METAΛΛΕΙΑ 18/8/2012 - Fitness Game - (Απογευματινό)

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 15 Αυγ 2012, 22:18:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tSeL

Αν και ξεκινησα απο το σπιτι μου με την χειροτερη διαθεση επειδη μου εσπασε το sniper ενα λεπτο πριν μπω στο αμαξι για να ερθω αθηνα για το game ,παρ`αυτα, το απογευμα κατεληξε με αδρεναλινη , ενταση και με μια γερη δωση προσομοιωσης κατα την διαρκεια της αμυνας. Πολλοι ερχοντε να παιξουν airsoft και απετουν να ριξουν 4 γεμιστηρες στο full auto υπερασπιζομενοι καποιο υψωμα με το κοντερ των "kills" (οπως σε κατι αμερικανικες παρωδιες ) να εχει ραγισει.. Αυτο δεν ειναι mil-sim αλλα μια μπουρδα  :P  .Αν αυτος ηταν και ο λογος που μερικοι την εκαναν κατα την διαρκεια εμενα δεν με ενοχλει καθολου , αντιθετως,(δεν ξερω και γιατι εφυγαν αλλα αυτο ισχυει για καθε game).Να παρακαλεσω μονο , οταν ριχνετε σε καποιον και δεν βγαινει μην αρχιζετε την κουβεντα μαζι του και του ζητατε τα ρεστα,αν δεν βγει τον αγνοητε οπως και τις μπιλιες του εαν αρχισει να σας ριχνει ενα λεπτο μετα,σημασια εχει οτι καταφερατε να τον βγαλετε πρωτοι και αυτο φτανει.
LEO , εκτος απο τα φωτα για να με φανε οι δικιοι σου (ΑΤΙΜΕ) μου ριχνεις και φωτα δημοσιοτητας ?  8)
Gunny στο επομενο θα ειμαι ετοιμος το υποσχομαι  ;D
Ευχαριστω για το υπεροχο απογευμα once again !

inject0ras

Παράθεση από: tSeL στις  19 Αυγ 2012, 15:30:46 ΜΜ
Αν και ξεκινησα απο το σπιτι μου με την χειροτερη διαθεση επειδη μου εσπασε το sniper ενα λεπτο πριν μπω στο αμαξι για να ερθω αθηνα για το game ,παρ`αυτα, το απογευμα κατεληξε με αδρεναλινη , ενταση και με μια γερη δωση προσομοιωσης κατα την διαρκεια της αμυνας. Πολλοι ερχοντε να παιξουν airsoft και απετουν να ριξουν 4 γεμιστηρες στο full auto υπερασπιζομενοι καποιο υψωμα με το κοντερ των "kills" (οπως σε κατι αμερικανικες παρωδιες ) να εχει ραγισει.. Αυτο δεν ειναι mil-sim αλλα μια μπουρδα  :P  .Αν αυτος ηταν και ο λογος που μερικοι την εκαναν κατα την διαρκεια εμενα δεν με ενοχλει καθολου , αντιθετως,(δεν ξερω και γιατι εφυγαν αλλα αυτο ισχυει για καθε game).Να παρακαλεσω μονο , οταν ριχνετε σε καποιον και δεν βγαινει μην αρχιζετε την κουβεντα μαζι του και του ζητατε τα ρεστα,αν δεν βγει τον αγνοητε οπως και τις μπιλιες του εαν αρχισει να σας ριχνει ενα λεπτο μετα,σημασια εχει οτι καταφερατε να τον βγαλετε πρωτοι και αυτο φτανει.
LEO , εκτος απο τα φωτα για να με φανε οι δικιοι σου (ΑΤΙΜΕ) μου ριχνεις και φωτα δημοσιοτητας ?  8)
Gunny στο επομενο θα ειμαι ετοιμος το υποσχομαι  ;D
Ευχαριστω για το υπεροχο απογευμα once again !

tSeL, εσυ ησουν τελικα ο περιβοιτος sniperas που του εσπασε το οπλο??

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ευχαριστώ όλους για την άψογη συμπεριφορά σας.....

Ο Lazarus έκλεψε την παράσταση.....

Η βαλίτσα δεν καταφερε να φτάσει στο κτίριο καθ'οτι φυλασόταν σθεναρά απο την ομάδα της άμυνας....

Τώρα όσο αναφορά για αυτούς που φεύγουν ... καλά κάνουν και φευγουν για
οποιονδήποτε λόγο, είτε γιατί κουράστηκαν, είτε γιατι δεν ρίχνουν τόννους μπιλάκια, είτε γιατί έχουν κάποια
αλλη υποχρέωση. Άλλωστε τα παιχνίδια αυτά , όπως αναφέρει και ο τίτλος, είναι Fitness Games.

Οταν θα αρχίσει η επιλογή παικτών σε παιχνίδια , να είστε σίγουροι οτι δε θα φταίνε οι διοργανωτες.

Οπότε ας φεύγουν όσοι θέλουν και θα μένουν όσοι μπορούν.....
και θα παίζουν αυτοί που θα αντεχουν τα @@ τους...
(διευκρίνηση..... γιατί κάποιοι δεν καταλάβαν το ύφος του ποστ).

Αυτά τα ολίγα.....

Καλή εβδομάδα σε όλους...!!!!

Asim

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες κατάφερα να γραφτώ και εγώ στο φόρουμ.

Συγχαρητήρια στο Λεονάρντο για τις άψογες διοργανώσεις του.
Χρόνια πολλά για τους Παναγιώτηδες που μας κέρασαν στο τέλος.

Θα ήθελα να αναφέρω πως είμαι αυτός (της αμυντικής ομάδας), που καθόμουν ανάμεσα και κάτω από τα 2 πεύκα στο πάνω επίπεδο του χώρου, στην 2η φάση του παιχνιδιού.

Είναι περίεργο πως αυτά τα 4 άτομα που με είχαν βρει, πως δεν τους πήρε ούτε μια μπίλια μου, ενώ εγώ άκουσα ότι τους βάρεσε στη στολή τους, σίγουρα τους δυο που ήταν στα πεύκα προς το μέρος των αυτοκινήτων.

Τέλος πάντων κακία δεν κρατώ, παιχνίδι είναι, αλλά όταν εγώ αρχίσω να αδιαφορώ για τις μπίλιες τους μην ακούσω κουβέντα.  :P

O sniper έδωσε ρέστα !!!  ;)

anestis

Eλα ρε Ασημακη τρελε καλωσορισες στην παρεα μας  ;D!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψεματα λεει κατι χρονια προσπαθει να μπει το ατομο και δεν μπορουσε  ;D¨!!!!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Asim

Παράθεση από: anestis στις  20 Αυγ 2012, 13:20:58 ΜΜ
Eλα ρε Ασημακη τρελε καλωσορισες στην παρεα μας  ;D!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψεματα λεει κατι χρονια προσπαθει να μπει το ατομο και δεν μπορουσε  ;D¨!!!!!
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Ανέστη.
Καλά παιχνίδια να έχουμε !!!  ;)

anestis

Αντε να ξεκινισεις να ντυσεις και το οπλο σου να γουσταρεις :)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''