ΜΕΙΩΣΗ FPS

Ξεκίνησε από greekf, 25 Μαΐου 2012, 21:22:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

greekf

καλησπερα παιδες.ερωτηση γρηγορη.το οπλο μου βγαζει 380 fps μου ειπαν οτι υπαρχει κατι που μπαινει μπροστα και κατεβαζει τα fps με κατι λαστιχακια μεσα ξερει κατι κανεις γι αυτο και απο που να το παρω?ευχαριστω προκαταβολικα!!
alea iacta est

Palladin

Για να ρίξεις τα fps πρέπει να αλλάξεις το ελατήριο μέσα στο gearbox, για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις αλλιώς το πας σε μάστορα να το κάνει.

ADINOWS

Παράθεση από: greekf στις  25 Μαΐου 2012, 21:22:20 ΜΜ
καλησπερα παιδες.ερωτηση γρηγορη.το οπλο μου βγαζει 380 fps μου ειπαν οτι υπαρχει κατι που μπαινει μπροστα και κατεβαζει τα fps με κατι λαστιχακια μεσα ξερει κατι κανεις γι αυτο και απο που να το παρω?ευχαριστω προκαταβολικα!!
Λεγεται <<Μειωτηρας>> θα ελεγα οτι εμφανισιακα μοιαζει σαν μικρο σιγαστηρα αλλα δεν εχει μεγαλη διαρκεια ζωης οποτε μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια... ;)
COBRA TEAM

cybercriminal

Να σου κανω μια ερωτιση φιλε μου?  γιατι θες να τα μειωσεις? αν θες μου λες ετσι? εντελως φιλικα το λεω.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...

Vabap Bap Bap

Παράθεση από: cybercriminal στις  26 Μαΐου 2012, 03:04:07 ΠΜ
Να σου κανω μια ερωτιση φιλε μου?  γιατι θες να τα μειωσεις? αν θες μου λες ετσι? εντελως φιλικα το λεω.

Γιατι να μην θελει κανεις να τα μειωσει? Δεν χρειαζεται ουτε να εισαι στην τριχα των οριων ουτε παραπανω απο αυτα.
Rebels Airsoft Team

Koukos

μπορεις αλαζοντας και λαστιχακι στο hop up να μειωσεις τα fps..με το καιρο 8α πεσουν και αλο γτ το ελατηριο μαλακωνει..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

greekf

θελω να τα μειωσω γιατι στα public θελουν μεχρι 360 fps.οποτε δεν το βλεπω να με δεχονται!αν και απ οτι βλεπω παιζουν συνεχεια παιχνιδια.το ελατηριο δεν το βλεπω να το αλλαζω γιατι μετα θα πρεπει να το αλλαζω σθνεχεια και μαλλον θα το ...το οπλο.
alea iacta est

Koukos

αλαξε το λαστιχακι ενας φιλος το εχει αλαξει και απο 430 το παει στα 350..

agent 47

Παράθεση από: Koukos στις  26 Μαΐου 2012, 12:56:17 ΜΜ
αλαξε το λαστιχακι ενας φιλος το εχει αλαξει και απο 430 το παει στα 350..
Να θυμήσω μια λεπτομέρια......
Οι μετρήσεις γίνονται με μηδενισμένο το hop up, δηλαδή μετράμε τα fps χωρίς την επήρεια του hop up. Άρα ο φίλος σου αυτήν την στιγμή είναι "παράνομος".

Πολύ απλά δύο επιλογές υπάρχουν.....
Ή ο μειωτήρας fps που μετά απο λίγο καιρό θα είναι άχρηστος ή αλλαγή ελατηρίου....

Απλά πράγματα....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

jumbo

να προσθεσουμε επισης οτι το επισημο οριο στα public παιχνιδια ειναι 328+ - 5% fps.....
αρα το ανωτατο οριο ειναι 344 fps
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Koukos

Παράθεση από: agent 47 στις  26 Μαΐου 2012, 15:10:42 ΜΜ
Να θυμήσω μια λεπτομέρια......
Οι μετρήσεις γίνονται με μηδενισμένο το hop up, δηλαδή μετράμε τα fps χωρίς την επήρεια του hop up. Άρα ο φίλος σου αυτήν την στιγμή είναι "παράνομος".

