31-5-09 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ. ΝΕΟ

Ξεκίνησε από ZINJA, 28 Μαΐου 2009, 16:18:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Frostmeister

pete_dask reporting for duty!
+1 φιλος πληρως εξοπλισμενος!

Υ.Γ. Υπαρχει και ενα τριτο παλικαρι που θελει να παιξει, αλλα δεν εχει εξοπλισμο. Μηπως υπαρχει καποιο extra, μπιλιες θα εχουμε εννοειται.
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

Haroth

50%-50% να μπορέσω να έρθω, δυστυχώς θα το ξέρω τελευταία στιγμή  :-\

EL-SPARTAN

ted

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Regal

Ο Regal δηλώνει παρών!!(τρέμετε.......).

Υ.Γ Κώστα (KAMENOS 12) που είσαι?????
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

alkisbkn

Να πάρει.. περιμένω κάποιους γεμιστήρες από internet και θέλω να πάρω λίγο ακόμα εξοπλισμό πριν έρθω σε σενάριο.. Την άλλη Κυριακή για μένα!!

Καλά να περάσετε!

greg

FOX

"Semper Occultus"

Firestriker

Συμμετεχουμε (εκτος απροοπτου) 2 παικτες:  Γιαννης (Firestriker) & Σταθης.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

queef

Corsair567

ZINJA

Επειδη μετα τις 6 ηωρα δεν ειμαι στο μαγαζι μου και δεν εχω ιντερνετ θε θα μπορω να δυλωνω σημμετοχες!(συγνωμη).εσεις να δηλωνεται κανονικα συμμετοχες και να ερθεται αυριο(κυριακη)κανονικα!με το καλο αυριο θα βγαλουμε ομαδες για το σεναριο!ΕΥΧΟΜΑΙ σε ολα τα παιδια τις αττικης και της ειπολιπης ελλαδος καλα παιχνιδια! :D :D :D :D :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και σε μας πολλες ακομα συμετοχες!! :) :) :)<<<<<<<<<<<<<<<<ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΙΡΣΟΦΤΑΔΕς>>>>>>>>>>>>>Εχει να γινει τις μπιλιας αυριο ΟΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

mdouke

Παιδιά μια χάρη,αν γίνετε να περιμένει κάποιος στο parking του νεκροταφείου για να ανέβουμε όλοι μαζί.
Υπάρχει 1 περίπτωση να αργήσουμε 10λεπτά γιατί έχω βάρδια σήμερα [please κατανόηση περίμενα όλη τη βδομάδα να έρθει αυτή η μέρα είναι κρίμα να το χάσουμε],ευχαριστώ εκ των προτέρω.

mdouke

Zinja άν χρειαστώ βοήθεια για την διαδρομή θα σε πάρω τηλέφωνο.

ZINJA

ΕΝΟΗΤΑΙ ΦΙΛΕ!και οποιος αλλος χρειαστει κατι να με παρει με ευχαριστησει να βοηθησω! :)
                                          (ΥΓ)ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ(1000 ευρω το<1> ;D ;D ;D ;D)
                                                 ΦΑΡΜΑΚΙΟ και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑΣ!
              οποιος εχει φαρμακιο να το φερει παρακαλω πολυ!!!!!! :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

Παράθεση από: ZINJA στις  30 Μαΐου 2009, 15:25:52 ΜΜ
ΕΝΟΗΤΑΙ ΦΙΛΕ!και οποιος αλλος χρειαστει κατι να με παρει με ευχαριστησει να βοηθησω! :)
                                          (ΥΓ)ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ(1000 ευρω το<1> ;D ;D ;D ;D)
                                                 ΦΑΡΜΑΚΙΟ και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑΣ!
              οποιος εχει φαρμακιο να το φερει παρακαλω πολυ!!!!!! :) :) :)
χαχαχα, βλέπω ότι σας έμειναν αποθημένα από τη Λαμία, λίγο στη χρέωση τα χαλάτε....  :P

Αν κάποιος βρίσκεται βόρεια προάστια καί δεν έχει μέσον μεταφοράς, μπορεί να μου στείλει μήνυμα, να κανονίσουμε να πάμε παρέα.  :)
keep safe distance...

Corsair567

Τα οχήματα τα αφήνουμε στο parking στο νεκροταφείο και πάμε μέχρι το πεδίο με τα πόδια???

fanioles

Παράθεση από: Corsair567 στις  30 Μαΐου 2009, 19:34:07 ΜΜ
Τα οχήματα τα αφήνουμε στο parking στο νεκροταφείο και πάμε μέχρι το πεδίο με τα πόδια???

Ακριβώς.  ΕΙναι μόλις 200 μέτρα απόσταση.  Ενα καλό ζεσταματακι πριν το παιχνιδι δηλαδή !     ;)    ;D

Raven

Καλησπέρα και από εμενα παιδιά. Θα ήθελα να δηλώσω και μια συμμετοχη για ένα φίλο μου που θα παίξει πρώτη φορα . Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να παίξω στο αυριανό παιχνίδι για τι αναρρώνω από πόνους στην μέση,
Ελπίζω να συμμετέχω στο επόμενο παιχνίδι.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...