Eimai kainourios...voi8iste me na epile3w oplo

Ξεκίνησε από Georgios10, 04 Ιουν 2009, 20:08:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Spartan

Θα συμφωνισω με ολους τους απο πανω!
Το θεμα της επιλογης 1 AEG ειναι καθαρα υποκειμενικο!
Εμενα πχ μου αρεσουν πααααααααααρα πολυ τα m-16 και κυριος τα  m-4!
Οτι προβλημα και να 'χα παλι m-16 θα επερνα!
Προσεχε πολυ το θεμα με τα fps των κινεζικων γιατι συνηθως βγαζουν κατι παραπανω.
Δεν ειναι τιποτα, απλα αλαζεις 1 ελατηριακι και εισαι οκ!
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ερθεις σε 1 event να τα δεις, να ριξεις(με το m-4 μου)
και μετα πας και στο μαγαζι για να παρεις m-4 σαν το δικο μου! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

airsoftFTW

Παράθεση από: hitman47 στις  05 Ιουν 2009, 21:47:43 ΜΜ
Προσωπικα θα σου προτεινα ενα JG G36C ένα όπλο για όλες τις χρήσεις, φθηνό, με πολύ καλές κριτικές απ' τους πάντες!
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=669
+φωνώ απόλυτα μιας και εγώ αυτό το όπλο έχω!!!! Είναι απλά απίστευτο!!!

Αλλά αφου θα είναι το 1ο σου όπλο, όποιο και να 'ναι, προτίμησέ το από Κίνα μεριά. Ξέρω ο,τι θα σου φανεί χαζό, αλλά και τα κινέζικα έχουν κάποια ποιότητα. Δεν είναι βέβαια ίσα και όμοια με εκείνα του Hong-Kong, αλλα αν χαλάσει δεν θα στεναχωρηθείς τόσο πολύ.
Κατα τα άλλα, αν δεν σου αρέσει το G36c που πρότινε και ο Hitmaν47, κοίτα κάτι απο Η&Κ όπως το ΗΚ-416 ή κάτι από Fabrique Internationale όπως το SCAR το οποίο σχεδιάστηκε για την ειδική ομάδα SOCOM η οποία δεν ήθελε να βλέπει το M4 ούτε ζωγραφιστό, λόγω της αναξιοπιστίας του σε ταρζανιστικές καταστασεις. Το τελευταίο υπονοεί οτι δεν πρέπει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ Μ4 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ Μ16! Έλπίζω να σε βοήθησα αρκετά. Καλή τύχη και καλως ήρθες στην οικογένεια του Airsoft στρατιώτη!

Hornet

Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε ftw...εσυ και καποιοι αλλοι υποστηριζετε πως τα m4/m16 ειναι για πεταμα αλλα οτι ισχυει για το αληθινο που πραγματι ειναι για πεταμα δεν ισχυει και για το aeg αντιγραφο του :-\ :-\ :-\...εγω τα βρισκω πολυ καλα...εχουν και τεραστια γκαμα βελτιωσης,αν οχι την μεγαλυτερη.Δεν πρεπει να κρινουμε ενα aeg βασει του τι ειναι καλο η κακο το αληθινο...εχουμε αλλα κριτηρια...μαρκα,υλικα κατασκευης κλπ...ελπιζω να συμφωνεις.Οσο για να απαντησω στον αλλο φιλο θα του προτεινα να ψαξει απο review και σε διαφορα sites αυτα που του αρεσουν και ειναι καλα και ικανοποιουν τις απαιτησεις του.Ελπιζω να βοηθησα... :D :D :D ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

GeR^PEZONAUTHS

εχει δικιο ο καμπερης , το οτι ειναι σαπια τα μ4 και μ16 στο αληθινο πεδιο της μαχης δεν σημαινει οτι και τα αιρσοφτ ειναι μαπες ,  ισα ισα που ολοι θελουν στην συλλογη τους ενα Μ4 , (προσωπικα εγω εχω το m4 cqb-r και ειναι πολυ καλο) αλλα οσο για τα αληθινα μ4 δεν τιθεται θεμα οτι ειναι αχρηστα , εχω διαβασει αρθρα σε βιβλια και περιοδικα για την αποτελεσματικοτητα τους και ειναι αστα να πανε!!

SAPPER

Μην μπερδεύετε το τι κάνουν τα πραγματικά με τα Airsoft... καμιά σχέση η λούτσα με την βούρτσα...

Spook

Παράθεση από: airsoftFTW στις  22 Ιουλ 2009, 22:08:28 ΜΜ
+φωνώ απόλυτα μιας και εγώ αυτό το όπλο έχω!!!! Είναι απλά απίστευτο!!!

