Resident Evil: Παιχνίδι επιβίωσης Σάββατο 26/5/2012 - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Kallistos, 21 Μαΐου 2012, 16:05:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

remali

Δεν το μιλαω για την φυσικη αναγκη απο την καθυστεριση αλλα απο την τρομαρα..... ;)

Arbiter

xaxaxaxa τωρα το προσεξα!!αχαχαχα παρε χαρτι κουζινας καλυτερα!πιο απορροφητικο!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Arbiter

classified!XD

Arbiter

O.Y.K.1985

Παράθεση από: Arbiter στις  23 Μαΐου 2012, 12:15:51 ΜΜ
οχι τα ζομπι δεν γινεται να τα σκοτωσεις ουτε με μαχαιρι γιατι οχι fairplay θα εχεις μετα, θα γινουν πολυ τσακωμοι,οχι εγω σε αγγιξα πρωτος οχι εγω,οποτε οπως καταλαβαινετε το ζομπι δεν το ακουμπας καθολου γιατι παιθενεις,ακομα και τα αφρολεξ τα βαλαμε για χαβαλε να το ευχαριστηθειτε σε περιπτωση που εχετε καποια αποstasi,θα προσπαθεισουμε με την ομαδα να επιτηρουμε καθε συμπλοκη! οσο για το βαδην,το δοκιμασαμε,το παιχνιδι επεφτε σε ενα φαβλο κυκλο μπλοφας και κυνηγητο,οποτε τωρα απλα σκεφτεσε!του ριχνω η δεν του ριχνω?your choice!!τα ββ ειναι 7 οσο ειναι και ο πραγματικος γεμιστηρας. οι κανονες δεν αλλαζουν!οι ζωντανοι επιτρεπονται να εχουν night vision!!!αχαχα shotgun και λοιπα οπλα θα σας εχουμε εμεις ως objective sto armory!
Συγνωμη Αλεξ αλλα από τα λίγα που ξέρω ο μόνος γεμιστηρας που πέρνει 7 σφαιρες είναι του PPK . Ακόμη και το 1911 πέρνει 8-9 . Να μήν μιλήσω για glock -berreta Μ93 κλπ. Και κάτι ακόμη με 7 μπιλιες σε ποιόν θα πρωτορίξεις ασε που πρεπει να ρίξεις 6 για να αυτοκτονήσεις με την εβδομη.Πάντως μετά από σκέψη επινέμω ότι και τα ζόμπι πρεπει με κάποιο τρόπο να πεθαίνουν (οριστικά και οχι του στύλ '' είμαι ζομπι και είμαι καλά'').
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

gioalex

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  24 Μαΐου 2012, 07:59:09 ΠΜ
.Πάντως μετά από σκέψη επινέμω ότι και τα ζόμπι πρεπει με κάποιο τρόπο να πεθαίνουν (οριστικά και οχι του στύλ '' είμαι ζομπι και είμαι καλά'').

Κολλάς/καρφιτσώνεις ένα χαρτί 5x5 εκατοστά (ή πιο μεγάλο) στο στήθος και στην πλάτη του "ζόμπι" στο ύψος της καρδιάς. Όταν φάει σφαίρα εκεί (που σημαίνει ότι το χαρτί τρυπήθηκε) το ζόμπι είναι νεκρό. Και καλά την έφαγε στην καρδιά και πάπαλα. (Στην ταινία ήθελε στο κεφάλι βέβαια, αλλά καλύτερα να μην ρισκάρει κανένας headshot.

Kallistos

Το 1911 περνει 7 σφαίρες.
Η πηγή μου: http://en.wikipedia.org/wiki/M1911_pistol

Ο λόγος που τα bb ειναι περιορισμένα είναι επειδή το σενάριο το απαιτεί. Δεν πρεπει να σκοτώσεις όλα τα ζόμπι μα να επιζήσεις εσύ κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Το ότι πρεπει να διαλέξεις στρατηγικά (λόγω του περιορισμού των πυρομαχικών) σε πιο ζόμπι θα ρίξεις για να επιτύχεις το σκοπό σου, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο-προκλητικό.

Εξάλλου να κάναμε ένα παιχνίδι που ζητάμε εθελοντες, για να τους ρίξουμε ένα κάρο bb δε θα είχει νόημα.  ;) Για αυτό όλοι θα παιξουν και ζόμπι και επιζόντες.

Τα ζόμπι έχουν άπειρα respawn γιατι ο αριθμός τους είναι ένα ολόκληρο χωριό και όχι 25 παίχτες. Δεν μπαίνει το ίδιο ζόμπι που του έριξες, απλά ένα άλλο πτώμα, εκεί δίπλα, σηκώνεται.

