Δοκιμή prm

Ξεκίνησε από gioalex, 11 Απρ 2012, 12:35:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gioalex

Καλημέρα σας.

Πρόσφατα περιήλθε στην κατοχή μου ένα prm. Μένω στην Ν. Φιλαδέλφεια, κοντά στο πράκτικερ της Μεταμόρφωσης. Αν κάποιος μένει σχετικά κοντά σε εμένα και θέλει, ας ανοίξει το δικό του στο κανάλι 1-1 να δούμε λίγο τις δυνατότητές του. Θα είμαι σπίτι μέχρι τις 13:45. Μετά πάω για δουλειά.

Ευχαριστώ...

gioalex

Η δοκιμή πέτυχε. Ευχαριστώ τους συνχομπίστες για την βοήθεια...

chrisdeggestin

Σε τι αποσταση καταφερατε επικοινωνια και αν ειναι ευκολο με τι pmr?
Θελω να συγκρινω με μια δικια μου προσπαθεια
ευχαριστω!!

spirosleon

Αγ Αναργυροι(Ανακασα)- Ν.Φιλαδελφεια  περιπου 1-1,5 χλμ σε ευθεια...  με ελαχιστη υψομετρικη διαφορα. συσκευες cobra mt 975 εγω...

lock

απο περιεργια με motorolla TLKR T6 απο ν.ηρακλειο τπτ + πολλα κτιρια στο ενδιαμεσω

spirosleon

Παράθεση από: lock στις  11 Απρ 2012, 14:58:19 ΜΜ
απο περιεργια με motorolla TLKR T6 απο ν.ηρακλειο τπτ + πολλα κτιρια στο ενδιαμεσω

παμε να δουμε μια...?

lock

Arbiter

ειμαι ανω πατησια με 1-1 αλλα δεν πιανω κανεναν,οντως τα κτηρια φταινε πιο πολυ
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

spirosleon

βαλτε καναλι 2 χωρις υποτονους

chrisdeggestin

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση !!!!
Κριμα γιατι ειμαι στην δουλεια και δεν εχω το pmr μαζι μου ειμαι περιεργος να δω αν τα καταφερατε σε αυτη την αποσταση

Arbiter

μιλησε κανεις τωρα στο καναλι ενα και ειπε συνεχιζω προς την μεργια του ψυχικου???χαχα

spirosleon

επιασες ραδιοταχι ΑΛεξ....χαχαχα

αστο περας!

Arbiter

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτα ειναι!!τις προαλες ειχα πεσει πανω σε τυπο που εκανε καμακι σε γκομενα μεσο καναλιου!αλλα νομιζα πως σπανια βαζουν 1-1

chrisdeggestin

Απο αυριο θα εχω το pmr μαζι μου γιατι χανω πολλα ;D ;D ;D

Arbiter

χαχαχα ναι Χρηστο αξιζει!!!!δεν φανταζεσε τι εχω ακουσει!!κιομως τις περισσοτερες φορες κρατιεμε να μην απαντησω αχαχαχαχα!!!

chrisdeggestin

Αυριο να εισαι σε ετοιμοτητα για δοκιμη ;D

Arbiter

χαχα πες μου ωρα!!θα περασεις κοντα απο εδω?πεζει να ανεβω μεταμορφωση για πρακτικερ!!θελω να αγωρασω πλεκσιγλας πως λεγετε να φτιαξω ασπιδα για τα παιχνιδια και μετα απο ανω λιωσια!!θα το εχω μαζι μου αλλα κανε και κληση!!

gioalex

Πλάκα πλάκα θα το αφήνω ανοιχτό στο κανάλι 2-0 μόνιμα και όποιον πιάσω. Κινούμαι γενικότερα Ν. Φιλαδέλφεια (κατοικία) μέχρι Κρυονέρι (δουλειά). Άντε να δούμε.

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει να προτείνει κανάλι με περισσότερο "ενδιαφέρον" (καμάκια, ραδιοταξι, δεν ξέρω και εγώ τι) ας το πει. Ψήνομαι για τρελό χαβαλέ!!!

Υ.Γ.2. Ψάχνω hands free για αυτό το pmr.http://www.totalstation.gr/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=360&category_id=79

Καμιά πρόταση?