ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από Devilcrusher, 30 Mar 2012, 15:28:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Devilcrusher

Παιδιά μάλλον το πολυαγαπημένο παιδίο στην ελευσίνα,η βάση του νάτο ξέρετε,θα γίνει κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών...Κοινώς κατά πάσα πιθανότητα θα λάβουμε τους όρχεις ημών...
-3...2...1
-Tango is down.

Τάλων

Φίλε μου δεν νομίζω ότι προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Παλαιότερα ήταν να χρησιμοποιηθεί για αυτό τον σκοπό αλλά πλέον όχι.

Και να προσθέσω ότι ούτε η Ριτσώνα είναι στα σχέδια για τέτοιο κέντρο πλέον.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Devilcrusher

Το είδα το πρωί στις ειδήσεις στον σκάι.Τώρα οκ δεν το δένω και κόμπο πως θα γίνει αλλά έτσι είπαν...
-3...2...1
-Tango is down.

Τάλων

Ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας Καθημερινή ενημερωμένη πριν 4 ώρες :

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_30/03/2012_477406

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100041_30/03/2012_477374

Έχουν εγκαταστάσεις που είναι είδη έτοιμες και όχι ερείπια σαν της Ελευσίνας.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

spitfire11

Αυτο το ακουσα και εγω, αλλα ποσες ειναι οι πιθανοτητες να εφαρμοστει κανεις δεν ξερει. (κατα την γνωμη μου μηδαμινες για τον λογο που εκφερει ο Ταλων )

Παραθετω λοιπον και το αποσπασμα:

Εκπομπη ΣΚΑΙ τωρα 10:00 Β'μερος στο 19'.31''

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=226661
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9
Uniform :    Greek Lizard    &        Greek Lizard Desert      &      OD

chrisdeggestin

Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζουν ακομοι και οι ¨¨αρμοδιο騨τι τους γινετε σημερα λενε αυτα αυριο αλλα ειναι ολα πολυ βιαστικι για λογους που ολοι μας καταλαβαινουμε ;)

Devilcrusher

Τώρα να διαφωνήσω δεν μπορώ πάντως καλό είναι να τα κοιτάμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι στραβή μπορεί να γίνει.Πάντως κι εγώ δεν πολυπιστεύω να πανε σ'αυτά τα ερείπια αλλά έπρεπε να το γράψω γιατί έπρεπε να ενημερωθούμε κι εγώ κι άλλοι από άτομα που θα ήξεραν περισσότερα
-3...2...1
-Tango is down.

chrisdeggestin

Ολοι μας να εισαι σιγουρος φιλε μου θα εχουμε τον νου μας και ο λογος ειναι οτι ζουμε στην Ελλαδα και τιποτα δεν ειναι λογικο!!!
Η τοποθετηση σου ειναι σωστη ,συμφωνω η βαση της Ελευσινας ειναι ερειπιο και υπαρχουν καλυτερες λυσεις ομως ειναι σωστο μπουμπουκι αν ¨¨προταθε騨γιατι τα κονδυλια θα ειναι περισσοτερα για την επισκευη της και αντιστοιχα περισσοτερα τα πιρανχας.
Οπως και να εχει εγω το βλεπω πολυ μακρυα ακομη και σιγουρα μετα τις εκλογες θα ξεχαστει οποτε το αγαπημενο σπιτι ολων μας ειναι ακομη διαθεσιμο...

Devilcrusher

Εξάλλου Τάλων, αν παρατηρήσεις το απόσπασμα της εκπομπής στο 19:20 θα δεις και την αναφορά όπως και το βίντεο στο πεδίο.Οπότε το ενδεχόμενο υπάρχει ακόμα...
-3...2...1
-Tango is down.

spirosleon

παλι κινδυνολογουμε ανευ λογου και αιτιας. πηγε ο ΣΚΑΙ στα ερρειπια (τα πιο κοντινα που βρηκε...) πηρε μαζι του και τον δημαρχο Ασπροπυργου ο οποιος μονο και μονο επειδη πλησιαζουν εκλογες εκανε ΚΡΑ για τετοια..... με επιχειρημα οτι  επειδη ταχα μου περναει ο αγωγος του νερου απο εκει δεν πρεπει να γινει και το στρατοπεδο συγκεντρωσης, βγαλαμε εμεις τα συμπερασματα μας. εχουμε εκλογικη περιοδο κυριοι. ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ τα ακουτε τα καμπανακια και τα παπαγαλακια.....??

vipergr

Δεν πειράζει ας το κλείσουν, έτσι και αλλιώς μετά τη φωτιά για μένα κάηκε και το πεδίο. Σηκώνει παιχνίδι μόνο λίγων ατόμων και μόνο εντός και γύρω των κτιρίων. Υπάρχουν και άλλα μέρη καλύτερα από αυτό πλέον.  8)

mirrage

Παράθεση από: spirosleon στις  30 Mar 2012, 16:53:42 ΜΜ
παλι κινδυνολογουμε ανευ λογου και αιτιας. πηγε ο ΣΚΑΙ στα ερρειπια (τα πιο κοντινα που βρηκε...) πηρε μαζι του και τον δημαρχο Ασπροπυργου ο οποιος μονο και μονο επειδη πλησιαζουν εκλογες εκανε ΚΡΑ για τετοια..... με επιχειρημα οτι  επειδη ταχα μου περναει ο αγωγος του νερου απο εκει δεν πρεπει να γινει και το στρατοπεδο συγκεντρωσης, βγαλαμε εμεις τα συμπερασματα μας. εχουμε εκλογικη περιοδο κυριοι. ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ τα ακουτε τα καμπανακια και τα παπαγαλακια.....??

