Νέος παίκτης, ψάχνει για παρέα-ομάδα

Ξεκίνησε από Horseman, 07 Απρ 2012, 18:37:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horseman

Καλησπέρα παιδιά,,

Εδω και αρκετό καιρό και με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ την αεροσφαίριση , ιδιαίτερα τελευταία,,,
Είπα λοιπόν να το κάνω και πράξη ,
Αλλά δεν εχω παρέα (και είναι κατ' εξοχην ομαδικό παιχνίδι) και δεν ξέρω περί που-πως-πότε.
Απο εξοπλισμό, ρουχισμό, επικοινωνίες, κ.λ.π ,  έχω τα πάντα (εκτός όπλου) απο άλλες μου σχετικές ενασχολήσεις .
Μου λέιπει ίσως μια πιο ειδική μάσκα  και το όπλο και τα συναφή του καλούδια

Ένας λόγος που δεν πήρα (ακόμη) όπλο, ήταν  (γιατί σκέφτηκα) για να δω τι χρειάζεται η  ομάδα (που θα παίξω) πρώτα . Θα το δώ αυτό πάλι
Π.χ εμένα μου αρέσει ο ρόλος υποστήριξης , σκοπευτή , spotter, ίσως και sniper-recon... .
Οπότε , πρέπει να δω και τις ανάγκες της ομάδας,, σωστά ?

Χάρηκα πολύ και ελπίζω να μπω στην παρέα σας
Περιοχή Αθήνα-Μεταμόρφωση

Horseman

KATADROMEAS

Φίλε μου καλησπέρα και καλα παιχνίδια σου εύχομαι!
Καταρχάς δεν χρειάζεσε παρεα για να παίξεις!Κάθε Κυριακή πραγματοποιούνται παιχνίδια στα οποία μπορείς να συμετάσχεις ελεύθερα αρκεί να δηλώσεις συμετοχή όταν αυτά θα ανακοινώνονται!Να παρακολουθέις το forum!
Δεύτερον,ξεκίνα να έρχεσαι σε κάποια παιχνίδια και σταδιακά θα βρείς κάποια ομάδα.
Τέλος θα σου πρότινα να επισκευτείς κάποιο κατάστημα και να δεις τα όπλα απο κοντά.Εκεί θα μπορέσεις να τα "δείς" και να
διαλέξεις κάποιο.Θα σου πρώτινα να αγοράσεις πρώτα ενα όπλο που θα σου αρέσει και μετά να σκευτείς τι θα κάνεις
με το θέμα ομάδας.Το αν θα βρείς ομάδα και πότε δεν το ξέρεις.
Καλή αρχή!

queef

Παράθεση από: Horseman στις  07 Απρ 2012, 18:37:09 ΜΜ
Π.χ εμένα μου αρέσει ο ρόλος υποστήριξης , σκοπευτή , spotter, ίσως και sniper-recon... .

Φαντάζομαι ξέρεις τα βεληνεκή στα airsoft τυφέκια.Αν όχι υπολόγισε ~50μ μέσο όρο,με μέγιστο 80-100μ,κάτι που σπάνια θα καταφέρει κάποιος.Σε αυτές τις αποστάσεις μάλλον αλλάζει ο ρόλος σε σχέση με το real deal.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Horseman

Γειά και πάλι,,

Ναι,, γνωρίζω κάπως το θέμα με το βεληνεκές ,,
Και γι' αυτό τον λόγο δεν μου πολυκάθεται και ο sniper παρόλο που μου αρέσει πολύ (λόγω μικρής σχετικά απόστασης-βεληνεκούς)

Θα ήθελα μερικές συμβουλές γιατί έχω χαθεί με τις απίστερυτες πικοιλίες οπλων,,,

Τι θα λέγατε για MG36 μακρύκαννο ?  L86 ?
αλλιως ίσως FN -Μ14 ή για ΑΚ style Galil ?
πάντα σε μακρίά κάνη για να κάνω support (παιδιά έμπλεξα,, βοήθειααααα)
Δεν θυμάμαι αν το ξανάπα αλλα προτιμω το woodland ,,,

Eρωτοτροπώ και με ένα Μ60,,,,, αχχχχχχχχχ,,  το βαρος του,,,
Μου αρεσει όμως σαν ιδεα,,, και το Μ249 επίσης  ,, βαρύ όμως και αυτό ,,, αχ

Horseman

queef

Πολλά τα μακρύκανα,δοκίμασε όμως και ποιο από αυτά σου κάθεται καλά πριν αγοράσεις κάτι.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Contrator101

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

Horseman

Καλησπέρα και απο μένα,,

Όλες οι απόψεις σας είναι σημαντικές για μένα ,,
Τα ακούω και τα μετράω όλα

Ηοrseman

Contrator101

Σοθ αρεσει μεγαλο η μικρο μεγεθος στα οπλα?

