ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ 400 FPS ΣΕ G&G

Ξεκίνησε από sech770, 23 Σεπ 2012, 18:26:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sech770

Kυριoι το οπλο ειναι ενα μ4 CM  και ζηταω συμβουλες αναβαθμισης !! εχω διαβασει αρκετα  post αλλα πιο πολυ μπερδευτικα θα ελεγα!!

Tsitouras

Τι εννοεις με το "συμβουλες αναβαθμισης" ? τι θες να του κανεις να σου πουμε  ;D ;D ;D
Umbrella Trashsweepers

sech770

θελω να το χτισω γυρω απο ελατηριο Μ120 . αυτο που δεν ξερω ειναι τι χρειαζετε για να δουλεψει το οπλο αξιοπιστα????? τι VOLT μπαταρια ?? γραναζια?? κυλινδροπιστονα?? τι hop up ?? μοτερακι?? και οτι αλλο μπορει να βοηθεισει που δεν γβωριζω να το ζητησω. ευχαριστω!!

Tsitouras

Προσωπικα θα προσπαθουσα να σε αποτρεψω απο το να ανεβασεις το αεροβολο σου στα 400 fps, επειδη και σε δημοσια παιχνιδια δεν μπορεις να παιξεις, και δεν κερδιζεις τιποτα, με τα πολλα fps (εκτος εαν θες να γ@μ@ς αναπωδα τους συμπαικτες σου)

Τωρα, αμα επιμενεις δεν μπορω να σου απαντησω, επειδη δεν τα ξερω τοσο καλα ... Λογικα θα σε βοηθησει καποιο παιδι απο το φορουμ ;)
Umbrella Trashsweepers

sech770

ευχαριστω για την συμβουλη . Περισσευει το οπλο και δεν παιζει πια αλλα μου αρεσει και θελω να ριξω μερικα ευρω πανω του !!  ΠΕΡΙΜΕΝΩ λοιπον απο καποιον εμπειρο οπλουργο τα φωτα του!!!

spirosleon

High torge γρανάζια , ρoυλεμανατα buchings και ρουλεμανατος οδηγός ελατηρίου. Full steel touth  Πιστόνι, ρουλεματη πιστονοκεφαλι, κύλινδρος κ κυλινδροκεφαλη και καλό airnozzle.  Κ€φια να έχεις και καλή επιτυχία. Συμβουλευτικά επέλεξε  υλικά από μια συγκεκριμένη εταιρια

Sierraxray

Κατ'αρχήν όπως λέει και ο Tsitouris δεν θα μπορεί να παίξει στα παιχνίδια. Επιφυλάσσομαι για το άν θα μπορεί στην περίπτωση που τροποποιήσεις το selector  plate να μην ρίχνει στην αυτόματη βολή οπότε θα χρεώνεται το όπλο σου ώς DMR semi auto. Eκεί θα είσαι εντός ορίων. Ομως και πάλι δεν ξέρω αν δέχονται τα τροποποιημένα, δηλαδή αυτά που δεν ήταν εξ'αρχής ημιαυτόματα. Η τροποποίηση γίνεται πάντως. Εγώ κάπου έχω ένα τροποποιημένο selector για να σου στείλω φωτό, αρκεί να το βρώ... ;D

Για τις αλλαγές δεν θα μιλήσω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει για καιρό όπλο με ελατήριο 120...
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

sech770

spirosleon ευχαριστω για την απαντηση .ταξινομισες τα υλικα !!!!  Sierraxray  οκ δεν το βαζω σε παιχνιδι το εχω καταλαβει πολυ καλα !!  τι ειναι το τροποποιημένο selector ??? εγω θελω τα βασικα υλικα να μαθω!!! δεν γνωριζω απο ορολογιες . High torge γρανάζια με τι αναλογια?? με τι volt μπαταρια αποδιδουν????

sech770

pipilas

με αυτην την μπαταρια δεν θα γυρισει ουτε το 1/3 των γραναζιων φιλε μου
εαν πας σε μια πολυ καλη αναβαθμηση οπως λες μονο lipo μπαταρια και οσο
αφορα τα volt παιξε με 11.1 να ξηρειζει το οπλακι.......

Sierraxray

σου έχω στείλει ΠΜ με οδηγίες και επεξηγήσεις για τη μετατροπή του Selector Plate. Είναι στ'αγγλικά. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα..
Παρουσιάζει τον έναν από τους 2 τρόπους.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

sech770

OK ΛΙΠΟ 11,1 ΛΟΙΠΟΝ ... ΕΓΙΝΕ !!!τι διαφορα εχει η λιπο απο την νιμι ??? αν την βαλω σημερα που το οπλακι ειναι ολα εργοστασιακα τι ζημια θα γινει???

tristan

kαλητερα 11,1 life  και οχι lipo

spirosleon

Παράθεση από: tristan στις  24 Σεπ 2012, 14:39:11 ΜΜ
kαλητερα 11,1 life  και οχι lipo

τον μπερδεψες τωρα! ::) απο οσο ξερω δεν υπαρχει 11,1 life αλλα 9,9 και δυστηχως οχι μεγαλη γκαμα σε μεγεθη... :-[ ετσι ωστε δυσκολα λοιπον να ταιριαξει στο οπλο που θελει να αναβαθμισει.

μπορεις sec770 να δεις στο αναλογο θεμα με τις μπαταριες , ποιες οι διαφορες των μπαταριων lipe.lipo,nimi, κ.α. εννοειτε πως εαν κουμπωνει Life μπαταρια, την παιρνεις αλλα θες και αντιστοιχο φορτιστη και balancer.....

sech770

Κοι  ειδα το αναλογο θεμα με τις μπαταριες  και δεν αλλαξε κατι σχετικα με λιπο νιμι !!οτι γνωριζα απο παλια ισχυει ακομα. ΛΙΠΟ λοιπον αφου και υπαρχουν και υποστιριζονται απο αριστης ποιοτητας φορτιστες.!

tristan

1 μπαταριες λιφε εχει απο 9,9 - 11,1- 12,4  σε μεγεθος οπος και η λιπο και ειναι καλητερες απο της λιπο

Για αριστης ποιοτητας φορτιστες ειναι η ηλεκτονικι που μπορουν να της φορτησουν ολες νιμ λιπο και λιφε για τους κηνους θα καψης το χερισου αν τους εμπιστεβεσε 100%

sech770

ετσι ειναι !! εχω φορτιστη που μονο καφεδακι δεν μου ψηνει !!