P90 Tokyo Marui

Ξεκίνησε από julius_X21, 06 Ιουν 2012, 19:14:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

julius_X21

παιδες δεν ζηταω πολλα θελω να ακουσω κριτικες για ατο το οπλο http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_38&products_id=131
P90 Tokyo Marui ... οποιος ξερει ,το εχει κλπ κλπ θελω να μου πει τι λεει ....... επισης και οσοι ξερουν αμα αναβαθμιζεται ευκολα (να μπορω να βρω για να το φτιαξω)  ;D ;D

Τάλων

Να το φτιάξεις ;

Τούμπανο μπορείς να το κάνεις...

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

julius_X21

ενοω και για να του ανεβασω τα fps

julius_X21

ωραιο παντως το εργαλειο  ;D 8)

spirosleon

Παράθεση από: julius_X21 στις  07 Ιουν 2012, 12:06:17 ΜΜ
ενοω και για να του ανεβασω τα fps
τετοια εργαλεια δεν τα πειραζεις!! ειναι ταχυβολο ΠΟΛΥ, ευθυβολο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και marui!!! VALUE FOR MONEY!!!!

SUPERTSOU

τα παντα λεει ,κορδονι τις παει τις μπιλιες και ταχυβολια αλλο πραγμα . δεν το αλλαζω με τιποτα , βαλε και μια li-po 7,4 1300 15c , και θα με θυμηθεις
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

julius_X21

ωραια ρωταω γιατι θελω να το παρω ..... αλλα no money no honey ....... θελω λιγα ακομα

julius_X21

και τελος κατι ασχετο τελικα πως στο διαολο προφερεται αυτο το marui ...... μαρόι , μαρούι ΠΩΣ ..... αχχαχαχχαχα τελειως ακυρο  ;D ;D

spiros.k

μαζεψε μαρουλι και τρεχα παρτο δεν πειραζεις τιποτα στο οπλο να παρεις το καινουριο που  ;) ;)θα φερει τωρα το μαγαζι το ψεκαστηριιι...

gioalex

Τα Marui όπως είπαν και πιο πάνω είναι "Don't touch". Έχω ένα G36C 2 χρόνια και δεν έχει χρειαστεί να του πειράξω τπτ... Και με li-po απλά κεντάει...

batrax

Marui ................................... ;)
-CERBERUS-

julius_X21

το καινουργιο που λετε το εω δει ,αλλα δεν μου αρεσει και πολυ η μακρυα κανη....... με προβληματιζει καπως  :-\

anestis

Καλητερα να κρατησεις χρηματα για το P90HC την νεα εκδοση απλα δεν παιζετε  ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''