Ακομα ενας ... φρεσκος

Ξεκίνησε από Whiskey, 31 Μαΐου 2009, 19:58:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Whiskey

Κυριοι χαιρεται,

ως εντελως νεος στο ολο θεμα και οντας μην σιγουρος οτι θα προχωρησω στο αθλημα (κοινως θελω να δοκιμασω και βλεπουμε), θα ηθελα να ζητησω την αποψη σας για το πρωτο μου οπλο το οποιο οπως καταλαβαινετε προτιμω να ειναι κατι χαμηλου κοστους (με οσα μπορει να συνεπαγεται κατι τετοιο).

Εχω στο μυαλο μου αυτο M4 S-Sytem υποβοηθουμενο (περισσοτερο γιατι ετσι μου αρεσει και οχι επειδη στην πραξη βελτιωνει πολλα) απο αυτο 1X30 Red Dot Sight

Θα ηθελα λοιπον την αποψη σας περι αυτων αρχικα αλλα και καθε αλλη αναλογη γνωμη, σε λογικα επιπεδα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ.  αν καπου στο forum υπαρχει σχετικο topic και δεν το εντοπισα απλα υποδειξτε το μου παρακαλω και δεχτητε την συγνωμη μου για το λαθος αυτο.

Whiskey

Thanks για το suggestion του ΑΚ ... θα το κοιταξω αν και δεν το προτιμησα οπτικα εν αρχη.
Οσο για το "υποβοηθουμενο" εννοω την οπτικη υποστηριξη.

FanIsHere

Καλώς ήρθες αγαπητέ.

Να υπενθυμίσω πως οποιουδήποτε είδους σκοπευτικό απαγορεύεται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Άντε.... στην υγειά μας! :P
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Whiskey

Παράθεση από: FanIsHere στις  31 Μαΐου 2009, 20:43:04 ΜΜ
Καλώς ήρθες αγαπητέ.

Να υπενθυμίσω πως οποιουδήποτε είδους σκοπευτικό απαγορεύεται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Άντε.... στην υγειά μας! :P

Ευχαριστω για το καλωσορισμα αγαπητε,

γνωστον και ευχαριστω επισης πολυ για την υπενθυμιση, θα δειξω την δεουσα προσοχη κατα την πιθανη συμμετοχη μου σε καποιο αγωνα.
Παραταυτα δεν εγραψα πουθενα οτι επιθυμω να χρησιμοποιησω το red dot sight κατα την διαρκεια αγωνων. Εκει μου φτανει το κανονικο σκοπευτικο οπως οριζεται απο τους κανονισμους.

Στην υγεια σας επισης αγαπητε.

filakio 8

kalos irBes file stin parea mas kai sou efxome kala kai asfali game

skotostras

Παράθεση από: Whiskey στις  31 Μαΐου 2009, 20:17:18 ΜΜ
Thanks για το suggestion του ΑΚ ... θα το κοιταξω αν και δεν το προτιμησα οπτικα εν αρχη.
diafono mazi sou! ta AK ine panemorfa ! :D

Whiskey

@ filakio 8 ... thanks man ... appreciated ;)

@ skotostras .... η Sklenarikova και η Monica Belluchi ειναι δυο πολυ ομορφες γυναικες ... απλα θεμα γουστου  :)

Whiskey

Παράθεση από: loyridas στις  31 Μαΐου 2009, 21:27:02 ΜΜ
welcome apostolos aka whiskey

Thanks John aka Loyridas ... nice to see you here mate ;)

P.S. .... sorry for off-topic.

ARMAGEDDON

ΠαράθεσηΚαλώς ήρθες αγαπητέ.

Άντε.... στην υγειά μας!  :P

μπορείς να το εξηγήσεις αυτό ???

