ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από Devilcrusher, 30 Mar 2012, 15:28:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SKORPIOS123

Αν κρινω απο την ταχυτητα που γινονται τα πραγματα στην ελλαδα πρωτα θα πεθανω και μετα θα γινει εκει κεντρο μεταναστων
Και κατα δευτερον θα ειναι καλη ευκαιρια να εχουμε στοχους live

mirrage

Παράθεση από: SKORPIOS123 στις  02 Απρ 2012, 21:32:37 ΜΜ
Και κατα δευτερον θα ειναι καλη ευκαιρια να εχουμε στοχους live

Τώρα εγώ είμαι παράξενος που μου φαίνεται..άκομψο...αυτό που είπες?

Arbiter

ναι εχει αρχισει πιστευω και κατανταει γραφικο αυτο οντως....
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

O.Y.K.1985

Παράθεση από: jumbo στις  31 Mar 2012, 13:25:27 ΜΜ
εδω και τρια χρονια στρατοπεδο συγκεντρωσεις λαθρομεταναστων γινεται ;D ;D ;D
αρχιζουμε απο τα βασικα....
ο χωρος της βασης δεν ανηκει πλεον στην Π.Α αλλα στον δημο Ασπροπυργου... και εξηγω
το ορος Πατερα (αν δεν κανω λαθος στην τοπογραφια ετσι λεγεται ) εχει αποχαρακτηριστει απο την Π.Α και εχει παραχωρηθει στην τοπικη αυτοδιοικηση, για αυτο και ο δημος εχει κοτσαρει μια ταμπελα εντος του πεδιου σαν ορθιο χιλιομετρο που γραφει << ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ>>.
Επαγωγικη διαπιστωση:
αφενως κανενας χωρος δεν μας ανηκει αρα οι ιδιοκτητες του μπορουν να τον κανουν οτι θελουν (ειτε αυτοι λεγονται δημοσιο, στρατος, τοπικη αυτοδιοικηση, ειτε λεγονται ιδιωτες) και οποτε θελουν και αφετερου περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να εμφανιστει ο δημος και να ζητησει καμια κουλη αμοιβη που παιζουμε στον χωρο (καταραμενα δημοτικα τελη, πανε παντου, σαν την μπιρα FIX ενα πραγμα. ;D) παρα να μετατραπει σε στρατοπεδο αφιλοξενειας λαθρομεταναστων. :)
Κύριοι , ο Λευτερης εχει απόλυτο δίκιο. Κι εγώ απορώ ακόμη πως δεν έχουν ζητησει κεφαλικό φόρο για να παίζουμε εκεί. Να κανετε τον σταυρό σας να κοιμούνται για πολύ καιρό ακόμη γιατι αν ξυπνήσουν θα παρασύρουν και άλλους να ζητήσουν ΄΄διόδια ΄΄ για να χρησιμοποιούμε τα πεδία. Ξέρετε πως γίνονται αυτά τα πράγματα.
Οπως καταλάβατε η συζήτηση τελικά μάλλον είναι ακαδημαική.
Θα σας βάλω και κατι αλλο για homework. Τι πραγματικά θα ωθήσει κάποιο Δήμο να δεχθεί κέντρο λαθρομεταναστων στην περιοχή του? (tip: property depriciation)
ΑΝΤΕ πριν με πιασουν τα ρατσιστικα μου πω και άλλα !!!!!
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

WARBRO

Η βαση επανω δεν γινεται κεντρο φιλοξενιας μεταναστων το γνωριζω πολυ καλα εδω και χρονια αυτο ολο γινοταν  και ασχετα με το τι λενε οι διαφοροι στα καναλια που προσωπικα δεν βλεπω ειδησεις με χαλανε πολυ ο λογος που δεν θα γινει εκει το κεντρο ειναι ενας δεν πληρει τις καταληλες προυποθεσεις ασφαλειας και διαμονης εχει ηδη ετοιμαστει το κεντρο στην  μανδρα αττικης επανω στην παλια εθνικη οδο αθηνων θηβων στο παλιο στρατοπεδο που εκλεισε μετα την δολοφονια του σκοπου τις κεντρικης πυλης απο τον γνωστο γκανστερ ναστουλη αν θυμαστε καποιοι εκει μεσα θα γινει και υπαρχει και προταση ακομα μια να γινει στα μεγαρα στο αεροδρομιο μεσα προς παχη μερια ειμαι  τις περιοχης και 30 ετων ε απο τα 20 μου ακουγα οτι η βαση θα γινει κεντρο φιλοξενιας μεταναστων
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑ ΝΕΟΣ  ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ
ΣΤΡ( Δ >:( ::)

Α)ΓΙΑ Ξ......Σ  ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ  ΣΠΙΤΙ  ΓΙΑ  ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΤ.

DEATH .GLORY >:( o:(
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος