METAΛΛΕΙΑ 18/8/2012 - Fitness Game - (Απογευματινό)

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 15 Αυγ 2012, 22:18:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

metalhead

Παράθεση από: spirosleon στις  17 Αυγ 2012, 19:20:36 ΜΜ
να μου το θυμηθεις..... ξερεις ποσοι θα ερθουν αλλα θα γιορταζουν τον Νοεμβρη.....της παρθενας και ανυπαντρης?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

θα φερουμε τα ιδια γλυκα που εχετε φερει ολοι οι εορτάζοντες οταν ερχοσασταν για παιχνιδι. Επειδη μας εδωσαν ενα όνομα που οταν εχει γιορτη το ξερει ολη η ελλαδα? Ξερω μια ονομαστικη εορτη (π.χ. του Λεωνιδα) που οταν γιορταζε δεν ειδα κερασμα.
WHERE IS THE POWER, WHERE IS THE GLORY, HEAVY METAL IS OUR STORY

spirosleon

Παράθεση από: metalhead στις  18 Αυγ 2012, 16:53:38 ΜΜ
Ξερω μια ονομαστικη εορτη (π.χ. του Λεωνιδα) που οταν γιορταζε δεν ειδα κερασμα.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

anestis

Φοβερο παιχνιδι παιδια καλη παρεα και παν'απολα ευγενεστατο περιβαλον!!!! Παντα τετοια να εχουμε α και χρονια πολα στους Παναγιωτιδες!!!!! ;D
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

inject0ras

Ναι ηταν ωραια σημερα. Αν και νεος παντος, ητο περιεργος να δω αυτο το "καλυτερο snipera" συμφωνα με τα λεγομενα του Λεωνιδα.

spyros_pap

Περασα πολυ ωραια ευχαριστω την κοινοτητα για το ομορφο σαββατο βραδο!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

ADINOWS

Μπραβο LEO ολα ωραια!

Αλλα με χαλανε γενικα στα παιχνιδια οι κλασικοι  τυποι που φευγουνε  στην μεση του παιχνιδιου...Σεβασμος μηδεν.
COBRA TEAM

Gunny_

Παράθεση από: inject0ras στις  18 Αυγ 2012, 23:38:14 ΜΜ
Ναι ηταν ωραια σημερα. Αν και νεος παντος, ητο περιεργος να δω αυτο το "καλυτερο snipera" συμφωνα με τα λεγομενα του Λεωνιδα.

Tsel πάρε γρήγορα νέο sniper!!!

Πολύ καλό το game! Το ευχαριστήθηκα!

SaTuRn

Ωραία ήταν και χωρίς γκρίνιες!!! Ευχαριστούμε Λεό! και μπράβο σε όλους!!!  :D :D

KRATOS

Tsitouras

Πολυ καλο παιχνιδι , με τα Pmr ειχα λιγο θεμα , αλλα ολα οκ  ;D
Umbrella Trashsweepers

Birankai

Παράθεση από: ADINOWS στις  19 Αυγ 2012, 01:13:00 ΠΜ
Μπραβο LEO ολα ωραια!

Αλλα με χαλανε γενικα στα παιχνιδια οι κλασικοι  τυποι που φευγουνε  στην μεση του παιχνιδιου...Σεβασμος μηδεν.

Εύκολο είναι φίλε μου . Παίρνεις παρουσίες στο τέλος του παιχνιδιού εφόσον έχεις λίστα με τους παρόντες . Και άμα δεν βαριέσαι και κρατάς και στατιστικά , παίρνεις πολλές πληροφορίες. Το πως γίνεται αυτο δεν είναι επι του παρόντος . Άμα το οργανώσεις σωστά όλα γίνονται. Η αλήθεια είναι ότι το θέαμα του αδειου πάρκινγκ κατα το ήμισυ γύρω στις 8 1/2 Δεν ήταν ότι καλύτερο και ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη .
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

hitman1975

μπραβο λεο συμφωνω και γω με τα παιδια ωραιο σεναριο με δραση
αν και καποιοι την κανανε, οι υπολοιποι περασαμε καλα   ;)