Whiskey

Προφανως αναφερεται στο νομο 2168/1993/Α147 ..... το θεμα ομως ειναι οτι μια συζητηση περι αυτου ανηκει μαλλον σε αλλο topic και αλλη κουβεντα  ... εκτος αυτων που ρωτησα :)

Παράθεση5. Επιτρέπεται η πώληση ή διάθεση με οποιονδήποτε τρόπο:
α. 'Οπλων σκοποβολής, περιστρόφων, πιστολίων, αυτόματων όπλων, όπλων που χρησιμοποιούνται για την αποκόλληση συγκολλούμενου υλικού, μερών, ανταλλακτικών και φυσιγγίων αυτών, κυνηγετικών όπλων της κατηγορίας Α' και ουσιωδών μερών των όπλων αυτών (μηχανισμού κλείστρου, θαλάμης και κάνης), σκοπευτικών διοπτρών, καθώς και εκρηκτικών μηχσνισμών και εκρηκτικών υλών, μόνο σε άτομα που κατέχουν άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής για την αγορά τυν ειδών αυτών.

el_ninio

Παράθεση από: Whiskey στις  31 Μαΐου 2009, 20:17:18 ΜΜ

οχι φιλε μου ανθες να προκοψεις μεινε μακρια απο ΑΚ....
ωστοσο το μ4 που λες ειναι ομορφο οπτικα αν και επειδη ειναι φουλ μεταλ θα ειναι ελλεινα βαρη (φαντασου ολο το ρις μεταλλικο) εχω το μ4 ρις της AGM και ειναι 4 κιλα... φαντασου το δικο σου, αν θες μ4 θα σου προτεινα να παρεις ενα ιδιο με το δικο μου, τωρα αμα θες κατι αλλο που να κανει και γι σι κιου μπι θα σου ελεγα το ump45 που φερνει τωρα το αιρσοφτ σεντερ.... επισης τσεκαρε τις νεες αφιξεις να δεις τι παιζει εκει περα.... ερχονται τρελα νεα κομματια

-Knights of Avalon-

OYK347

Καλώς ήρθες αγαπητέ,

όποιο όπλο κι αν διαλέξεις σίγουρα μπορείς να παίξεις και να χαρείς το παιχνίδι,

άντε και καλά ΒΒς.
.

.                      http://www.armageddons.gr

Falcon

Ναι ναι, μην ακους τον ατσαλακωτο, καλα εκανες και διαλεξες εξ' αρχης το Μ4 !!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SAPPER

Καλός ήρθες στην παρέα μας φίλε Whiskey.

Για αρχή μια χαρά είναι το M4S-System καθότι πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες υποβοήθησης και επεκτασιμότητας βοηθημάτων, το έχω και είμαι ευχαριστημένος από τα λεφτά του.

loubamboo

Καλωσήρθες στο φως, αγαπητέ Whiskey.

Για να παρομοιάζεις το ΑΚ με τη Sklenarikova πρέπει να είσαι γεννημένος διπλωμάτης.

Είναι αλήθεια ότι ο νόμος απαγορεύει την πώληση σκοπευτικών βοηθημάτων, ωστόσο
εδώ και πολλά χρόνια σε κεντρικά καταστήματα των Αθηνών και άλλων μεγάλων πόλεων
πωλούνται διόπτρες, σκοπευτικά ερυθράς κουκκίδος (red dot sights) κ.λ.π..
  Ο νομοθέτης προφανώς επιδιώκει να αποτρέψει τη χρήση σκοπευτικών βοηθημάτων
με πυροβόλα όπλα (κυνηγητικές καραμπίνες).
Freedom is more important than peace. USMC!

Whiskey

Παράθεση από: loubamboo στις  01 Ιουν 2009, 17:59:56 ΜΜ
  Ο νομοθέτης προφανώς επιδιώκει να αποτρέψει τη χρήση σκοπευτικών βοηθημάτων
με πυροβόλα όπλα (κυνηγητικές καραμπίνες).

Ως εδω και πανω απο 20 χρονια κατοχος κυνηγετικης αδειας, επιβεβαιωνω την ορθοτητα αυτου :)

Whiskey

Προχωρησα σε παραγγελια ενος DBoys M4A1 Full Metal σαν αρχη και βλεπουμε.

Ελπιζω οτι σχετικα συντομα θα το δοκιμασω live ;)

Thanks.