~ THIS IS AIRSOFT! ~

Ξεκίνησε από Valkyrie, 29 Μαΐου 2012, 17:44:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Valkyrie

Airsoft is friendship
Airsoft is brotherhood
Airsoft is fun ... !!

By SIM:

υ.γ.Επίσης όποιος επιθυμεί,μπορεί να ανεβασεί και αυτός φωτογραφίες που δείχνουν αυτή την πλευρά του airsoft,οι οποίες θα ανέβουν στο αρχικό ποστ,ώστε να κάνουμε κάτι σαν "memory album" :)

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Father

Κορυφαιο!!!!!!!!!!! Μπραβο!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D

ROOKIEJO

batrax

;D ;D ;D ;D ;D+1000000000000000000000000000000000 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
-CERBERUS-

SIM

Πολύ σωστό το post , γιατί πάνω απ'όλα αυτό που κάνουμε είναι διασκέδαση , είναι παιχνίδι και όλοι είμαστε φιλαράκια.
Respect λοιπον!
Επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα φάκελο στην στήλη με τις photos με τέτοιες στιγμές , που όλοι έχουμε άπειρες !!!
Φίλε G.I.T μιας και ηταν δική σου ιδέα , δημιούργησε εσύ ένα τέτoio ποστ και ο καθενας μπορεί να προσθέσει τέτοιου τύπου φώτος!!!

#LEONARDO-SWORDFISH#

αυτό το χαμόγελο προσπαθούμε να κρατήσουμε στο Airsoft ... 

και οπως λέει ένας τίτλος βιβλίου του Μόρις Βίαν "Να Καθαρίσουμε τους Κακομούτσουνους"

;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;)

el.cind

αυτα ειναι τα ωραια...... ;D ;D ;D ;D ;D
αυτο ειναι το airsoft..... 8)

Τάλων

Παράθεση από: SIM στις  29 Μαΐου 2012, 21:28:39 ΜΜ
Φίλε G.I.T μιας και ηταν δική σου ιδέα , δημιούργησε εσύ ένα τέτoio ποστ και ο καθενας μπορεί να προσθέσει τέτοιου τύπου φώτος!!!

Είναι φίλη.
:D ;D :D ;D :D ;D
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

{MITSUGUN}

O Tάλων ,,Πρώτη μούρη στις Photo ,ομορφάντρα μουυυ !!!! :o

**Καταπληκτικές Στιγμές !! Υπέροχος ο Κόσμος του Airsoft !
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!.:**MITSUGUN**:.

spyros_pap

Ωραιος και σωστος ο  G.I.T
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: spyros1989 στις  29 Μαΐου 2012, 22:21:11 ΜΜ
Ωραιος και σωστος ο  G.I.T

Πολύ σωστός...και αξύριστος !!! Μάγκας μεγάλος ... και αλάνι....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Valkyrie

φιλε SIM, και γιατι δεν τις περναμε εδω?  :) :)

by the way i'm a woman ;)

Koukos

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

SIM

Παράθεση από: G.I.T. στις  29 Μαΐου 2012, 22:47:49 ΜΜ
φιλε SIM, και γιατι δεν τις περναμε εδω?  :) :)

by the way i'm a woman ;)

:o :o :o ωχ , sorry !!! ΟΚ, θα ξεκινησω με κάποιες φώτο σε αυτό το post και όποιος θέλει προσθέτει !!

Dusty

οταν εχεις ορεξη ζωγραφιζεις κ οπως λεει μια πολυ ωραια φωτο που δα απο δω μεσα κ την εχω κανει κ background στον υπολ:
dont be so serious guys
its just a game
just for fun
for friendship

SIM

ACIDBLACK

Αντιγραφω απο το προφιλ μου στο FACEBOOK....

Πολλοι μου λενε τι πας και κανεις κυριακατικα ....ενα θα σας πω αν δεν παιξατε ποτε πετροπολεμο ,κλεφτες και Αστυνομους ,κυνηγητο ,κρυφτο,στρατιωτακια ακουνητα και αμιλητα ,δεν ειχατε ποτε φυσοκαλαμο,και δεν ξερετε την ειναι τα μπιρμπιλονια ...μην μιλατε ...γιατι ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!

17 MAIOY

Ειμαι 40 χρονων παντρεμενος με 2 παιδια και χιλιες εγνοιες και αγχη στο κεφαλι μου ....το ΑΙΡΣΟΦΤ ειναι η ΑΦΟΡΜΗ  να γινω και γω ξανα παιδι για μερικες ωρες να δω φιλικα προσωπα να κανω χαβαλε να πιω τον καφε μου και να παιξω .....τι σημαινει παιχνιδι ?ρωτηστε τα παιδια σας ,αν δεν εχετε παιδια ρωτηστε τα ανιψια σας ,δεν εχετε ανιψακια ? ολο και καποιος θα εχει !δεν εισασταν ποτε παιδια ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !

THIS IS AIRSOFT !
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

ΓΛΑΥΚΟΣ

ACIDBLACK  καλα τα λεσ φιλε ετσι ειναι ,,,συμφονω,, τελικα οσο μεγαλωνη ο αντρας ακριβενουν τα παιχνιδια του,,,,,,,προσοπικα επεζα γκρεπολισ 3 χρονια αλλα μου την εδωσε δεν μπορουσα να ειμαι κολιμενος στο πς και βρικα εναλακτικη γαματη ,,,ειναι κατι που δεν ειχαμαι οταν ειμαστα παιδια [τα οπλα αυτα ] και ειναι ωραιο συναισθημα του να ανεβενη η αδρεναλυνη στην ωρα της μαχη εμενα με εκτασιαζη ,,,,το κακο ειναι οτι εχω κορη ,,παντος αν της αρεση θα ειναι θεικο [θα αφηνω την συζηγω στην κουζινα της ] και εμεις θα γελαμε ,γιατι αν δεν γελαγα δεν θα επεζα  ..να πω και ενα ευχαρειστω στην ομαδαμας στα ματ ,γιατι ειναι γαμω τα παιδια...βλεπεται οτι ειμασται 35-49 χρονον και λεμε τι λεξη παιδια αυτο τα λεει ολλα

KRATOS

;D ;D ;D αυτα ειναι τα ωραια κυριες κ κυριοι συνχομπιστες!!! ;D ;D ;D ;D

η παρεα τα χαμογελα η χαρα!!!

μπραβο στην G.I.T !! και σε οσους ποσταρουν φωτο!!
παω να ψαξω  και εγωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D