οποιος δεν μπορει ας γινει κομμωτης
οπως λεει και ενα παλληκαρι  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

hitman1975

Παράθεση από: Birankai στις  19 Αυγ 2012, 12:31:55 ΜΜ
Εύκολο είναι φίλε μου . Παίρνεις παρουσίες στο τέλος του παιχνιδιού εφόσον έχεις λίστα με τους παρόντες . Και άμα δεν βαριέσαι και κρατάς και στατιστικά , παίρνεις πολλές πληροφορίες. Το πως γίνεται αυτο δεν είναι επι του παρόντος . Άμα το οργανώσεις σωστά όλα γίνονται. Η αλήθεια είναι ότι το θέαμα του αδειου πάρκινγκ κατα το ήμισυ γύρω στις 8 1/2 Δεν ήταν ότι καλύτερο και ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη .

+1

Jim21

Οσοι δεν γουσταρουν στις αυλες τους να βαρανε τενεκεδια να μην ερχονται και χαλανε το παιχνιδι των υπολοιπων

kill or be killed

Tsitouras

Απωρεια ... αντι να λεμε για αυτους που εφυγαν , και να τους κατηγωρουμε , μιπως να μαθουμε πρωτα γιατι εφυγαν ?
Umbrella Trashsweepers

Jim21

Παράθεση από: Tsitouras στις  19 Αυγ 2012, 13:55:00 ΜΜ
Απωρεια ... αντι να λεμε για αυτους που εφυγαν , και να τους κατηγωρουμε , μιπως να μαθουμε πρωτα γιατι εφυγαν ?
αν εχω μια υποχρεωση δεν ερχομαι αλλα εδω επικρατει η νοοτροπια παω για μια ωρα και  φευγω

kill or be killed

Tsitouras

Παράθεση από: Jim21 στις  19 Αυγ 2012, 14:00:40 ΜΜ
αν εχω μια υποχρεωση δεν ερχομαι αλλα εδω επικρατει η νοοτροπια παω για μια ωρα και  φευγω

Τι να σου πω .. αμα φυγανε, απλα επειδη βαρεθηκανε, τοτε μαλακια τους ...
Umbrella Trashsweepers

Gunny_

Το επόμενο σενάριο μπορεί να είναι το εξής:
ΦΑΣΗ 1
Η μία ομάδα μαζεύει όλα τα κλειδιά των μεταφορικών μέσων και τα υπερασπίζεται.
Η άλλη ομάδα κάνει επίθεση και μόλις τα πάρει περνάμε στη φάση 2.

ΦΑΣΗ 2
Η μια ομάδα προσπαθεί να αποτρέψει τη δεύτερη ομάδα από το να φτάσει στο parking να επιβιβαστεί στα οχήματα και να φύγει από το πεδίο.

Ποιος ξέρει μπορεί να μείνει παραπάνω κόσμος.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Birankai

Παράθεση από: Tsitouras στις  19 Αυγ 2012, 13:55:00 ΜΜ

Να τύχει κάτι ... Είναι ανθρώπινο ... Απλά ενημερωνεις ... Δεν είναι δύσκολο ...
Και εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί ...
Τώρα αν σπαστεις γιατι κάτι δεν τραβάει ή οτιδήποτε άλλο απλά κατα την γνώμη μου το χειριζεσαι διαφορετικά ... Για αυτο υπάρχει και αυτός που το διοργανώνει για να ακούσει τα κακός κείμενα και να τα αλλάξει . μετα το πέρας του παιχνιδιού ή κάποια αλλη στιγμή εφόσον όλοι λίγο πολυ γνωριζόμαστε .

Birankai

Παράθεση από: Gunny_ στις  19 Αυγ 2012, 14:44:43 ΜΜ
Το επόμενο σενάριο μπορεί να είναι το εξής:
ΦΑΣΗ 1
Η μία ομάδα μαζεύει όλα τα κλειδιά των μεταφορικών μέσων και τα υπερασπίζεται.
Η άλλη ομάδα κάνει επίθεση και μόλις τα πάρει περνάμε στη φάση 2.

ΦΑΣΗ 2
Η μια ομάδα προσπαθεί να αποτρέψει τη δεύτερη ομάδα από το να φτάσει στο parking να επιβιβαστεί στα οχήματα και να φύγει από το πεδίο.

Ποιος ξέρει μπορεί να μείνει παραπάνω κόσμος.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

+ 100.

Πολυ καλο !!!