OPERATION: KILLING IN THE NAME OF...

Ξεκίνησε από Father, 03 Mar 2012, 12:09:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BLADE

πολυ ωραιο  παιχνιδι εγινε σημερα...ενα μεγαλο ευχαριστο κ ενα μεγαλο μπραβο σε ολλους μας..καλη εβδομαδα σε ολλους

O.Y.K.1985

Ποιός λέει ότι στα οι μεγάλες διοργανώσεις είναι και οι καλύτερες.  Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν από τα διασκεδαστηκότερα που έχω πάρει μέρος .
Ουκ εν τω πολλώ το ευ.  Thanks a lot father.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

BladeGT

Παράθεση από: BLADE στις  04 Mar 2012, 20:07:04 ΜΜ
πολυ ωραιο  παιχνιδι εγινε σημερα...ενα μεγαλο ευχαριστο κ ενα μεγαλο μπραβο σε ολλους μας..καλη εβδομαδα σε ολλους
Γειαααα σου ρε συν-nick-ονοματε με τα αεροπλανικα σου! Θα φτιαξω ενα βιντεακι ετσι μικρο με οτι τραβηξα μαζι με την χολυγουντιανη "βουτια" σου αλλα Max Payne(Για οποιον το γνωριζει)
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Father

Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου  ολα τα παιδια που ηρθανε σημερα και τον spitfire11 που τραβηξε τις φωτογραφιες στην αρχη!!!

Μας εκπληξατε ευχαριστα!!!

Τρεξατε, ιδρωσατε, τις φαγατε, τις ριξατε (bb's) αλλα σημασια εχει οτι το διασκεδασαμε ολοι και περασαμε ωραια σημερα!

Αυτη τη φορα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια γιατι ο πλουτος κρυβεται στις φωτογραφιες του σημερινου game!

Απο ολη την "ELIT3"  ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους!!!  Καλη εβδομαδα να εχουμε...

Υ.Γ

ernesto και remali σας υποσχομαι οτι θα επανορθωσω!!!  ;D ;D ;D

Καποιος ξεχασε κατι εργαλεια και τα κρατησα εγω. Ας μου στειλει pm να του τα δωσω.

Kallistos

Πολυ καλο παιχνιδι παιδια!!!
Το καταευχαριστηθηκαμε!
Μπραβο.
Ready... Steady... Fire...!!!

Father

Οι φωτο είναι στο σωστό μέρος!  ;D

Πήγαινε κατηγορία φωτογραφίες του φορουμ.

BladeGT περιμένουμε να δούμε τι τραβηξες φίλε! Είμαι MegaFun του Max Payne και του Blade! xaxaxaxaxa

Βαλτα στις "φωτογραφίες" να ειναι μαζι με τις άλλες.