ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AIRSOFT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

Ξεκίνησε από GeR^PEZONAUTHS, 30 Μαΐου 2009, 23:16:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Παράθεσητο αν έχει σκάσει κάποιος μία πεντακοσάρα δεν έχει σημασία

Παράθεσηδεν κάνει το AEG τον αεροσφαιριστή...

Ενδεχομενως οχι....

Με παρεξηγεις ομως.

Δεν λεω οτι καποιοι ειναι καλυτεροι επειδη εχουν καλυτερο οπλο, αλλα η δεσμευση ηταν μεγαλυτερη, δεδομενου οτι εδινες κοντα ενα μηνιατικο να αγορασεις εναν εξοπλισμο ο οποιος αν σου εμενε, δεν ειχες τι να τον κανεις, μια που η αγορα ηταν μικρη και κανενας δεν θα τον αγοραζε. Κανενας απο εμας δεν ηταν λεφτας, απο οσο ξερω, και κανενος δεν του περισευαν.  Αυτος που αγοραζε εξοπλισμο ηταν αυτος που πραγματικα, πραγματικα το ηθελε και οχι αυτος που νομιζε οτι το ηθελε, που τον εμπλεξε ο κολλητος του, που νομιζε οτι θα επαιζε counterstrike.  

Στον αντιποδα, υπηρξαν φασεις, νομιζω τις θυμασαι, που ο καθε νεος αγοραζε με 150 ευρω ενα κινεζικο και εμφανιζοταν ξαφνικα στο φορουμ με αποψη και υφος 100 καρδιναλιων.

Η δραματικη μειωση των τιμων επετρεψε μια μαζικοτητα στο χομπυ η οποια, θα συμφωνησεις, δεν ειναι παντα καλη.

theon

Kαι εγώ θυμάμαι μέσα του 80 στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου αλλά και στις περιοχές πέριξ και εντός του τωρινού πεδίου της Καισαριανής με αρκετά μεγάλη παρέα γινόντουσαν μάχες! :D
Μπορώ να σας πώ ότι μέχρι και σε καταλήψεις σχολείων γινόντουσαν πρώιμα CQB αλλά και χρήση αυτών για αυτοάμυνα η μαγκιά σε τσαμπουκάδες! :o
Αυτή είναι η κακιά πλευρά της ιστορίας αλλά δεν είπε ποτέ κανείς οτι είμασταν καλά παιδιά όλοι μικροί ;)
Τα ποιο κλασικά μοντέλα ήταν τα περίφημα LS colt goverment ,colt commander ,της MARUI η beretta 92 που όπως όλοι έχουν αναφέρει έσπαγε το γ@μ#μενο δόντι του εμβόλου >:( καθώς και uzi και walther υποπολυβόλα spring .
Βέβαια θα σας αναφέρω ότι η MARUI είχε κυκλοφορήσει aeg με απομίμιση φλόγας απόρυψη κάλυκα(ναι τους μάζευες ξανά) και δεν τα είχε ούτε ο Καλφάκης ούτε ο Λαρόζας,μόνο το μοντελάδικο στον ηλεκτρικό του Αμαρουσίου,νομίζω hobby το λέγανε ???
Α .. θυμήθηκα και το browning της LS πού ενώ ήταν spring κάθε που τράβαγες την σκανδάλη οπισθοδρομούσε και το slide(ολισθητήρας ελληνιστί ;D)!!
Άν μου έρθουν και άλλα flashbacks θα επανέλθω :D
Με συγκινήσατε :'( :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Ozymandias

ΠαράθεσηΒέβαια θα σας αναφέρω ότι η MARUI είχε κυκλοφορήσει aeg με απομίμιση φλόγας απόρυψη κάλυκα(ναι τους μάζευες ξανά)

Ελα ρε συ...... :o Πως εκανε απομιμηση φλογας;

theon

Καλά μην φανταστείς  οτι μαύριζε και ο φλογοκρύπτης  ;D πιο πολύ sparks ήτανε απο ηλεκτρική επαγωγή(electric arc) ;)