Αλλά αφου θα είναι το 1ο σου όπλο, όποιο και να 'ναι, προτίμησέ το από Κίνα μεριά. Ξέρω ο,τι θα σου φανεί χαζό, αλλά και τα κινέζικα έχουν κάποια ποιότητα. Δεν είναι βέβαια ίσα και όμοια με εκείνα του Hong-Kong, αλλα αν χαλάσει δεν θα στεναχωρηθείς τόσο πολύ.
Κατα τα άλλα, αν δεν σου αρέσει το G36c που πρότινε και ο Hitmaν47, κοίτα κάτι απο Η&Κ όπως το ΗΚ-416 ή κάτι από Fabrique Internationale όπως το SCAR το οποίο σχεδιάστηκε για την ειδική ομάδα SOCOM η οποία δεν ήθελε να βλέπει το M4 ούτε ζωγραφιστό, λόγω της αναξιοπιστίας του σε ταρζανιστικές καταστασεις. Το τελευταίο υπονοεί οτι δεν πρέπει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ Μ4 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ Μ16! Έλπίζω να σε βοήθησα αρκετά. Καλή τύχη και καλως ήρθες στην οικογένεια του Airsoft στρατιώτη!

Fabrique Nationale ήταν και πλέον είναι FN Herstal αφού είναι γκρούπ εταιριών (FN Herstal,Browning,Winchester)...
επίσης η λέξη SOCOM είναι ακρώνυμο της φράσης Special Operations Command που σημαίνει διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων (περιλαμβάνει όλες τις US special forces) και όχι κάποια ειδική ομάδα...
Αυτό με τις "ταρζανικές καταστάσεις" δεν το έπιασα αλλά είναι αλήθεια ότι οι αρχικές εκδόσεις του Μ16 κυρίως αντιμετώπισαν προβλήμα εμπλοκών λόγο του συστήματος λειτουργείας τους και λόγο του ότι η εταιρία τους τα παρουσίασε σαν "Self cleaning rifles" δηλαδή "αυτοκαθαριζόμενα" και με το σκεπτικό αυτό οι στρατιώτες θεώρησαν σκόπιμο να μην τα καθαρίζουν όσο θα έπρεπε με τα γνωστά αποτελέσματα. Επίση την κατάσταση επιδείνωνε το αρχικό γέμισμα του φυσιγγίου το οποίο άφηνε πολλά κατάλοιπα αλλά μετά βελτιώθηκε και αυτό. Το Μ4 έχει και αυτό κάποια θεματάκια που έχουν να κάνουν κυρίως με αξιοπιστία κιαι σωστή λειτουργεία υπό ακραίες συνθήκες. Αν ο χειριστής συντηρεί το οτιδοίποτε σωστά και το λειτουργεί στα πλάισια των δυνατοτήτων του τότε οι πιθανότητες βλάβης μειώνονται δραματικά.
Εδώ μιλάμε για AEG και όχι για πραγματικά όμως και το Μ4 είναι η καλύτερη πλατφόρμα και με τα περισσότερα extras, μετατροπές, και ανταλκακτικά στη αγορά οπότε δεν τίθεται θέμα.
Επίσης λίγο προσοχή στο τι λέμε και ειδικά αν δεν γνωρίζουμε... ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

ROOKIEJO

η ανατροφη μου με γαλλικα και πιανο δεν μου επιτρεπει να χαρακτηρισω την φονικοτητα ενος οπλου σαν κριτιριο για την αγορα ενος μοντελου.ειναι σαν να μην παρεις το τανκ σερμαν σε μοντελο επειδη το πραγματικο δεν ειχε αιρκοντησιον.παρε οτι σαρεσει να βλεπεις και να κρατας.ολα χαλανε ολα σπανε αν δεν τα προσεχεις.ακομα ομως και να μην παιζεις μαυτο παλι θα σαρεσει να το βλεπεις πανω απο το τζακι

JIM-ETA

Το βασικό είναι να περάσεις από το κατάστημα που έχει μεγάλη γκάμα Aeg να τα δείς τα κρατήσεις να δείς πως <<κάθονται>> πάνω σου και με τις συμβουλές των παιδιών του καταστήματος που ξέρουν μπορείς άνετα να αποφασίσεις τι θέλεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προιόντων και τιμών.Από εκεί και πέρα αποφασίζεις εσύ και ότι και να λέμε εμείς οι τρίτοι είναι για μένα προσωπικά<<περί ορέξεως κολοκυθόπιτα>> το βασικό ξαναλέω εσύ αποφασίζεις για σένα και σκάς λεφτά και όχι εμείς.

Dadias

Παράθεση από: hitman47 στις  05 Ιουν 2009, 21:47:43 ΜΜ
Προσωπικα θα σου προτεινα ενα JG G36C ένα όπλο για όλες τις χρήσεις, φθηνό, με πολύ καλές κριτικές απ' τους πάντες!
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=669

Θα συμφωνήσω, το JG G36c είναι μία απο τις  οικονομικότερες , αξιόπιστες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις είναι αρκετά καλό εως "σκυλί του πολέμου"

WAR ANGEL

Γεια σου ρε Spook.Να εισε καλα για την απαντηση σου.Το Μ4 το χρησημοποιω επι 9 σχεδον χρονια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο παντου (εαν δεν τιμησεις το οπλο σου...   ;D ) Απο την αλλη για AEG το G36c ειναι και η δικια μου απαντηση για ενα συνολο λογων που αναφερθηκαν ομως παραπανω.

