Oakley M-Frames

Ξεκίνησε από Demon, 01 Μαΐου 2012, 00:04:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ACIDBLACK

Aγορασα τα πρωτα ΟΑKLEY πριν απο 6-7 χρονια ....μια χαρα μεχρι που χαθηκαν καπου  ...μετα πηρα τα GASCAN με τους black iridium POLARISED φακους ,η φακοι γρατζουνιστηκαν πολυ ευκολα στην εξωτερικη επιστρωση καθρεφτη...επισης ξεφλουδισε η ματ επιστρωση τους σκελετου
και απο κατω ειναι γυαλιστερου στα σημεια που επιανε ιδρωτας .....τα γυαλια αγοραστηκαν απο εμενα σε εξουσιοδοτημενο καταστημα της oakley ....στην ελλαδα ζητουσαν 260 ευρω ...εκει τα πληρωσα 160$ ....περιπου 120 ευρω διαφορα !!!...δηλαδη στα μισα λεφτα ....αλλαξε του φακους και τα φοραω ακομα ....δεν παιζω αιρσοφτ φυσικα με αυτα πια ...
ΒLACK IRIDIOUM ειναι μια επιφανεια καθρεφτης που εχουν οι φακοι για περισοτερη προστασια...
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

Demon

Λοιπόν παιδιά πήγα και στο κατάστημα στο mall δεν το ειχαν αμεσα διαθεσιμο και η υπαλληλος που με εξυπηρετησε (δυστηχως δεν υπηρχε το ατομο που μου ειχε πει ο Μανωλης να μας διαφωτίσει)
μου ειπε μεν καποια πραγματα βεβαια οτι οι polarized φακοι μεν ειναι φιλμ πανω στον φακο αλλά δεν εχει συμασία γιατι λεει γρατσουνιουνται το ιδιο ???
Anyway λογικό είναι ηθελε να πουλησει η κοπελα και επρεπε να μου πει αυτο που ο πελατης θελει να ακουσει...Δεν τα ειχαν διαθεσιμα αμεσα αλλα 25 του μηνα εχει event η oakley (για οσους ενδιαφερονται να πανε να δουν) οποτε θα φερει.βεβαια οταν την ρωησα τιμη μου ειπε οτι εχουν 163 ή 183 ευρώ (δεν θυμόταν αλλα δεν εκανε και μια καλη να δει στο pc της να μου πει και εμενα σιγουρα >:( ) Εν πασει περιπτώσει εκανα παραγγελια απο το eye shop και μολις παραλαβει επειδη του ειχαν τελειωσει θα μου τα στειλουν με αντικαταβολή και δωρεαν μεταφορικά.Τελική τιμή 125 ευρώ
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.

ACIDBLACK

καλοριζικα και καλοφορετα ....
ετσι παντως για να ενημερωνοσαστε...ριξτε μια ματια εδω ...γιατι εκτος απο το ΟΑΚLEY υπαρχουν και αλλες μαρκες ...
προσωπικα αυτην την εποχη δοκιμαζω ...revision sawfly revision desert locust,και wiley-x
Revision on the range and in the ballistic testing chamber
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.