Paintballs For Airsoft

Ξεκίνησε από Admax, 19 Mar 2012, 19:32:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KOSTANTIUS

Παράθεση από: Stavros3 στις  19 Mar 2012, 20:55:55 ΜΜ
Αυτό εννοώ!

Τι εννοείς για το κόστος?

by the way Ετοιμάζω ένα καλο παιχνιδάκι για Hotel Αγια Μαρίνα Οποιος θέλει μπορεί να φέρει και μπίλιες με χρώμα! (Αυτό θα το πω και στο σενάριο)

ποσο κοστιζουν ρε παιδια .

Admax

Koukos

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Admax

Παράθεση από: Koukos στις  19 Mar 2012, 21:06:41 ΜΜ
χμμμμμ και ποσες εχει μεσα??

500! :P Ψάχνω στο ebay μήπως έχει ποιο φτηνά.. Ρίξτε και καμια μαρία στο site τους! :P

Koukos

Παράθεση από: Stavros3 στις  19 Mar 2012, 21:11:58 ΜΜ
500! :P Ψάχνω στο ebay μήπως έχει ποιο φτηνά.. Ρίξτε και καμια μαρία στο site τους! :P

εεεε προτιμω να παρω ενα μπουκαλι 6000 και να τους ριχνω ριπη μεχρι να βγουνε και αυτα painball θα ειναι....με κοκκινο χρωματακι στο πρωσοπο και μετα ας πει οτι δε τον πετυχα....:P

JUDGE

Καλησπερα και απο μενα.
Μπιλιες για airsoft με μπογια ειχα βρει πριν 10 και βαλε χρονια στην Χιο(απο χιο ειμαι) σε ενα μαγαζι που πουλουσε αεροβολα.
Ενθουσιασμενος εγω πηρα ενα κουτακι καμια 200αρια να ειχε μεσα δεν θυμαμαι ακριβωσ αλλα ακομα και σε αεροβολα ελατηριου που τισ εβαζα και με πολυ προσεκτικο οπλισμα και παλι εσπαγαν(επισης εσκαγαν και πολυ δυσκολα μονο σε τοιχο ή κρανος.οπουδηποτε αλλου αντιδρουσαν οπωσ τα κλασικα bb's).Οποτε δεν θα τις χρησιμοποιουσα ποτε στο AEG μου.Βεβαια εχουν περασει τα χρονια και βελτιωθηκαν απο τοτε αλλα μου κανει εντυπωση που απο τοτε τωρα ξαναβλεπω τετοια μπιλακια να κυκλοφορουν και παλι στο εμποριο οποτε ηταν πολυ ελατωματικα.
Καλυτερα τα πλαστικα μην κανετε καμια ζημια στα οπλα σας και αφηστε τουσ καμενουσ γιαπωνεζουσ,κινεζους και αμερικανουσ να τα δοκιμασουν κατα κορων πρωτοι και βλεπουμε.

ADINOWS

Υπαρχουν πολλοι παικτες που φορανε πλεον συρματινες μασκες -γυαλια....την συνεχεια την φανταζεστε.
COBRA TEAM

chrisdeggestin

Καλημερα και απο εμενα ,ο μονος τροπος για να μην εχουμε αθανατους ειναι να παιζουμε με αληθινα πυρα και αυτο οχι 100% γιατι αν πετυχεις καποιον στο ποδι μπορει να συνεχισει λεγοντας σου οτι επεσε απο τις σκαλες του πυργου ;D ;D ;D
Μιλαμε για δυο διαφορετικα χομπι και για να μην μπω σε τεχνικα και λειτουργικα θεματα ,νομιζω οτι δεν θα επρεπε ποτε να τα μπλεξουμε .
Εχω παιξει τουλαχιστον 3 χρονια paintball και οι διαφορες με το airsoft δεν ειναι μονο στα οπλα και στα πυρομαχικα ,αλλα στον τροπο σκεψης στην ιδεολογια και στην κουλτουρα.Ο διαχωρισμος αυτος ειναι πολυ καλος και ο καθενας επιλεγει οτι θελει ,βεβαια εδω θα πρεπει να πω οτι γνωριζω πολλους που απο το paintball περασαν στο airsoft αλλα μεχρι τωρα δεν εχω γνωρισει
καποιον να εχει κανει το αντιστροφο ,αυτο κατι λεει για εμενα  ;) ;) ;)

G.P.S.

Αντι να αλλαζεις bbs αναλογα με το ποιους παιζεις,
αλλαξε αυτους  με τους οποιους παιζεις αναλογα με το τι θελεις. ;)

ROOKIEJO

20 χρονια που εχουν βγει αν αξιζαν θα ειχαν καθιερωθει.
ο bobkid και ο gps τα εχουν πει ολα

Delta-7

Παράθεση από: G.P.S. στις  20 Mar 2012, 14:14:05 ΜΜ

Αρε G.P.S. φιλοσοφε μου εσυ!!!  ;D ;D ;D
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

tristan

Παράθεση από: G.P.S. στις  20 Mar 2012, 14:14:05 ΜΜ

Πιστευο μετα 'πο αυτο να σας καληψε ολους   +100000000000000000000000000000000000000000000000000

Arbiter

εμενα με ρωτατε βρε αν θα μαφηνει μετα η μανα μου να μπω μεσα στο σπιτι??χαχααχαχα πραγματικα ο κυριοτερος λογος που το αρχισα ηταν αυτο!και ομως!!χαχαχαχα!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Koukos

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2012, 23:08:24 ΜΜ
εμενα με ρωτατε βρε αν θα μαφηνει μετα η μανα μου να μπω μεσα στο σπιτι??χαχααχαχα πραγματικα ο κυριοτερος λογος που το αρχισα ηταν αυτο!και ομως!!χαχαχαχα!!

και που να εχεις και γυναικα η κοπελια..την αφηνεις που την αφηνεις καθε κυριακη πρεπει να σου πλενει και τα ρουχα μετα.. ;D ;D

batrax

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτο ειναι στον ανθροπαααααα  ΤΕΛΟΣ..........Αμα εισαι καμενος ουτε με της αληθινες δεν θα βγει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-CERBERUS-

Arbiter

χαχαχ αστο ο χειροτερος εχθρος περα απο τον αθανατο ειναι η μανα!και μετα η κοπελα!χαχαχααχαχ την παντοφλα στο σπιτι δεν την αλλαζεις οσο και να θες

chrisdeggestin

Alex σε αυτη την περιπτωση δεν το παιζεις αθανατος αλλα κανεις την παπια ;D ;D ;D ;D

Koukos

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  22 Mar 2012, 19:36:18 ΜΜ
Alex σε αυτη την περιπτωση δεν το παιζεις αθανατος αλλα κανεις την παπια ;D ;D ;D ;D

Mωρε και ολο το ζωικο βασιλειο να κανεις να παρακαλας μην εχεις κ@υλ3ς για το βραδακυ καναπες η μουρμουρα..παντως μαμ οχι βραδυ...και μπορει και για κανα 2 βραδυα μετα.. ;D ;D

mirrage

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2012, 23:08:24 ΜΜ

Οι περισσότεροι από εμάς θα αλλάζανε ρούχα στο πεδίο...O Arbitter, όπως πάντα πρωτοπόρος, προτίμησε να αλλάξει παιχνίδι...
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Arbiter

χαχαχαχαχαχα παναθεμα σας!!χαχαχα δεν εχω απαντηση!! ΧΔ