AEG πρόβλημα στη μονή βολή.

Ξεκίνησε από Mr.Mahem, 04 Απρ 2012, 21:34:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mr.Mahem

Γειά σας παίδες,
Έχω ένα πρόβλημα εδώ και κάμποσο καιρό με το G&P M.O.E. carbine (m4) gearbox ver.2   120motor,  7.4lipo.
Ενώ σε full auto αδειάζει γεμηστήρες, στη μονή βολή ρίχνει το πρώτο μπαλάκι, και κοτεύει στα υπόλοιπα, για κάποιο λόγο και ενώ γίνεται κανονικά ο κύκλος στο gearbox τα υπόλοιπα bb's παραμένουν στο hop-up.

Δεν είναι οι γεμηστήρες, δεν είναι το hop-up, άνοιξα το gearbox και όλα είναι σα καινούρια, το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σε μονή βολή το πιστόνι δεν έρχεται τέρμα πίσω όπως στο αυτόματο που κοπανάει μέχρι τέρμα.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ προτέρων.
Milsim ρε!

PIT BULL

φιλε μου μάλλον πρέπει να έχει σκληρύνει το λαστιχάκι του hop-up γιατί πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το δικώμου αλλα το δικώμου δεν έριχνε καθόλου bbs tis boukone όλες στο hop-up,ξεκινα μια με το λαστιχάκι που είναι και φτηνό αλλα και καλο να το αλλάξεις να paris ένα μαλακό καινούργιο και βλέπεις  ;)

queef

Αν κοιτάξεις χωρίς γεμιστήρα στη βολή βολή το nozzle φαίνεται στην τρύπα του hop up;Αν ναι,δεν αφήνει τα ΒΒς να ανέβουν και στη ριπή απλά προλαβαίνουν να βγουν κατά την παλινδρόμηση του πιστονιού.Σε αυτή την περίπτωση λογικά θα έβλεπες και κενά στη ριπή.

Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..