Άσε ρε spyrosleon....Σιγά μην φταίνε οι εκλογές που ξαφνικά βρήκαν χρήμα για 30 
(όχι 1-2-5 αλλά 30 WTF!!!) κέντρα μεταναστών...
Πολύ πονηρεμένος είσαι εσύ και κακολογείς άδικα τον κόσμο.

spirosleon

Παράθεση από: mirrage στις  30 Mar 2012, 17:38:47 ΜΜ
Άσε ρε spyrosleon....Σιγά μην φταίνε οι εκλογές που ξαφνικά βρήκαν χρήμα για 30 
(όχι 1-2-5 αλλά 30 WTF!!!) κέντρα μεταναστών...
Πολύ πονηρεμένος είσαι εσύ και κακολογείς άδικα τον κόσμο.

βρε Πανο δεν σου κανει καπως η πρεμουρα τωρα.... για τους λαθρομεταναστες, τα στρατοπεδα και το κρατος προνοιας που θελουν να μας πασαρουν?

mirrage

Μαζί σου είμαι βρε!!!!
Ειρωνικά τα λέω όλα αυτά!

Devilcrusher

Παράθεση από: spirosleon στις  30 Mar 2012, 16:53:42 ΜΜ

Ούτε παπαγαλάκια ούτε καμπανάκια ακούγονται φίλε μου.Μόνο τα λυκάκια που ξαναβγαίνουν για να πάρουν ως συνήθως τη...μερίδα του λέοντος από κάθε τύπου κονδύλια που μπορεί όόόόταν το θυμηθούν να δώσουν για όλα αυτά.
-3...2...1
-Tango is down.

lock

το θετικο ειναι οτι αν γινει κεντρο με λαθρομεταναστες θα τους δωσουμε ak47 και θα γινουν κατι σεναρια με ταλιμπαν μουρλια!!!αληθοφανεια 100%  :P

SUPERTSOU

Παράθεση από: lock στις  30 Mar 2012, 22:49:25 ΜΜ
το θετικο ειναι οτι αν γινει κεντρο με λαθρομεταναστες θα τους δωσουμε ak47 και θα γινουν κατι σεναρια με ταλιμπαν μουρλια!!!αληθοφανεια 100%  :P

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

StarScream

Βλέπω το Topic να τρώει delete σύντομα...   :o

Tomahawk

Παράθεση από: Devilcrusher στις  30 Mar 2012, 22:17:30 ΜΜ

Ούτε παπαγαλάκια ούτε καμπανάκια ακούγονται φίλε μου.Μόνο τα λυκάκια που ξαναβγαίνουν για να πάρουν ως συνήθως τη...μερίδα του λέοντος από κάθε τύπου κονδύλια που μπορεί όόόόταν το θυμηθούν να δώσουν για όλα αυτά.

Εμεις δεν έχουμε καμια τετοια πρόθεση!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D(πλάκα κάνω)

jumbo

εδω και τρια χρονια στρατοπεδο συγκεντρωσεις λαθρομεταναστων γινεται ;D ;D ;D
αρχιζουμε απο τα βασικα....
ο χωρος της βασης δεν ανηκει πλεον στην Π.Α αλλα στον δημο Ασπροπυργου... και εξηγω
το ορος Πατερα (αν δεν κανω λαθος στην τοπογραφια ετσι λεγεται ) εχει αποχαρακτηριστει απο την Π.Α και εχει παραχωρηθει στην τοπικη αυτοδιοικηση, για αυτο και ο δημος εχει κοτσαρει μια ταμπελα εντος του πεδιου σαν ορθιο χιλιομετρο που γραφει << ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ>>.
Επαγωγικη διαπιστωση:
αφενως κανενας χωρος δεν μας ανηκει αρα οι ιδιοκτητες του μπορουν να τον κανουν οτι θελουν (ειτε αυτοι λεγονται δημοσιο, στρατος, τοπικη αυτοδιοικηση, ειτε λεγονται ιδιωτες) και οποτε θελουν και αφετερου περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να εμφανιστει ο δημος και να ζητησει καμια κουλη αμοιβη που παιζουμε στον χωρο (καταραμενα δημοτικα τελη, πανε παντου, σαν την μπιρα FIX ενα πραγμα. ;D) παρα να μετατραπει σε στρατοπεδο αφιλοξενειας λαθρομεταναστων. :) 
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