2 Σεπτεμβρίου 2012 METAΛΛΕΙΑ - ΤAS & Friends

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 01 Σεπ 2012, 14:55:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Tην Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στα Μεταλλεία (όχι στα κτίρια)
Η T.A.S. και μερικοί φίλοι θα δοκιμάσουν ένα νέο παιχνίδι ροής.

• Time/Day:10:00  Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012
• Πεδίο: Μεταλλεία ( Woodland)
• Ωρα συγκέντρωσης: 10:00
• Προετοιμασία .:10:00-10:30
• Έναρξη Παιχνιδιού : 11:00

• Λήξη παιχνιδιού: ...............

•  AΥΣΤΗΡΑ όριο ηλικίας άνω των 18 ετών
• Καιρός : www.meteo.gr

Οριο FPS max 380

BladeGT

Λεω να ερθω με 2 ατομα ακομα (δεν ανηκουν στο φορουμ..) Μπορω να παιξω sniper? μιας και τα 2 οπλα μου θα τα δανεισω στα 2 παιδια ( που παρεπιπτοντως εχω αγορασει τοσα οπλα και ποτε δεν παιζω γιατι καταντησα να τα δανειζω συνεχεια σε αλλους :P)
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Sierraxray

Θα έρθουμε 5 άτομα από Freelancers-Hellas.
Sierraxray-Voskoulis-Griffin-Badge-Varg.
Πάντα με στολή αλλά ίσως με λίγο ελαφρύτερο εξοπλισμό λόγω χώρου στο όχημα μεταφοράς...

"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Tsitouras

και εγω μεσα, αρκει να βρω μεταφορικο μεσο ... παιζει να με παρει καποιος ? Μενω χαλανδρι (διπλα στο μετρο χολαργου) αμα ειναι , ενα π.μ. να τα κανονησουμε, μεχρι και νωρις το πρωι.
Umbrella Trashsweepers

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ευχαριστώ όλους για το όμορφο παιχνίδι...

Δεν πιστευω να κουραστηκε κανεις ??? ;D ;D ;D ;D

Γλυκιώτης........ ;D ;D ;D

Είχαμε την ευκαιρία να πούμε και να ανταλλαξουμε με φίλους  ιδεές και απόψεις για επερχόμενα σεναρια ...και βελτίωση αυτών.......

Ευχαριστώ όλους...

Καλή Εβδομάδα.........

BladeGT

Περιττο να σου πω.. Το παληκαρι που παιξε σημερα πρωτη φορα εκει που δεν τρωει φαγητο πολυ. εφαγε 2 πιατα μακαρονια.. Και δεν κοιμαται και απογευμα και ελιωσε 2 ωρες στον υπνο.
Εγω ειμαι αλαλλητος και εχω γινει 1 με τη καρεκλα απο την ωρα που γυρισα :P Με χουν πιασει κραμπες αβερτα..
Και ο αλλος ο καημενος γυρναει με μηχανακι μεχρι αναβυσσο με τα το λιωσιμο και αφου φαγαμε.
:P Πλακα ειχε. Μ αρεσε πολυ το δασος και η ροη του παιχνιδιου και το λιωσιμο :P
Λεωνιδα μερικα παιχνιδακια ακομα απανωτα ... πρεπει να φτασω τα 80 κιλα απο τα 95 που ειμαι τωρα :P
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Vangelis

Εκπληκτικό παιχνίδι... πολύ ωραία συνεργασία ομάδων... νέες ιδέες υλοποίησής σεναρίου... και ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος!

Σας ευχαριστώ όλους.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

anestis

''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''