το πρωτο μου παιχνιδι!!

Ξεκίνησε από spyros_pap, 08 Απρ 2012, 16:12:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spyros_pap

χεραιτε!!! Σημερα επαιξα το πρωτο μου παιχνιδι στην αγια μαρινα (και απο βλακια μου δεν κοιταξα να δω οτι ειχε και στις ερυθρες ...καλα να παθω να κοιταω αλλη φορα!) παρολο που εκανα εκδρομη το χαρικα μεχρη τελευτεας μπιλιας και περιμενω πως και πως το επομενο!!! και επλιζω να ειναι με ατομα τις περιοχης μου ωστε να εχω ποιο στενες επαφες!!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Τάλων

Φίλε μου αφού πέρασες καλά τότε δεν έκανες καμιά βλακεία όπως λες.
Αυτό που μετρά είναι να περάσεις μια όμορφη Κυριακή και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.
Γι αυτό άσχετα με το που θα παίζεις και με ποιούς σημασία έχει να περνάς καλά εσύ και οι συμπαίχτες σου.

Καλώς ήλθες στο μαγευτικό κόσμο του airsoft.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

papas11

Από εμενα που δεν πηγα πουθενα καλυτερα ηταν  ;D

Leondas

Παράθεση από: Τάλων στις  08 Απρ 2012, 18:59:33 ΜΜ
Φίλε μου αφού πέρασες καλά τότε δεν έκανες καμιά βλακεία όπως λες.
Αυτό που μετρά είναι να περάσεις μια όμορφη Κυριακή και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.
Γι αυτό άσχετα με το που θα παίζεις και με ποιούς σημασία έχει να περνάς καλά εσύ και οι συμπαίχτες σου.

Καλώς ήλθες στο μαγευτικό κόσμο του airsoft.

+1000 το μόνο που έχω να προσθέσω να αποκτήσεις καλύτερη προστασία για να περνάς 1000 φόρες πιο καλά

spyros_pap

Παράθεση από: Leondas στις  08 Απρ 2012, 21:37:59 ΜΜ

+1000 το μόνο που έχω να προσθέσω να αποκτήσεις καλύτερη προστασία για να περνάς 1000 φόρες πιο καλά
με τον καιρο (σιντομο καιρο) θα παρω απαρετιτα και πτωτο απο ολα καλιπτρα πρωσοπου!!!!

chrisdeggestin

Αυτη ειναι η μαγια του  airsoft ,με την πρωτη επαφη γινεται εξαρτηση!!!!!!!!!

irondeath

Kαλη αρχη φιλε μου και καλως ηρθες στην αρρωστια μας  ;) Παντα καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχεις :)

christian514

καλοριζικος φιλε,ειναι το καταλληλο αθλημα για να φευγει ολη η ενταση της εβδομαδας.Ασφαλη παιχνιδια να εχεις και θα τα πουμε στο πεδιο ''μαχης''  :P

spyros_pap

θα  περιμενω να σας σιναντισω ολους σε καποιο πεδιο!

cobra stergi

Καλή αρχή Σπυράν!Πάνω από ολα να είσαι σωστός παίχτης.Καλώς ήρθες
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

2PAC

Παράθεση από: cobra stergi στις  11 Απρ 2012, 10:40:48 ΠΜ
Καλή αρχή Σπυράν!Πάνω από ολα να είσαι σωστός παίχτης.Καλώς ήρθες

καλα και ασφαλη games να εχουμε