grenadier

Παράθεση από: theon στις  20 Απρ 2010, 23:34:51 ΜΜ
Kαι εγώ θυμάμαι μέσα του 80 στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου αλλά και στις περιοχές πέριξ και εντός του τωρινού πεδίου της Καισαριανής με αρκετά μεγάλη παρέα γινόντουσαν μάχες! :D
Μπορώ να σας πώ ότι μέχρι και σε καταλήψεις σχολείων γινόντουσαν πρώιμα CQB αλλά και χρήση αυτών για αυτοάμυνα η μαγκιά σε τσαμπουκάδες! :o
Αυτή είναι η κακιά πλευρά της ιστορίας αλλά δεν είπε ποτέ κανείς οτι είμασταν καλά παιδιά όλοι μικροί ;)
Τα ποιο κλασικά μοντέλα ήταν τα περίφημα LS colt goverment ,colt commander ,της MARUI η beretta 92 που όπως όλοι έχουν αναφέρει έσπαγε το γ@μ#μενο δόντι του εμβόλου >:( καθώς και uzi και walther υποπολυβόλα spring .
Βέβαια θα σας αναφέρω ότι η MARUI είχε κυκλοφορήσει aeg με απομίμιση φλόγας απόρυψη κάλυκα(ναι τους μάζευες ξανά) και δεν τα είχε ούτε ο Καλφάκης ούτε ο Λαρόζας,μόνο το μοντελάδικο στον ηλεκτρικό του Αμαρουσίου,νομίζω hobby το λέγανε ???
Α .. θυμήθηκα και το browning της LS πού ενώ ήταν spring κάθε που τράβαγες την σκανδάλη οπισθοδρομούσε και το slide(ολισθητήρας ελληνιστί ;D)!!
Άν μου έρθουν και άλλα flashbacks θα επανέλθω :D
Με συγκινήσατε :'( :)
Μαύρα μου νιάτα, ... που τσαλακωθήκατε ....  ;D
Το Model One ήταν το μαγαζί στην Βασ. Όλγας στο Μαρούσι που είχε το "καλό" Marui. Επίσης είχε και MP5 με απομίμηση πυροβολισμού, φλόγα, καπνό και απόρριψη κάλυκα  :o :o, το οποίο όμως όπως θυμάμαι κόστιζε τα τριπλάσια λεφτά από το κοινό τότε!! Κι εμένα τα 2 πρώτα μου σπριγκεράκια ήταν μια Beretta 92 της Marui κι ένα LS Colt goverment που σπάσανε γρήγορα  :( >:( όσο για την Πανεπιστημιούπολη όπως λες ... όντως δεν είμασταν και τα καλύτερα παιδιά  ;D κι ευτυχώς που δεν πετύχαμε η μια παρέα την άλλη καθώς πολλές φορές σκάγαμε μύτη μέχρι και με ... φλομπεράκια  :-[
Ε ρε γεράσαμε . :(... τέλος πάντων σύντομα θ'ανεβάσω και κάποιες ωραίες φωτό από αυτά τα όπλα της εποχής που υπάρχουν στο αρχείο  ;)

ROOKIEJO

το μπ5 δεν ερθε ποτε .
τα αλλα που λετε ηταν με καψουλι και πορτοκαλι καλυμα απο πανω και επικρουστηρα μεσα στον καλυκα.
1911 π38 και 712 μαουζερ σε πιστολια 357 σε περιστροφα.
το πρωτο σπρινγερ της μαρουι το κολτ22.
μ92 ς το πρωτο της λς .1911 με μακρυ γεμιστηρα, στηριγμα ωμου το κορυφαιο της εποχης.
model one λεγεται ειναι ο πρωτος αντιπροσωπος της μαρουι, κορυφαιος αερομοντελιστης -ελικοπτεριστης αλλα αδιαφορος για οπλα ισως λογω του κλιματος της εποχης.
ο καλφακης ποτε δεν ασχοληθηκε .μονο ο λαροζας που εχει και την μεγαλυτερη συλλογη σε ls και καποια monogram που εφερνε ο σισσας.
ισως καποια μερα φωτογραφισω τους νεατερνταλ του airsoft στην ελλαδα.
αυτα με την φλογα δεν πεταγαν μπιλιες αλλα ηταν κανονικη αναπαρασταση του πραγματικου.
μαλλον δεν θυμασε καλα και η μπερετα δεν ηταν μαρουι αλλα ls.
τους μαζευες τους επλενες τους φροντιζες για να ερθει η γυναικα σου να τους πεταξει και να καθεσαι να τα χαζευεις χωρις να μπορεις να τα λειτουργησεις :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

grenadier

Και όπως υποσχέθηκα μερικές διαφημίσεις εποχής από κάποια μοντελιστικά περιοδικά. Μιλάμε για 1989-1990 και για διαφημίσεις της LS και της Marui από τους τότε αντιπροσώπους-πωλητές Plastimodellismo-Model One-Μακρυγιάννης Hobby shop. Enjoy ...  :)

Μια από τις πολλές διαφημίσεις της LS.

Εδώ προσέξτε τις τότε τιμές (σε δρχ.)  :o :o :o

Το exotic της Marui

Και μια τελευταία που για εμένα τουλάχιστον ήταν υπεύθυνη για την καταστροφή μου   ::)

theon

και έπεφτε και βάψιμο με βάση silver και μετά απο πάνω gunmetal και δώσε ξύσιμο  για να φανούν οι φθορές...και πάει λέγοντας!!! ιστορία αμαρτία!!! :) :) :) :)

spaniard

καλά, grenadier, μας έσκισες...

