Παιχνιδι 18 Μαρτιου;;;

Ξεκίνησε από JUDGE, 15 Mar 2012, 15:41:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JUDGE

Ειμαστε 3-4 και ψαχνουμε ατομα για κανα παιχνιδι στα χαλαρα.
Επειδη ελευσινα παλια βαση νατο υπαρχει παιχνιδι θα πανε καποιοι καπου αλλου; Πχ μεταλεια ελευσινας κτλ
Οποιοι θελουν κοσμο ας το πουν να ξερουμε.

Sierraxray

Πιθανώς και 3 άτομα από Freelancers. θα εξαρτηθεί κυρίως από επαγγελματικές υποχρεώσεις όλων (γι'αυτό και δεν δηλώσαμε ούτως ή άλλως σε σενάριο). Μας αρέσει και η ιδέα των Μεταλλείων.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

G G Lee

εμεις ειμαστε 4 ατομα που λεμε να παμε ελαιουργειο να ξεσκουριασουμε. αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει αν θα παμε σαββατο η κυριακη.πιο αργα θα ξερω σιγουρα.

JUDGE

Τελικα θα παμε μεταλεια.Οσοι πιστοι προσελθετε.Θα ειμαστε 4-5 ατομα.
Κατα τισ 10 θα ειμαστε εκει.

salamine153

Δεν το παμε Μεγαρα ??? :-\ αφου σχετικα λιγοι θα ειμαστε :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

G G Lee

πιο πεδιο ειναι αυτο?στα διοδια απο πανω?

SUPERTSOU

Μεταλλεια πιστευω οτι ειναι το καλυτερο πεδιο αρκει να βοηθηση ο καιρος ,dress code πιστευω δεν υπαρχει οπωσ θελει ο καθενας , κατα πασα πιθανοτητα 5-6 ατομα
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

JUDGE

Ναι τα μεταλεια ειναι πανω απο τα διοδια προσ κορινθο.Δεν περνασ τα διοδια δεν χρειαζεται να πληρωσεις πασ πλαι πλαι στα διοδια προσ τα δεξια ασ πουμε απο το τελευταιο σημειο πληρωμησ ακομα πιο δεξια και μπαινεισ σε ενα διαδρομο με πλαστικα χωρισματα(κοκκινα και λευκα) που σε βγαζουν σε ενα δρομο που παει κατω απο την γεφυρα αλλα εσυ θα στριψεις δεξια (ανηφορα) σχεδον 180 μοιρες σαν να γυρνασ προσ τα πισω, συνεχιζεισ ευθεια για λιγο μεχρι να βρεισ μια μαντρα με μπουλντοζεσ(κιτρινες) φορτηγα κτλ και κανεισ αριστερα και μετα ολο ευθεια. καπου ξεκιναει χωματοδρομος δεν κολλαμε ,εκτοσ αν εχει porche(εκει παω πασο), και μετα απο αρκετη ωρα που θα πηγαινεισ ευθεια βλεπεισ καπου γραμενο με σπρει σε ενα βραχο ,νομιζω στα δεξια σου, ghost reacon εκει μπαινεισ μεσα στο χωματοδρομο και εφτασες στο πεδιο μπορεισ να αφησεισ το αμαξι οπουδηποτε εχει πολυ χωρο.
συντεταγμενες  38° 2'36.84"Βορεια και  23°28'0.89"Ανατολικα
Το ερωτημα ειναι το εξησ: Λεσ να εχει κανα παιχνιδι paintball;
Αλλα δεν υπαρχει προβλημα τα μεταλλεια ειναι τεραστεια εχει χιλια δυο σημεια να παιξουμε!
Οχι dress code ειναι φοραω γυαλια εχω aeg και οτι με κανει να νιωθω εγω ανετα.

Phil

Άλλα δύο άτομα κι εμείς μέσα για τη Κυριακή λοιπόν...
Να ρίξουμε και καμιά μπίλια :)
Είναι ένας νίντζα πίσω σου...