Το σενάριο είναι φτιαγμένο ωστε όλες οι πιθανότητες να είναι εναντίον σου. Εξαρτάται απο εσένα και την ομάδα σου να το βγάλεις εις πέρας. Και είναι πραγματικά δυσκολο. Μιλάμε για πολύ αδρεναλίνη και τρέξιμο.
Και δεν περιμένω σε κάθε γύρο να έχουμε επιτυχία της αποστολής. Το αντίθετο μάλλον, προβλέπω οτι αν δεν παίξουν στρατηγικά μπορεί στα πρωτα 10' η ομάδα να έχει φαγωθεί. Στο δοκιμαστικό παιχνίδι, είχαμε μια ομάδα που είχε ξεχάσει σε ποια κτίρια πρεπει να πάει, έτσι γύρισε όλο το πεδιο, ξόδεψε όλα τα πυρομαχικά, και έγινε μαμ.
Ready... Steady... Fire...!!!

agent 47

Νομιζω πως ετσι οπως το σκεφτονται να το κανουν τα παιδια ειναι καλα γιατι πολυ απλα ο παιχτης θα αναγκαστει να τρεξει για να μην σπαταλησει τις σφαιρες του.... Ενας παιχτης να ερθει κοντα σε 4 ζομπι εχει χαλασει πανω απο τις μισες του σφαιρες... Αντε χαλαλι να πεις 10 bb's....και παλι ειναι λιγα σε σχεση με τον αριθμο των ζομπι οποτε και 7 καλες ειναι.... Απλα σου λεει αμα θες να επιβιωσεις πρεπει να τρεξεις να βρεις τα παντα ολα γρηγορα χωρις να αναλωθεις σε μαχες....  Αν αρχησεις να βαρας εδω και εκει πας για να γινεις ντονερ.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Teacherdick

Και για να καθησυχάσω λίγο τις όποιες ανησυχείες....

Μην τρελένεστε που δεν τελειώνουν τα zombies.Δεν πρόκειται να τρέχουν σε όλη την πίστα κυνηγώντας τους ζωντανούς.Θα δωθούν στο πεδίο συγκεκριμμένες οδηγίες σχετικά με τη συμπεριφορά των απέθαντων.Αν παίξετε καλά και ομαδικά, η αποστολή θα βγαίνει.Αν βγείτε για κυνήγι, άστο καλύτερα........
Si Vis Pacem, Para Bellum.

O.Y.K.1985

Δηλαδή έχουμε να κανουμε με no win σενάριο από πλευρας ζωντανών. Δεν μανουριάζω αλλα θα ήθελα να μην ξελιγωθούμε στο τρέξιμο χωρίς αποτέλεσμα. Το χαρτι στην καρδια είναι μια καλή αλλαγή . Τουλάχιστον να σημαδευουμε κάτι και να βγεί και κανενα ζομπι. Τοσοι θα γίνουμε σαν αυτούς.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Vangelis

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν βρίσκω πουθενά το GPS που έχω αποθηκευμένες τις συντεταγμένες όλων των πεδίων.
Το κακό είναι ότι δια μνήμης... αποκλείεται να το εντοπίσω.

Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος ανεβαίνει στο πεδίο με αυτοκίνητο να βρεθούμε όπου τον βολεύει και να τον ακολουθήσω με το δικό μου αυτοκίνητο.

Σας ευχαριστώ,
Βαγγέλης
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Teacherdick

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  24 Μαΐου 2012, 12:16:13 ΜΜ
Δηλαδή έχουμε να κανουμε με no win σενάριο από πλευρας ζωντανών. Δεν μανουριάζω αλλα θα ήθελα να μην ξελιγωθούμε στο τρέξιμο χωρίς αποτέλεσμα. Το χαρτι στην καρδια είναι μια καλή αλλαγή . Τουλάχιστον να σημαδευουμε κάτι και να βγεί και κανενα ζομπι. Τοσοι θα γίνουμε σαν αυτούς.

Δεν ισχύει αυτό που λες περί no win σενάριο για τους ζωντανούς.Στα δοκιμαστικά που κάναμε, με λιγότερες σφαίρες και με τις ίδιες συνθήκες, υπήρχαν ομάδες που έβγαλαν τα objectives.Αν τώρα λέγανε ότι τα zombies πεθαίνουν αν χτυπηθούν σε καρδιά, κεφάλι κτλ, θα καταλήγαμε όλοι να προσπαθούν να σκοτώσουν όλα τα zombies.Δεν είναι αυτός ο σκοπός του παιχνιδιού όμως.Μπορείς χωρίς να ρίξεις σφαίρα να κάνεις την αποστολή σου????Είσαι ο πιο μάγκας απο όλους!!!!Και μη νομίζετε ότι θα είστε συνεχώς στο τρέξιμο...

Όπως λέμε και στην αρχή, σκοπός δεν είναι να ρίξουμε μπιλάκια.Αν κάποιος έρχεται πιστεύοντας οτι θα παίξει ένα κανονικό παιχνίδι airsoft, καλύτερα να ακυρώσει τη συμμετοχή του γιατί θα απογοητευτεί και θα ξενερώσει.