Horseman

Χμμμμμμμ,,,

Θα έλεγα μεγάλο μέγεθος ,,,
Για να υπάρχει μεγάλη κάννη, για πιο μακρυνές βολές  φερ' ειπείν ?
Με βλέπω για  support  περισσότερο,,,

Horseman

spyros_pap

ΦΙλε σου εγγιουμε πως μετα το πρωτο σου παιχνιδι θα θελεις καθε μερα.!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Leondas

Λόγω του ότι θα δώσεις κάποια χρήματα το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις με κάτι απλό να κάνεις κάποια παιχνίδια και μετά αρχίσεις να καταλήγεις κάπου, βέβαια σε όλο αυτό το διάστημα έχεις να αλλάξεις αρκετές φόρες γνώμη το πώς θα παίζεις και πιο όπλο θέλεις     

chrisdeggestin

Φιλε μου εγω θα σου προτινα να ερχοσουν σε ενα παιχνιδι μια Κυριακη να δεις τα οπλα να επιλεξεις εκεινο που σου κανει και γνωριζοντας σιγα σιγα τους αλλους συνχομπιστες σου να διαλεξεις την ομαδα που σου ταιριαζει για να περνας καλα !!!!
Ενα ειναι σιγουρο οτι εχεις κανει πολυ καλη επιλογη να ασχοληθεις με αυτο το χομπι !!!Σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα σε καποιο σεναριακι !!!!
Καλη αρχη φιλε μου ;)

Don

όπως είπε και ο φίλος chrisdeggestin το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε κάποιο παιχνίδι να τα δεις από κοντά και τι δυνατότητες έχουν τα όπλα που κυκλοφορούν.

Καλός ήρθες στο airsoft και από μένα και καλή διασκέδαση.

ΌΠΛΟΝ και ξερό ψωμί.

Horseman

Γεια σας παιδιά,,

Σήμερα γύρναγα στα "μαγαζιά" για ενημέρωση και ψήσιμο,,χεχε
Λοιπόν ,, απο αυτά που είδα μέχρι στιγμής μου άρεσαν τα >>
1. MK17 SCAR-SSR (VFC ?)
2. M14
3. L86 (απο φωτό)
4. GR25 (απο φωτό)
5. GALIL ARM
6. HK416 (απο φωτο)
7. M14 SOPMOD AEG (απο φωτο) (ΑRES?)
8. M4DS-MK12MOD1 (VFC?)
9. Μ14 ΕΒR (G&G?)
Βασικά μπούκωσα να πω απο την μεγάλη πικοιλία,,,

Υπάρχει αποψη για τα ανωτέρω ??

Θα πρέπει να βρω κάποιο public game  για να ερθω παιδιά,,
Αλλά , θα προτιμούσα πρωτα κάποια private  με παρέα για εξασκηση και για να είμαστε ασφαλείς όλοι μας.
Να μη χωθώ , απο τρέλλα , σε game και όποιον πάρει ο χάρος, σωστά ?  έλεγα να προπονηθώ πρώτα ,, αλλα΄με παρέα,, δεν έχει νόημα ιδιαίτερο να προπονηθώ μόνος μου

Horseman

Contrator101

Απο εμενα το 1 και το 5 ειναι λιγο τσιμπημενα αλλα αξιζουν τα λεφτα τους τςρα απλα με το 5 δεν εχεις πολλες επιλογες για μπλιμπλικια ενω το 1 βαζεις πανω τα παντα λογω ρις!

Nameless

Δεν μας ειπες τι εχεις στο μυαλο σου σαν στυλ;

old school, new school, Aμερικανος, Βρεταννος, Ελληνας, freestyler, σκληρο reenactment

Tα οπλα που παρεθεσες ειναι τοσο διαφορετικα μεταξυ τους που δεν μπορει να τα συγκρινει καποιος

Horseman

Γεια,,

Κατ'αρχάς εγω έλεγα να ΜΗΝ αγοράσω οπλάκι αλλά να το δω μέσα απο ομαδες-παιχνίδια.
Απο την άλλη , για να παίξω θα πρέπει να εχω το δικό μου οπλάκι,,, σωστά ?
Μου αρέσει ο ρόλος του support, marksman, spotter, recon-sniper (αν και στο airsoft o sniper δεν είναι αυτο που νομίζουμε οι περισότεροι)

Freestyler / new school  θα έλεγα. Ολα έχουν την χάρι τους όμως.
Είμαι ανοιχτος σε ιδέες,, είναι πολυ νωρίς να σου πω  με σιγουριά την στιγμή που είμαι "φρέσκος" στο σπορ .

Horseman

Nameless

Λοιπον.....freestyler, new school, DMR (γιατι κατι παθαινω οταν ακουω για sniper στο airsoft)  ;D

Θα σου ελεγα να κοιταξεις ειτε για το SCAR-H SSR της VFC, ειτε για το SR25, ειδικα αν το βρεις σε καποια απο τις εκδοσεις του με το πτυσσομενο κοντακι τυπου Crane.

Yποψιν οτι αμφοτερα ειναι σχετικα βαρια και μεγαλου μηκους οπλα. Επισης για το ρολο που τα θελεις θα χρειαστεις να περασεις εξαρχης απο τον μαστορα για κανη ακριβειας.

Horseman

Χμμμμμ,,

Το είδα ,,καλό είναι και αυτο (SR25)
Δεν μου λες,, το σου λέει αυτό εδω >  ARES M14 SOPMOD Airsoft AEG
Συγκριτικά με τα άλλα 2 ?

Horseman

Don

ΌΠΛΟΝ και ξερό ψωμί.