Νεο Μελος

Ξεκίνησε από Στεφανος, 06 Μαΐου 2012, 14:18:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Στεφανος

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Forum.Ονομάζομαι Στέφανος και είμαι 18 χρονών.Δεν έχω ιδιαίτερη πείρα προς το συγκεκριμένο άθλημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που γίνονται οι συγκεντρώσεις και οι αγώνες. Όπως και με τι είδους εξοπλισμό θα ήταν καλό να ξεκινήσω στα πρώτα βήματά μου.

spyros_pap

καλος ορισες στεφανε!!!
Αρχικα σε ποια περιοχη μενεις οστε να μπορεσουμε να σου πουμε καποιο κοντινο πεδιο,
τωρα αν δεν μπορεις να πας παντου απλα κοιτα που γινονται παιχνιδια μεσα απο το forum και απλα ελα.  :)
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Palladin

Καλώς όρισες φίλε, για αρχή μπες και ξεκοκάλισε την ενότητα "Βοηθήστε τους αρχάριους". Θα σου λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες, αν μετά έχεις να ρωτήσεις και κάτι άλλο ρώτα ελεύθερα. Για αρχή πάντως θα χρειαστείς ένα αεροβόλο και γυαλιά ή μάσκα προστασίας για τα μάτια για να πας σε παιχνίδι. Συγκεντρώσεις δεν υπάρχουν, μόνο οι ομάδες κάνουν συγκεντρώσεις, ούτε αγώνες υπάρχουν, μόνο παιχνίδια για να ξεσκάμε τις Κυριακές και να περνάμε καλά.  ;)
Σου εύχομαι καλά και ασφαλή παιχνίδια αν τελικά σου αρέσει και ασχοληθείς
Φιλικά
Palladin

Στεφανος

Φίλε Σπύρο Κοντά στην Αττική μένω αλλά είδα στο forum ότι έχετε ανεβάσει μια ενότητα σχετικά με αυτό (Πεδίο μάχης - διοργανώσεις παιχνιδιών, πίστες, συναντήσεις) οπότε καλύφθηκα πλήρως.Μπήκα και στην ενότητα "Βοηθήστε τους αρχάριους" όπως μου πρότεινε ο Palladin και δεν έχω πλέον άλλες απορίες .Σήμερα πάω να κοιτάξω για εξοπλισμό για να πάρω μια ιδέα και από κοντά.Και ελπίζω να καταφέρω να έρθω σε κάποιο από τα παιχνίδια που διοργανώνεται έτσι ώστε να συναντιθούμε και από κοντά.Σας Ευχαριστώ Πολύ παιδιά που απαντήσατε στο μήνυμα μου και με βοηθήσατε κιόλας  :)

SAPPER

Καλος ηρθες στον θαυμαστο κοσμο του Airsoft !!!

fox3

Καλώς ήρθες φίλε μου... Ελπίζω να το αγαπήσεις αυτό το άθλημα και να περάσεις τέλεια!!!

Θα σε δούμε στα πεδία!!! ;D ;D ;D
Try to hunt,not to be hunted...

spyros_pap

Καλα και ασφαλη παιχνδια τοτε φιλε Στεφανε!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.