Ελευσίνα βραδυνό 23/3???

Ξεκίνησε από PanPan, 20 Mar 2012, 08:08:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PanPan

Μιας και την Κυριακή έχουμε την 25η Μαρτίου, θα υπήρχε ενδιαφέρον για βραδυνό στην Ελευσίνα στις 23/3, τώρα που άρχισε να βελτιώνεται και ο καιρός;

chrisdeggestin

Φιλε panpan μου ακουγετε ενδιαφερον θα σου πω μεχρι την Πεμπτη!!!!!

Faceman

Φιλε Χρηστο μου ξυπνας αναμνησεις απο το προηγουμενο βραδυνο που στοιχειωναμε εγω και τα υπολοιπα φαντασματα (βλεπε SAPPER και λοιποι) την ψησταρια στην ελευσινα... ;D ;D ;D θυμασαι?

chrisdeggestin

Βεβαια θυμαμαι ο Βασιλης εσπασε ολα τα ρεκορ και εσενα σε εχω να χορευεις ζειμπεκικο ;D ;D ;D
Για κανονισε μηπως βρεθουμε την Παρασκευη να περασουμε καλα.... ;)

PanPan

Ωραία λοιπόν αρχίστε να γράφετε συμμετοχές να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Από μένα είμαστε 3

chrisdeggestin

Σιγουροι μεχρι τωρα 6 ατομα ,μαλλον θα γινουν περισσοτερα.... ;)

G G Lee

για τι ωρα μιλαμε? να μαζεψω κοσμο.....

chrisdeggestin

Να πουμε γυρω στις 10.00 !!!!!!!!!
Πολλοι εργαζοντε ως τις 9.00 οποτε ...
Αν μαζευτουμε τελικα πολλα ατομα θα χρειαστουν και μερικα πραγματα ,οπως να φερουμε καποια γεννητρια για φως καθως οτιδηποτε εχεις γνωρισει την μερα την νυχτα μπορει να ειναι παγιδα και να εχουμε και καποιον τραυματισμο :(
Αν τελικα υπαρχει ενδιαφερον απο αρκετους και αν δεν πειραζει το φιλο panpan μπορουμε να το οργανωσουμε σαν ομαδα ,κατι απλο αλλα με σχετικη ασφαλεια ...

Koukos

εχω ενα πολυ ωραιο σεναριο με zompi για βραδυνο.. :P :P ;D
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

chrisdeggestin

Arbiter

για ζομπι αν πεχτει σεναριο φιλε κουκε θα βοηθησω και εγω!!χααχαχ απλα εγω θα προτεινω εκει οταν μαζευτουμε ετσι οπως παιζετε στο εξωτερικο!απλα ψηθητε μια να δουμε πως γινετε γιατι μπορει να ειναι και καλο κανεις δεν ξερει!οποιος γουσταρει ας φερει αφρολεξ οπλακια και προσπαθηστε να παλεψουμε λιγο low to low cap γεμιστηρες!ντακς τα βλεπουμε εκει απλα ας το εχετε ολοι κατα νου!ααααααααν θαρθω μην σας τρεχω και αδικα!χαχα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

PanPan

Παιδιά εγώ δεν έχω κανένα θέμα να το οργανώσει κάποια ομάδα, ώρα πείτε μου και θα μαστε εκεί τρία άτομα τουλάχιστον

Koukos

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2012, 20:42:42 ΜΜ
για ζομπι αν πεχτει σεναριο φιλε κουκε θα βοηθησω και εγω!!χααχαχ απλα εγω θα προτεινω εκει οταν μαζευτουμε ετσι οπως παιζετε στο εξωτερικο!απλα ψηθητε μια να δουμε πως γινετε γιατι μπορει να ειναι και καλο κανεις δεν ξερει!οποιος γουσταρει ας φερει αφρολεξ οπλακια και προσπαθηστε να παλεψουμε λιγο low to low cap γεμιστηρες!ντακς τα βλεπουμε εκει απλα ας το εχετε ολοι κατα νου!ααααααααν θαρθω μην σας τρεχω και αδικα!χαχα

ετιμαζω ενα σεναριο τωρα για την ομαδα μου σε τετιο στιλ σε δυο φασης σαν ιστορια..θα τραβιχτουν και βιντεο και πολα αλλα  ;)..το ενα θα ειναι σε woodland περιοχη βραδυ με κανα δυο φωτιες οργανομενα και το αλλο σε στρατιωτικη βαση πανω σε ενα βουνο υπο το φως τις πανσεληνου το καλοκαιρι..
θα το ανεβασω και εδω το σεναριο καποια στιγμη να παρετε και ιδεες...αλλα πιστεψτε με πεφτει γερο χεσιμο  ;D ;D ;D

Arbiter

απλα εγω πρεπει να το εχεις δει πως το ειχα γραψει παλιοτερα πως ενας τροπος που παιζουν εξω ειναι ζομπι χωρις οπλα τελειως!γιαυτο στο λεω μονο!αλλα εχω απορια να δω πως το εχεις σκεφτει!!αντε με το καλο!!!

SAPPER

Δεν με νοιάζει αν θα είναι πρωί η βράδυ αρκεί να εχει κοψίδια  :D :D :D

Ενδιαφέρουσα πρόταση με ψήνετε άσχημα και είμαι και σε δίαιτα  ;D

Koukos

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2012, 21:19:11 ΜΜ
απλα εγω πρεπει να το εχεις δει πως το ειχα γραψει παλιοτερα πως ενας τροπος που παιζουν εξω ειναι ζομπι χωρις οπλα τελειως!γιαυτο στο λεω μονο!αλλα εχω απορια να δω πως το εχεις σκεφτει!!αντε με το καλο!!!

και αθτο χωρις οπλα θα ειναι..τα βασικα στοιχεια τον ζομπι δεν αλλαζουν οπως ειναι και στο εξωτερικο αλλα θα γινουν πολες μετατροπες στο σεναριο και στο τροπο που θα φερονται θα ειναι ντυμενα i like blood!!!!:P

Arbiter

αα μια χαρα τοτε σε παω!!! και θα γουσταρουμε τρελα,θα φερω σπαθι!!! βασιλη ετοιμασου για κοψιδι!!και ομο αλλα και ψημενο πιο μετα!χαχαχα

Arbiter

στειλε μου μια ρε σι σε πμ τις ιδεες σου αμα θελεις θα χαρω!!!και οπου θες μπορω να βοηθησω!!

Nameless

Ειστε σιγουροι οτι το πεδιο της ελευσινας ειναι ασφαλες για βραδυνο παιχνιδι;

Koukos

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2012, 22:25:24 ΜΜ
στειλε μου μια ρε σι σε πμ τις ιδεες σου αμα θελεις θα χαρω!!!και οπου θες μπορω να βοηθησω!!

Σου εστηλα...ελπιζω να καταλαβες γιατι ειναι πολυ σκορπια ακομα στο μυαλο μου..