Με αυτές ακριβώς τις διαφημίσεις μου έπεφταν κι εμένα τα σάλια, και πήρα ακριβώς αυτή τη μπερετούλα, (που είναι η 92F και όχι S... )

και επίσης, έχω περάσει και εγώ αμέτρητες ώρες μέσα σε εκείνα τα μαγαζιά...

τελικά είμασταν καταραμένοι απο μικροί να μπλέξουμε με δαύτο το ρημάδι...
Who Dares Wins

SAPPER

Παράθεση από: geoarv στις  20 Απρ 2010, 15:55:57 ΜΜ
Εγώ ξέρω πάντως πώς έκανε o SAPPER τότε που του έδειξα στο γκαράζ του σπιτιού μου και κράτησε το Μ14 Socom της Marui για πρώτη φορά, σε σχέση με τα paintball markers ήταν ταξίδι απο την Γη στη Σελήνη :) Τότε πουλούσα τον paintball εξοπλισμό μου και είχα ήδη σκάσει τα πρώτα 750+ στο  για Μ14 και παρελκόμενα...
"Γιέ μου" είμαι περίφανος   :'( (δάκρυα συγκίνησης)
Αχχ... εσύ φταις για την οικονομική μου παρακμή... ;D

Θυμάμαι που όταν σε ρώτησα γιατί πουλάς τα marker που ήρθα να πάρω και μου είπες για το Airsoft... με δυσπιστία σου λέω "τι αυτά με τα πλαστικά μπιλάκια" έχοντας την λανθασμένη εντύπωση αφού δεν είχα δει το ακόμα το πραγματικό φως... :D
Και εσύ με μια σιγουριά μου δείχνεις το M14 και καίω την πρώτη φλάντζα... με το που οπλίζω και ακούω τον ήχο του κλείστρου καρφώνω βαλβίδες.. και με το που ρίχνω κολλάνε κυλινδροπίστωνα και τα κάνω σουβενίρ... ;D

Μετά από λίγο κάνουμε την εμφάνιση μας στα Airsoft πεδία παίρνοντας στον λαιμό μου και την υπόλοιπη ομάδα αφού ξηλωθήκαμε και εμείς στο  13 άτομα... βάζοντας όλον τον Paintball εξοπλισμό μας για πούλημα δημιουργώντας ρήγμα στο mil-sim paintball δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο για το πραγματικό φως και σε άλλες mil-sim ομάδες Paintball ;D ;D ;D

Η πρώτη μου επαφή με τα παιχνίδια που προαναφέρονται ήταν πολύ παλαιότερα σε ένα μοντελιστικό μαγαζί που είχα κολλήσει με τα όπλα κρότου και εξόρυξης κάλυκα τα οποία ήταν πανάκριβα την εποχή εκείνη, θυμάμαι το Μ16 τότε πλησίαζε το ένα μηνιάτικο για να το αποκτήσεις και δεν πετούσε τίποτα  :(

Στην πανεπιστημιούπολη που δουλεύαμε κάποτε με τον Marksman όταν την χτίζαμε το 88' συγκεκριμένα τα μόνα απομεινάρια που βρίσκαμε το πρωί ήταν από σατανιστές  ;D
Φαντάσου κάψιμο να συναντιόμασταν από τότε... :D :D :D

Ozymandias

Παράθεσηβάζοντας όλον τον Paintball εξοπλισμό μας για πούλημα δημιουργώντας ρήγμα στο mil-sim paintball δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο για το πραγματικό φως και σε άλλες mil-sim ομάδες Paintball Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

Nα υποθεσω οτι εκτοτε οι φιλοι μας οι Paintballαδες καινε φωτογραφιες σου και κανουν vodoo σε ομοιωματα σας; ;D ;D ;D

griffin23

Παράθεση από: Ozymandias στις  26 Απρ 2010, 00:07:57 ΠΜ
Nα υποθεσω οτι εκτοτε οι φιλοι μας οι Paintballαδες καινε φωτογραφιες σου και κανουν vodoo σε ομοιωματα σας; ;D ;D ;D

Μπα καλή καρδιά (οι paintballers ήμαστε άνθρωποι με αισθήματα) απλά όποτε τον πετυχαίνουμε ξεχνάμε το δάκτυλο στην σκανδάλη ;D ;D ;D

Ozymandias

Ελα τωρα......και εσεις με το ενα ποδι στο airsoft ειστε!  ;D ;D

griffin23