ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΤΡΗΤΗΣ MADBULL ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ SE7EN

Ξεκίνησε από F.C.scrat, 20 Μαΐου 2012, 15:18:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

F.C.scrat

Στην πορτοκαλι ομαδα μετα τις μετρησεις ξεχασαμε να τον παρουμε . Αν καποιος τον εχει παρει η τον δει πουθενα σας παρακαλουμε να επικοινωνησετε με DRZ η F.C.SCRAT . Σας ευχαριστουμε :)

SIM

Εχω τον μετρητή σας παιδιά , μην ανυσηχειτε.έγινε μπέρδεμα,μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω τον δικό μου και ο saturn αν θυμάμαι καλά μου τον έδωσε στα χέρια και εγώ τον έβαλα μεσα στην τσάντα μου χωρίς καν να κοιτάξω ...ο δικός μου που να ναι ?

#LEONARDO-SWORDFISH#

χαχα... δε πατε καλα ρε.....

μαλλον δε σε θέλει ο μετρητής σου SIM.... ;D

με έχει αγαπήσει αυτός ο μετρητής......

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εγω τον έχω...... οεο..... μου τον εφερε ο Saturn......

SIM

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  20 Μαΐου 2012, 16:23:19 ΜΜ
χαχα... δε πατε καλα ρε.....

μαλλον δε σε θέλει ο μετρητής σου SIM.... ;D

με έχει αγαπήσει αυτός ο μετρητής......

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εγω τον έχω...... οεο..... μου τον εφερε ο Saturn......
Απίστευτο .... :D αυτον τον μετρητή 2 μήνες προσπαθώ να τον πάρω στα χέρια μου.τουλάχιστον δεν χάθηκε τιποτα.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Προσθεσε  αλλους 2 μηνες....χαχαχαχα..... ;D ;D ;D

θα τον αφησω στο club.... να περάσει οποιοσδηποτε να τον παρει...τον μετρητη εννοω,,,, ;D ;D

F.C.scrat

Ουφφφ .... μπορω να κοιμηθω πλεον χωρις εννοιες :P Ευχαριστω τους συνχομπιστες μου για το πολυ γρηγορο reply !! Sim καποια στιγμη στο μελλον θα επικοινωνησουμε . Ο μετρητης που κρατας στα χερια σου ειναι ηρωικος !!!! εχει και πληγες πολεμου για να το αποδειξει !!! ( Bλεπε σπασμενο τζαμακι ..ναι απο BB ειναι !!! )

StarScream

Για εναν μηνα τον ειχα εγω και ο Σπυρος παντως...  :P :P :P :P 
Sim που το εχεις το μυαλο σου? ? ? ;D

SIM

Παράθεση από: F.C.scrat στις  20 Μαΐου 2012, 16:52:36 ΜΜ
Ουφφφ .... μπορω να κοιμηθω πλεον χωρις εννοιες :P Ευχαριστω τους συνχομπιστες μου για το πολυ γρηγορο reply !! Sim καποια στιγμη στο μελλον θα επικοινωνησουμε . Ο μετρητης που κρατας στα χερια σου ειναι ηρωικος !!!! εχει και πληγες πολεμου για να το αποδειξει !!! ( Bλεπε σπασμενο τζαμακι ..ναι απο BB ειναι !!! )
Μην ανυσηχεις είναι σε καλά χέρια.στείλε μου ένα pm να πάμε στο club ένα απόγευμα  να πάρω και εγω τον δικό μου.
Το κατάλαβα ότι είναι μάχιμος ..ο μετρητής από την οθόνη ...

SaTuRn

Παιδιά κανένα μετρητή κανείς;;;; χαχαχαχαχααχα!!!  ;D ;D ;D ;D

#LEONARDO-SWORDFISH#

F.C.scrat

SIM και #LEONARDO-SWORDFISH# ο μετρητης μoυ  μου λεει  τα καλυτερα για τον χρονο που περασε μαζι σας  ;D ;D  ;D . Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ που βοηθησατε καθοριστικα στο να βρει τον δρομο του στους ιδιοκτητες του ο χαμενος μετρητης . Να στε παντα καλα  :) :)