στο ελαιουργειο στα μεγαρα μονιμος αστεγος

Ξεκίνησε από WARBRO, 07 Ιουν 2012, 15:09:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anestis

Μετα θα με πειτε ακρεο αμα σας πω να μαζευτουμε με τα οπλα και τον αρχισουμε καταρυπας ε δεν μπορει θα φηγει ωστοσο αμα σας πω οτι μενει νομιμα εκει τι θα μου πειτε ??? Ο δημαρχος του εχει δωσει αδεια για τους γνωστους λογους. Ψηφους!!!!!!!!Ε τι να πω τωρα συνχαριτηρια στον δημαρχο η σε εμας τους πολιτες που δεν κανουμε κατι να το αποτρεψουμε??/????//????
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Birankai

Δηλαδή αν πάω σαν απλός πολίτης χωρίς να αναφέρω το Airsoft , και κάνω καταγγελία , εφόσον συμβουλευτω κάποιον αρμόδιο Πρώτα , δεν θα βγάλω άκρη ;
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

anestis

Φιλε απο τα Μεγαρα ειμαι αλλα λογο δουλειας αυτον τον χρονο τον εχω βγαλει στην Ροδο και απεχω απο τα Μεγαρα δεν ειμαι σηγουρος εκεινος ισχιριζετε οτι ειναι νομιμος κατικος δεν το αποκλειει κανεις ομως γιατι το λαδομα των ψηφων και γενικοτερα ειναι υπουλο και δεν μαθενετε ευκολα τωρα αμα μπορεις και πας να κανεις καταγκελεια(και εσυ) τοτε θα ειναι οτι πρεπει γιατι θα εχουν μαζευτει πολες!!!!
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

Birankai

Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

WARBRO

Παράθεση από: anestis στις  15 Αυγ 2012, 22:26:49 ΜΜ
Μετα θα με πειτε ακρεο αμα σας πω να μαζευτουμε με τα οπλα και τον αρχισουμε καταρυπας ε δεν μπορει θα φηγει ωστοσο αμα σας πω οτι μενει νομιμα εκει τι θα μου πειτε ??? Ο δημαρχος του εχει δωσει αδεια για τους γνωστους λογους. Ψηφους!!!!!!!!Ε τι να πω τωρα συνχαριτηρια στον δημαρχο η σε εμας τους πολιτες που δεν κανουμε κατι να το αποτρεψουμε??/????//????
δηλαδη ψηφισε μαρινακη αυτος εκει ρε κοβει με τροχο λεμε σιδερα τον ακουσα τον τροχο και παιρνει κλεμενο ρευμα απο κολονα τισ δεη  τωρα οσο για τα οπλα μην ξεχνας τι εγινε την τελευταια φορα που πηγαν τα ξαδελφια βουδουρη σε καποιον τσιγγανο ναι του ειπαν γτ ριχνει με το οπλο του στον αερα για φαντασου να μας δει με οπλα απειλιτικους και να εχει μια χραπα χρουπα στο αμαξι  τι θα γινει
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

anestis

θα πεσουμε ηρωικα αλλα αμα θελετε να φερω και εγω ενα real steel μπερετα !!!! κανενα προβλημα !!!! ;D

ADINOWS

Παρακουλοθω το θεμα σας αυτο,εδω και 2 μηνες...
-Don't worry-Μεχρι να αποφασισετε τι θα κανετε και να ταξιδεψετε μεχρι τα Μεγαρα...
ο Γυφτος εκει θα εχει πεθανει απο γηρατια. :D
COBRA TEAM

anestis

Φιλε απο τα μεγαρα ειμαστε αρκετοι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι εφοσον ο δημαρχος ΔΕΝ περνει θεσει στο προβλημα(αρα σημενει οτι εχει λερομενη την φολια του) και εφοσον η αστηνομια δεν μπορει να κανει κατι αφου ο ιδιος ο δημαρχος αδιαφορει και κανει πως το ξεχναει!!! Εχουμε κανει καταγκελιες τωρα οποιος θελει να κανει καλοδεχουμενος να μαζευτουμε πολοι μπας και αφισει το πεδιο ελευθερο!!!

O.Y.K.1985

Κύριοι, Λησμονήσατε τον βασικότερο διώκτη της παρανομίας και της διαφθοράς. Τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ!!!  ;D ;D ;D
Πλάκα κάνω . Αν όπως ισχυρίζεται έχει άδεια από τον Δήμο ,είναι μόνο αδεια για χρήση του χώρου. Το ρεύμα το παίρνει παράνομα (καταγγελεια ΔΕΗ) .ΑΝ ασαχολείται με το κόψιμο και εμπόριο σκραπ , δεν θεωρήται άπορος και δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του χώρου (με άδεια ή χωρίς) γιατι η άδεια είναι προσωρινή και δίνεται σε απόρους άστεγους. (Μεταξύ μας δεν ξέρω κανένα γύφτο να είναι άπορος) Αυτό αντιμετωπίζεται με αγωγες και μηνυσεις. Το οποίον σημαίνει δικηγόρος που κατ επέκτασιν σημαίνει λεφτα (και αρκετά μάλιστα γιατι πρέπει να βγεί εισαγγελική παραγγελεία για να ελεγχθούν τα αρχεία του Δήμου κ.λ.π) Αρα το ξεχνάμε. Μονο αν κάποιος γνωρίζει κανλένα αντιδήμαρχο (η Δήμαρχο ) και κάνει κάτι (όπως βλεπεται πάλι καταλήγουμε στο μέσο)
Τέλος τα περι τσαμπουκάδων (έστω και στα αστεία ) με γύφτούς πιστέψτε με δεν μας παίρνει με τίποτα. Ο λόγος δεν είναι η χραπα χρουπα αλλα το καλασνικοφ. Καί έχουν πολλά .
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Delta-7

Να σας πω οτι στον χωρο εκει στεγαζονται η ΔΕΣΕ κ τα απορηματοφορα του Δημου Μεγαρων, αρα οπια εργασια <<πρωινη>> ισως οφειλετε σε εργατες του Δημου.
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

anestis

''Εργασιες'' γινονται και το βραδι παιδια ειναι ανοφελο και να το παρουμε το πεδιο δυστηχος θα ειναι μισο και δεν θα εχει τα πραγματα που ειχε(που το κανανε ιδιετερο για airsoft) οποτε τι να πω !!!!