Βοήθεια με ένα όπλο.

Ξεκίνησε από AlexandrosCY, 22 Σεπ 2012, 11:41:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

Παράθεση από: AlexandrosCY στις  22 Σεπ 2012, 16:51:34 ΜΜ
Παιδιά κύπρο βρίσκομαι. lol Δεν έχουμε κατάστημα εδώ.

κριμα....

anestis

Οντος ειαι μεγαλο προβλημα αυτο  :-\
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

SubZer0

Εφόσον στην Κύπρο δεν υπάρχουν μαγαζιά, θα μπορούσες αν υπάρχουν ομάδες airsoft (που λογικά θα υπάρχουν), να μιλήσεις με κάποια παιδιά εκεί, να πας σε μερικά παιχνίδια και να δεις επί τόπου ορισμένα όπλα. Και όχι μόνο να τα πιάσεις, αλλά να τα δοκιμάσεις κιόλας (δεν νομίζω να σου αρνηθεί κάποιος να δοκιμάσεις με λίγα BBs το όπλο του)

Λέω εγώ τώρα  ::) ::) ::)
"Άρρωστο μυαλό δεν σκέφτεται, άρρωστο σώμα δεν πολεμά"

AlexandrosCY

Νε. Μου δώσανε τηλέφωνο κάποιου που μένει κύπρο και έχει όπλα airsoft. Από δευτέρας θα κανονίσω να βρεθώ μαζί του για να μου πι περαιτέρω για το άθλημα. πχ τι χρειάζομαι τι όπλο θα είναι καλο να πάρο για αρχή και τέτοια. Και νε υπάρχουν ομάδες εδώ στην κύπρο που διοργανουν πεχνιδια.

tristan

Παράθεση από: SubZer0 στις  22 Σεπ 2012, 20:08:25 ΜΜ
Εφόσον στην Κύπρο δεν υπάρχουν μαγαζιά, θα μπορούσες αν υπάρχουν ομάδες airsoft (που λογικά θα υπάρχουν), να μιλήσεις με κάποια παιδιά εκεί, να πας σε μερικά παιχνίδια και να δεις επί τόπου ορισμένα όπλα. Και όχι μόνο να τα πιάσεις, αλλά να τα δοκιμάσεις κιόλας (δεν νομίζω να σου αρνηθεί κάποιος να δοκιμάσεις με λίγα BBs το όπλο του)

Λέω εγώ τώρα  ::) ::) ::)

Σωστος +1

και το δευτερω πιστολη  κουμουτσα ειναι το εχω δοκιμαση δες το χαι καπ 4,3 πολυ καλο σωστο μεγεθος στο χερι εχω ενα τοκιο μαρουι και ειναι σκηλος και με μετατροπη φτανη τα 320 -330 φπς

Kallistos

Για 1ο οπλο δεν προτείνω το GR15 Raider. Ειναι πλαστικό μεν, ελαφρύ, μανιτζεβελο στις γωνίες, αλλα απο τη στιγμή που η εξωτερική του κάνη είναι πλαστική και το μπροστινο σκοπευτικό είναι κολλημένο στην κάνη, για εμένα είναι φάουλ. Η VFC επιλογη παραπάνω, είναι καλύτερη.

Οσο για το πιστόλι, φροντισε να πάρεις κάτι μικρό και ελαφρύ. Δε θες να κουβαλάς σε ένα ολοκληρο παιχνίδι 1,5 κιλό βάρος και να το χρησιμοποιήσεις 1-2 φορές ή ακομα και καθόλου.
Ready... Steady... Fire...!!!