirosleon

κι ομως, πιστευω πως το συγκεκριμενο gearbox ειναι αρκετα καλο σαν βαση για μια μετρια αναβαθμιση. ενα σετ της systema (κυλινδρος + κεφαλι+πιστονι+ πιστονοκεφαλι) στο ηδη μεταλλικο γραναζωμα του, χωρις να χρειαζεται(για την ωρα ...) αλλαγη τα bushings του ειναι οτι χρειαζομαι και τιποτε παραπανω. θελω να πετυχω βεληνεκες χωρις να μεταβαλω fps και ταχυβολια.

luckyxrs

Μέτριο θα αποκαλούσα χωρίς παρεξήγηση ;D.Για βεληνεκές σου έλεγα και εγώ με ανάλογη βέβαια κάννη και hop-up.Για σώμα πάντως θα σου προτείνω με κλειστά τα μάτια ένα της G&P ειδικά αν πας για Μ4Α1 είναι απίστευτα.Να βεβαιωθείς μόνο ότι μπαίνει το Gearbox που έχεις μέσα.
Den Tod geben und den Tod empfangen

spirosleon

Παράθεση από: luckyxrs στις  04 Οκτ 2012, 19:10:46 ΜΜ
Μέτριο θα αποκαλούσα χωρίς παρεξήγηση ;D.Για βεληνεκές σου έλεγα και εγώ με ανάλογη βέβαια κάννη και hop-up.Για σώμα πάντως θα σου προτείνω με κλειστά τα μάτια ένα της G&P ειδικά αν πας για Μ4Α1 είναι απίστευτα.Να βεβαιωθείς μόνο ότι μπαίνει το Gearbox που έχεις μέσα.

ναι , θα συμφωνησω στο μετριο, καθοτι δεν εχω δει το καλο, εχω δει πολυ χειροτερο μονο. ;D εχουν ηδη αλαχθει κανη και hop up+chacmer και αναμενονται τα εσω..... οσο για τα g&p , ειναι οντως απιστευτα ποιοτητα και απιστευτα ακριβα ταυτοχρονα :-[ :-[