Φυσικά, για να μην παρεξηγηθώ, οι εξηγήσεις που δίνω αφορούν όλους και όχι προσωπικά εσένα φίλε μου.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

WARBRO

Παράθεση από: Vangelis στις  24 Μαΐου 2012, 12:18:29 ΜΜ
Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν βρίσκω πουθενά το GPS που έχω αποθηκευμένες τις συντεταγμένες όλων των πεδίων.
Το κακό είναι ότι δια μνήμης... αποκλείεται να το εντοπίσω.

Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος ανεβαίνει στο πεδίο με αυτοκίνητο να βρεθούμε όπου τον βολεύει και να τον ακολουθήσω με το δικό μου αυτοκίνητο.

Σας ευχαριστώ,
Βαγγέλης
ναι ελα στο θριασιο νοσοκομειο και θα σε παω εγω
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Vangelis

Παράθεση από: WARBRO στις  24 Μαΐου 2012, 12:52:16 ΜΜ
  ναι ελα στο θριασιο νοσοκομειο και θα σε παω εγω

Έχεις PM.

Σε ευχαριστώ πολύ!  :)
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

WARBRO

με λιγα λογια σκοπος μας δεν ειναι να σκοτωσουμε ζομπι σκοπος μας ειναι να βγουμε ανθρωποι και οχι ζομπι με οτι περισοτερο μπορουμε οπλα κλειδια αμαξιων και αλλα
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Arbiter

σωστα δεν πας για εκαθαριση πλυθυσμου!!αν προσεξετε οι πιο ωραιες ταινιες με ζομπι δεν ειναι αυτες που καθαριζουν unlimited hordes of zombies αλλα ταινιες που και την τελευταια σφαιρα την μετρας!!βασικη αρχη και των παλιων resident evil!πολλες φορες οι πρωταγωνιστες δεν εχουν καν οπλο!!!!!

morfeus1712

Παράθεση από: Teacherdick στις  24 Μαΐου 2012, 12:44:36 ΜΜ
Όπως λέμε και στην αρχή, σκοπός δεν είναι να ρίξουμε μπιλάκια.Αν κάποιος έρχεται πιστεύοντας οτι θα παίξει ένα κανονικό παιχνίδι airsoft, καλύτερα να ακυρώσει τη συμμετοχή του γιατί θα απογοητευτεί και θα ξενερώσει.
8) 8)  για αυτο ακριβως θα ερθω !!!! και λατρευω να ειμαι το ζομπι !!!! σκεφτομαι και το make up !!!  ;D

remali

Επειδη βρεθηκα στο pregame εχω να σας πω οτι θελει μερακι και υπομονη. Ημασταν 9 ζομπι και 3 επιζησαντες με 4 ββ΄ς ο καθενας. Παιξαμε 4 γυρους στους δυο επιβιωσε ενας στον τριτο χαθηκανε μεσα στην πολη και φαγωθηκαν ενω στο 4ο τα ζομπι ηταν πολυ δραστηρια και μας εκλεισαν σε ενα διαδρομο οποτε το αποτελεσμα ηταν no survivors....ολα εξαρτωνται απο την καλη επικοινονια και συντονισμο αλλα και στη σωστη συμπεριφορα των ζομπι.πχ το οτι τα ζομπι δεν μιλανε και δεν κανουν συντονισμενες κινησεις πρεπει να γινει κατανοητο αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε.Η δικη μου συμβουλη ειναι παιχνιδι ρολων και πρεπει να παιχτει σαν παιχνιδι ρολων. απο εκει και περα ενα ακομα που εχω να πω ειναι οτι επειδη θα υπαρχουν μονο πιστολια μην επαναπαυθητε στην προστασια σας.Η αδρεναλινη τρεχει στο μαξιμουν αν μπεις στο ρολο και απο αντανακλαστικη κινηση οσο καλος και σιγκρατημενος να εισαι μπορει να ριξεις απο πολυ κοντινη αποσταση ασυναισθητα. Παραδειγματικα αναφερω Το περιστατικο που ετρεχε ο Kallistos με το antivirus στο safe zone και του πεταγομαι απο το πουθενα... εκει πατησε την σκανδαλη 3 φορες ενω ημουν στο 1 μετρο .Σε καμια περιπτωση δεν θα το εκανε σε κανονικο παιχνιδι αλλα εκει ετσι εγινε λογο εκεινης της καφε ουσιας μεσα στην καλτσα....

batrax

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)...............................ζομπιιιιιιιιιιιιι ....................killerrrrrrrrrrrrrrrrr
-CERBERUS-

Arbiter

ετοιμασε Μιτσο make up!!ψηνομαστε και εμεις να γουσταρουμε!!!