Gimli

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕ 380 FPS (ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ AIRSOFTCENTER.GR NA STO KANOUN 330-340 FPS) STEYR AUG EXEI AKRIBEIA SNIPER LOIGA AEGs MPOΡΟΥΝ ΝΑ ΣΙΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΟΠΟΣ ΤΟ G3 Η ΤΟ ΜP44  .Μπορεις να προσαρμοσεις διοπτρα για ακομα μεγαλιτερη ακριβεια .Γενικα ενα οραιο οπλο με μεγαλη ακριβεια στις βολες δεν νομιζω να κικλοφορουν πολλα στην ελλαδα με 170 ευρο δικο σου .
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

jumbo

λοιπον φιλε μου θα σου κανω την καλητερη προταση ως προς την αγορα του παιχνιδιου (aeg) που θες να αγορασεις...θα κατεβεις στην οδο Εσλιν 17 Αμπελοκηπους Αθηνα (  ) θα μπεις μεσα στο μαγαζι,θα παρεις τον χρονο σου και θα διαλεξεις το παιχνιδι ( aeg ) που πργματικα γουσταρεις...Πιστευω οτι αυτη ειναι η καλητερη επιλογη που μπορεις να κανεις κατα την γνωμη μου. ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Stathis

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ  ;D

Κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη πρεπει να απαγορεψουν η admin του forum την ερωτηση "ΠΙΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ?"
Airsoft is Life!

Greek_soldier

Εγώ να δω τι θα επιλέξω αν ασχοληθώ με το Airsoft, γιατί μου φαίνεται θα σηκώσω ολόκληρο μαγαζί. ;D

Gimli

εγω θα προτεινα κατι φθηνο και καλο ενα steyr aug της jing jong η ενα mp44 της AGM  η ενα m4 gas blowback της AGM  αν και εχω αμφιβολιες γιαιτι να ειναι τοσο φθηνο αραγε?
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

jumbo

αφου φιλε Gimli εχεις αμφιβολιες , πως προτεινης κατι στο παλικαρι που θα παει να δωσει καποια χρηματα για να αγορασει ενα aeg; με ποια κριτηρια ακριβως βγαζεις τα παραπανω συμπερασματα και προτεινης ; αν του βγει πατατα αυτο που του προτεινης θα τον αποζημειωσεις εσυ ή  καποιος αλλος που << προτεινη>> οπως εσυ, με αμφιβολιες.... ελεος πια... >:( λιγο σοβαροτητα οταν προτεινουμε κατι δεν κανει κακο. επισης καλο θα ειναι οι προτασεις που κανουμε να προερχονται απο προσοπικη εμπειρια και οχι απο << μου ειπαν ή ακουσα πως αυτο το aeg ειναι καλο ή μαπα >>.

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

SAPPER

Παράθεση από: jumbo στις  27 Αυγ 2009, 17:07:02 ΜΜ
αφου φιλε Gimli εχεις αμφιβολιες , πως προτεινης κατι στο παλικαρι που θα παει να δωσει καποια χρηματα για να αγορασει ενα aeg; με ποια κριτηρια ακριβως βγαζεις τα παραπανω συμπερασματα και προτεινης ; αν του βγει πατατα αυτο που του προτεινης θα τον αποζημειωσεις εσυ ή  καποιος αλλος που << προτεινη>> οπως εσυ, με αμφιβολιες.... ελεος πια... >:( λιγο σοβαροτητα οταν προτεινουμε κατι δεν κανει κακο. επισης καλο θα ειναι οι προτασεις που κανουμε να προερχονται απο προσοπικη εμπειρια και οχι απο << μου ειπαν ή ακουσα πως αυτο το aeg ειναι καλο ή μαπα >>.
Πολύ σωστή η τοποθέτηση του Jumbo, και έχει μαλλιάσει η γλώσα μου.
Και γίνομαι και κακός άμα τους το λέω...

jumbo

ε ναι φιλε SAPPER... Στο τελος, ετσι οπως το παμε με τις προτασεις εδω μεσα θα βγει κανενας και θα πει << φιλε μου να παρεις το Μ254 σουπερ ντουπερ παιχνιδι (aeg), επειδη ακουσα οτι η NASA θα το προμηθευσει στον διαστιμικο σταθμο MIR 2, ωστε να αντιμετωπιζουν οι κοσμοναυτες τις επιθεσεις των Αρειανων.... με hi cap γεμιστηρα εννοειτε....Α!!! και που εισαι.... η πηγη που μου εδωσε την πληροφορια ειναι στανταρακι.....344 ος ξαδερφος που ειναι εκει..>> ;D ;D ;D σορυ για το οφ τοπικ αλλα δεν αντεξα αλλο..