SUPERTSOU

και παιχνιδι paintball να εχει τι προβληματιζεσαι ολοι οι καλοι χωρανε

Nameless

Ποιοι παιζουν ελευσινα; Δεν εχει δημοσιευτει κατι......

Legionarius

Τι ειδους πεδιο ειναι? Woodland?

barbaros

Παράθεση από: Nameless στις  16 Mar 2012, 16:48:46 ΜΜ
Ποιοι παιζουν ελευσινα; Δεν εχει δημοσιευτει κατι......

ελευσινα ειναι οι πρωτες 4 "μαχες" του τουρνουα την Κυριακη...

Nameless

SUPERTSOU

Παράθεση από: Legionarius στις  16 Mar 2012, 16:51:23 ΜΜ
Τι ειδους πεδιο ειναι? Woodland?

Woodland αλλα και με σειρα κτιριων , καταπληκτικο πεδιο

Legionarius

εχω ενα SVD 500 fps κ ελεγα να κανω και γω join στο παιχνιδι σας αλλα αντιμετωπιζω 2 προβληματα
1ον. δν εχω κανεναν για να παω μιας κ δεν ξερω κανεναν π να παιζει και
2ον. θα ηθελα να ερθω αλλα δν εχω πως..θα μπορουσε καποιος απο σας π θα πατε στ πεδιο να με παρει κ εμενα? (Σε ποιον θα φορτωθω? :P)

JUDGE

Οδηγιες παιδια!
http://img846.imageshack.us/img846/1016/42890655.jpg
Φιλε Legionarius προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα 500 fps(ειναι πολλα αλλα εχω φαει και πιο δυνατη) αλλα αν εχει καποιοσ αλλος τοτε καλο ειναι να σου δωσει καποιο οπλο εντος οριων.Φερε το αν μπορεσεισ να βρεισ καποιον αλλα θα ριχνεισ απο πολυ μακρυα δεν εγκυουμε τπτ.
Προσφερθειτε καποιοι να παρετε ατομα μαζι (εγω σορι αλλα ειμαι φουλ) και τα βρισκεται στουσ καφεδες μετα! ;D ;D
Αν καποιος και παλι δεν το βρισκει τον δρομο ασ μου στειλει πμ να συνεννοηθούμε να βρεθουμε με τα αυτοκινητα να παμε μαζι.

bootycall

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ (WOODLAND)  :o :o ;D.ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ......
ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ???10??
ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ???ΑΝ ΝΑΙ??ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ GPS ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Sierraxray

Στο GPS πάς στην αναζήτηση οποθεσίας (λογίκά θα είναι ίδιο με το δικό μου), αλλά επλέγεις μετά να κάνεις αναζήτηση όχι μεσω διεύθυνσης αλλά Γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

Τοποθετείς για Γεωγραφικό Πλατος (Latitude)  38° 2'37.43"Ν και για Γεωγραφικό μήκος (Longitude)  23°27'57.35"Ε.
Τώρα θα μου πείς πώς τα γράφω  αύτά στο GPS...

Υπάρχουν 3 τρόποι να γράψεις τις συντεταγμένες.
Δοκίμασε για αρχή βάζοντάς τες όπως σου  τις έδωσα, αντικαθιστώντας το "°" με "ο" γιατί σίγουρα δεν έχει τέτοιο σύμβολο το GPS σου και μην βάζεις το "Ν" και το "Ε". ΠΡΟΣΕΧΕ το γ.μηκος να πάει στο πεδίο Longitude και το πλάτος στο αντίστοιχο γιατί αν τα βάλεις ανάποδα σε βγάζει αλλού.

Οπότε θα έχεις
38ο 2'37.43" για πλάτος και 23ο27'57.35" για μήκος.
Αν δεν δουλέψει δοκίμασε:
38.043478    και    23.466218
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

alkiviadis13

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ????ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ...ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ??????