αρχικα ο φιλος μου ειναι κρητη και εχουμε οριο τα 450 fps που ειναι και το οριο γενικα στην Ελλαδα το οτι στην αθηνα εχει αποφασιστει να παιζουν καποιες ομαδες μεχρι καποιο οριο δεν σημαινει οτι οι αλοι ειναι  "παρανομοι"..και εμενα το οπλο μου παιζει στα 440-445 σταθερα μετα την αλαγη σε ελατηριο.....εξαρτατε λοιπον που θελει το παιδι να παιζει.αν παιζει με συγκεκριμενα ατομα τοτε να το συζητησει μαζι τους..το να ανοιξεις ενα οπλο μπορει να φενετε ευκολο αλλα ποτε δε ξερεις..σε μερικα παιχνιδια(10-20 8α σου πεσει η δυναμη και θα εισαι περιπου στα ορια..) ο μειωτηρας δε θα σου κανει τιποτα οποτε μην τον παρεις καθολου..επισης μετρα το οπλο να δεις σιγουρα ποσα φπς εχει..καμια φορα αλλα λενε και αλλα εχουν..η διαφορα που εχει στη δυναμη η μπιλια στα 360 και στα 380 fps ειναι 0.14j (360=1.20j και 380=1.34)

jumbo

σωστα οι ομαδες τις ΑΘΗΝΑΣ αποφασισαν οτι το οριο συμμετοχης σε PUBLIC παιχνιδια που αφορουνΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ειναι 328 + - 5% fps.
αρα λοιπον για να συμετασχεις σε public παιχνιδια το ανωτερο οριο ειναι 344fps...
συνεπως αν παιζεις στον νομο Αττικης αυτα ειναι τα ορια συμορφωσεις ενος aeg.
Και για να συμμορφοθει πρεπει να αλλαχθει το ελατηριο πρωτιστος και δευτερευοντος μια σειρα αλλων εξαρτηματων.
τα υπολοιπα περι joule και φυσικων κανονων απλες οδοντοκρεμες....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

agent 47

Εγώ δεν μίλησα για το αν είναι μεσα στα όρια γιατί δεν ήξερα που παίζεται.....αλλά το να κατεβάζεις τα fps βάζοντας ένα πιο σκληρό λαστιχάκι hop up εξακολουθεί να ειναι λάθος.
Τα όπλα μετρούνται με μηδενισμένο hop up για τον λόγο του ότι το hop up κόβει λιγάκι την ταχύτητα εξόδου.....

Άν δείς το ένα AEG μου, μόλις βάλω full hop up ίσα που τις φτήνει τις μπίλιες...... αλλά δεν πάβει να ρίχνει 350 με μηδενισμένο το hop up.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

greekf

ευχαριστς παρα πολυ παιδια για την βοηθεια σας
alea iacta est

ΓΛΑΥΚΟΣ

an σε περνει οικονομικα παρε αλλο ενα οπλο με 340 αφου στο τελος θα το κανεις και αυτο

ExPBler

Παράθεση από: agent 47 στις  26 Μαΐου 2012, 15:49:03 ΜΜ
Εγώ δεν μίλησα για το αν είναι μεσα στα όρια γιατί δεν ήξερα που παίζεται.....αλλά το να κατεβάζεις τα fps βάζοντας ένα πιο σκληρό λαστιχάκι hop up εξακολουθεί να ειναι λάθος.
Τα όπλα μετρούνται με μηδενισμένο hop up για τον λόγο του ότι το hop up κόβει λιγάκι την ταχύτητα εξόδου.....

Άν δείς το ένα AEG μου, μόλις βάλω full hop up ίσα που τις φτήνει τις μπίλιες...... αλλά δεν πάβει να ρίχνει 350 με μηδενισμένο το hop up.
Υπάρχουν και γόμες hop-up που ανεβάζουν κατά 10-15fps.
Επίσης γόμα με γόμα εφαρμόζει καλύτερα\χειρότερα με την εκάστοτε κάνη & μηχανισμό hop-up
οπότε & από εκεί μπορεί να δεις διαφορά στα fps.

Για να μειώσεις όμως τα fps, η αλλαγή ελατηριού είναι μονόδρομος.

ACIDBLACK

αλλαξε το ελατηριo και θα εισαι υσυχος μια και καλη ,αιρσοφτ παιζουμε γιατι θελουμε να περναμε καλα και οχι για να ματωνουμε τους αλλους...το να αλλαξεις ελατηριο δεν σημαινει και κατι ιδιαιτερο
Στην Κρητη υπαρχουν οργανωμενες ομαδες και αναλογα το πεδιο παιζουν και τα FPS
XANIA ,ΡΕΘΥΜΝΟ,και ΣΗΤΕΙΑ παιζουν με 450 FPS λογω οτι παιζουν σε πεδια WOODLAND με μεγαλες αποστασεις
στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ υπαρχουν δυο ομαδες που παιζουν η μια 350 FPS με URBAN πεδιο και στα woodland με 450 fps H ετερη ομαδα που παιζει με 450 με WOODLAND πεδιο.
Tα 450 Fps ειναι σιγουρα οτι θα σου δωσουν καποια μετρα παραπνω στην εμβελεια ....δεν θα σε κανουν καλυτερο airsofter...
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.