Θελω την γνωμη σας για το SIG 552 COMMANDO!!!

Ξεκίνησε από anestis, 26 Αυγ 2012, 22:00:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anestis

Οπως λεει ο τιτλος του θεματος θελω να αγορασω το δευτερο μου οπλο και σκευτομαι το SIG 552 COMMANDO θελω την γνωμη σας  εχω ακουσει καταπληκτικα λογια για το οπλο. Θελω να ακουσω και καποιον που το εχει ομως δεκτες και συμβουλες . Ευχαριστω!!!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

ΓΛΑΥΚΟΣ

εχω ενα 556 ,,,και ειμαι ξετρελαμενος

anestis

Ωρεα για το συγκεκρυμενο που θελω περνει rail για red dot? Και η αποδωση του πως ειναι ? Βεβαια τα ερωτηματα ειναι πολα!  ;D
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

O.Y.K.1985

Εχω το 552 seals της marui.  285 fps αλλά έχει απεριγραπτο Hop up που στέλενιε την μπίλια αρκετα μακρία . Στην χειροφυλακτήρα έχει rails και έχω βάλει laser φακό.  Επίσης είναι ελαφρύ , βολικό και ειναι ότι πρέπει για κοντινες αποστάσεις. Οχι ότι σε πιο μακρινές υστερεί σε βολή αλλα είναι πλεόν θεμα σκοπευτικών γιατι  εχει μόνο το iron sight και αν υπάρχει κάποιο laser pointer .
ελπίζω να βοηθησα
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

O.Y.K.1985

Και δυο πραγματα ακόμη . Ο χώρος στον χειροφυλακτήρα είναι ισα ισα για 7,2V nicad. H lipo 7,4είναι άνετη και δίνει καλή ταχυβολία.
Επιπλεόν οι low cap γεμιστηρες έχουν αντίγραφα απο σφαίρες που το κάνει ιδιαιτερα ρεαλιστικό. 

anestis

Tm καλο ακουγετε αλλα θελω συγκεκρημενα για το μοντελο της ICS βεβαια θελω να μου πεις και ποσο το αγορασες το TM   ;D

O.Y.K.1985

Γυρω στα 300. Και της ICS δεν είναι και φθηνο. Ισως και πιο ακριβο από την ΤΜ.Απλά της ΤΜ μάλλον δεν υπάρχει στε Καποιο κατάστημα.
Και μία γενική παρατήρηση . Κατα την γνώμη μου η ΤΜ έχει το καλύτερο hop up με διαφορα, πράγμα που κάνει τα FPS να μην έχουν τόση σημασία οταν έχεις να κάνεις με απόσταση βολής και ευθυβολία. Δεν χρειαζεται να τον βελαξεις τον αντιπαλο , απλά να τον χτυπήσεις

anestis

ΣΩΣΤΟΣ......Ειμαι κατα των υπερβολικων fps και μπραβο που υπαρχουν ατομα που το πηστευουν!!!!