AGM M4A1

Ξεκίνησε από john.kat, 09 Μαΐου 2012, 12:37:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

john.kat

Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουργιος στο forum και στο airsoft.Πηρα πριν λιγες μερες απο ενα καταστημα,δυστυχως οχι απο το airsoftclub,ενα οπλο για να ξεκινησω σιγα σιγα.Πηρα λοιπον ενα AGM M4A1 full metal αλλα ο πωλητης μου το εδωσε σε ενα καφε κουτι χωρις το κανονικο του κουτι...Πως μπορω να δω αν πραγματικα ειναι αυτο που ζητησα?Δεν γραφει πουθενα AGM πανω αλλα απο οτι εμαθα ολα τα καινουργια AGM δεν το γραφουν πουθενα επειδη εκλεισε το εργοστασιο στη Κινα...Επισης ποσα μετρα μακρια πρεπει να πηγαινουν περιπου οι μπιλιες γιατι μου φαινεται οτι δεν πανε αρκετα μακρια.Πανε περιπου 50-60 μετρα και στο τελος φευγουν κιολας αριστερα...Ευχαριστω

Koukos

μετρισε το δεν μπορεις να το δεις αλιως..εχω το ιδιο ακριβος με χειροφιλακτιρα οχι ris..αν παιζει καπου στα 420 θα ειναι αυτο..αν λεμε το ιδιο μοντελο..επισης πρεπει να εχει μεταλικο hop up..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

john.kat

Επειδη ειμαι ολιγον ασχετος,πως μπορω να το μετρησω?Φανταζομαι τα καταστηματα που πουλανε μπορουν ετσι?το οπλο δεν εχει πανω καμια σταμπα η επιγραφη.Μονο πανω απο τον γεμιστηρα γραφει ενα κωδικο BY0361106317.H τιμη του ηταν 180 ευρω και ο πωλητης μου ειπε οτι εχει fps 360-380!Εγω παντως με το ματι που το δοκιμασα παει γυρω στα 60 μετρα,ισως και λιγο παραπανω.Αν ειναι τοσα τα FPS καλα ειναι η αποσταση του?Ευχαριστω προκαταβολικα και συγγνωμη αν ρωταω χαζομαρες αλλα ειμαι νεος και προσπαθω να μαθω...

Koukos

δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις..ουτε εμενα ειχε κατι γραμμενο πανω του..τοσο κανουν τα agm τωρα πια..εγω το ειχα βρει 160 αλλα παλια..

john.kat

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Οταν ριχνει ετσι στα 60 μετρα που ειπα ειναι καλα?Τοσο πρεπει να ριχνουν με αυτο το fps?

Koukos

ειναι αρκετα τα 60 μετρα..πιστευω ειναι μια χαρα..

john.kat

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις απαντησεις.Με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα οτι τελικα αυτο που μου πουλησαν για agm ειναι μαλλον Dboys...χαχχαχα τι να κανουμε δεν πειραζει!!!Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

ΓΛΑΥΚΟΣ

μια χαρα παει..ριθμισε λιγο κοπαπ και εισαι ενταξη..αν το εχει αναγκη