ΒΛΑΒΗ CA33E

Ξεκίνησε από G G Lee, 09 Μαΐου 2012, 02:35:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

G G Lee

Παιδιά έχω ένα θέμα με το όπλο μου. Του άλλαξα πιστονοκεφαλή του αλλαξα air nozzle του αλλξα και το λαστιχακι του hop up και εκει που ολα φαινονταν μια χαρα βαζω το γεμιστηρα να ριξω να δω πως παει και δεν μου πεταει τη μπιλια. Καμια φορα μου τη φτυνει αλλα αυτο γινεται 1/10 βολες.

cybercriminal

καταρχας φιλε τα πραγματα τα αλλξες εσυ? η εξουσιοδοτημενο μαγαζακι? αν τα αλλαξες εσυ τοτε να σου πω πως κατα 50 τα εκατο να εκανες κατι λαθος στο χοπ απ ισως να μην εβαλες κατι σωτσα, αν ομως τα αλλαξες σε μαγαζι τοτε ισως κατι να μην εβαλαν σωστα η απλα επεσε σε ατυχη περιπτωση βλαβης και χαλασε κανενα χοπ απ και σου κραταει μπιλιες, εμενα η γνωμη μου ειναι να μην το πιεζεις συνεχεια μην κρατιση καμοια μπιλια και παραπανω μεσα και στο τελος σπασης και τιποτα, και εκει που ειναι να δοσεις 5 ευρο δοσεις 105, φιλικα παντα και γνωμη λεω ετσι? να βοηθεισω θελω.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...

G G Lee

Εγώ το εφτιαξα. Μαλλον θα σε ακουσω γιατι ειναι κριμα να ρισκαρω μεγαλυτερη βλαβη

cybercriminal

Εμα ετσι ειναι κριμα ειναι να πληρωνεις και βαλε χοπ απ madbull το κεφαλι σου υσηχο! εγω σωθηκα φιλε.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...