Mobile Main Menu

Act Of Valor

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Mar 2012, 23:29:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

Και εγώ περίμενα περισσότερα αλλά τελικά αποδείχτηκε πατάτα για όσα διαφήμιζε. Σίγουρα δεν θα την ξανά-εβλεπα εκτός για λόγους χαβαλέ.

Τώρα αν είδαμε στο Top Gun πραγματικές τακτικές και όχι απλά εντυπωσιακές σκηνές αερομαχίας εκτελεσμένες από επαγγελματίες άλλο τόσο είδαμε και εδώ. Τώρα αν πρέπει να εντυπωσιαστούμε με πιασάρικες σκηνές με full Call of Duty P.O.V και πρέπει να κολλήσουμε σε 2 σκηνές κλασσικές σε αμερικάνικες ταινίες που θέλουν να εξυψώσουν το αμερικάνικο φρόνημα και να τονίσουν την αυτοθυσία (δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία και δεν εξαρτάται αν είσαι SEAL) τότε ΟΚ.

Για πραγματικές τακτικές κύριοι πηγαίνετε στον στρατό. Δεν κυκλοφορούν σε DVD, περιοδικά, βιβλία και ιντερνετ. Όσα δείχνουν είναι τροποποιημένες τακτικές ή παλιές τακτικές.

Όσο αφορά τον Monsoor δεν πέθανε κατά την διάρκεια του Medevac αλλά σε νοσοκομείο εκστρατείας και μάλιστα πρόλαβε και να μεταλάβει από τον ιερέα Paul Halladay με τον οποίο προσευχήθηκε το πρωί πριν φύγει για αποστολή αφού ήταν πολύ πιστός καθολικός. (πηγή American Heroes - Special Operations).

mirrage

Το Top-Gun όμως δεν είχε πλασαριστεί (αν θυμάμαι καλά) σαν η πιο ρεαλιστική και υπεργαμάτη πολεμική ταινία αλλά σαν ρομαντική ταινία δράσης.
Αυτοί μας πήραν τα αυτιά τόσο καιρό και τελικά όλοι λένε πως είναι πατάτα το έργο.Προσωπικά είδα το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο..μέχρι την φάση
με την οικογενειακή βόλτα για surf.Βαρέθηκα την ζωή μου μέσα σε μόλις 10 λεπτά!Θα την δω όλη όμως για να έχω γνώμη.

Sierraxray

Παιδιά στο Group μου έχω ένα αλμπουμάκι με όλες τις πολεμικές αντιπολεμικές ταινίες (ή που θα μπορούσαν να έχουν κάποια σχέση).
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.217204314983937.49071.188821524488883&type=3&l=f1231d78d6
Αμα θέλετε να ενημερώνεστε για τις καινούριες ή να με βοηθάτε να τις ενημερώνω μπείτε. Μπορείτε να γράφετε και σχόλια για κάθε ταινία κάτω σαν comment.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

ΓΛΑΥΚΟΣ

η ταινια ειναι καλη,,, 2 οι καλοι αμερικανοι τουσ σκοτωνουν ολουσ....3  ωραια φαση με τη ρουκετα δεν παιζεται