Ερώτηση: εκτός από Ελευσίνα, Μαλακάσα κλπ παίζει τίποτα προς τα νότια προάστια

Ξεκίνησε από Fox_hunter, 02 Mar 2012, 20:30:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fox_hunter

Ή ταπεινή γνώμη μου είναι στο να μην υπάρχει  μονοπώλιο στις τοποθεσίες που γίνονται τα παιχνίδια δεν αντίλέγω καλή και η ελευσίνα αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άτομα για Α η Β λόγο που δεν μπορούν να ακολουθήσουν όπως εγώ και άλλοι πολλοί.

Εγώ προτείνω να γίνονται παιχνίδια σε εναλλακτικά πεδία προκειμένου να εξυπηρετηθούν παίχτες που αδυνατούν να παραβρεθούν λόγο απόστασης και όχι μόνο.
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Fox_hunter στις  03 Mar 2012, 00:02:58 ΠΜ
Ή ταπεινή γνώμη μου είναι στο να μην υπάρχει  μονοπώλιο στις τοποθεσίες που γίνονται τα παιχνίδια δεν αντίλέγω καλή και η ελευσίνα αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άτομα για Α η Β λόγο που δεν μπορούν να ακολουθήσουν όπως εγώ και άλλοι πολλοί.

Εγώ προτείνω να γίνονται παιχνίδια σε εναλλακτικά πεδία προκειμένου να εξυπηρετηθούν παίχτες που αδυνατούν να παραβρεθούν λόγο απόστασης και όχι μόνο.

τι δε κατάλαβες.... ?
Υπάρχουν 10 αδες πεδία.....
εντος Ν. Αττικής ....
και γίνονται συνέχεια παιχνίδια .....

vixos

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Στη Καισαριανή γιατί δεν κανονίζεται κάτι πια; Έχει συμβεί κάτι στο συγκεκριμένο χώρο και το έχετε διαγράψει;
Τουλάχιστον εμένα μου αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος χώρος....

Nameless

Αν δεν απαττωμαι στην Καισαριανη εχει τεθει θεμα με τους πολλους περιπατητες και επισκεπτες τις Κυριακες με αποτελεσμα να καθισταται επικινδυνη η διεξαγωγη παιχνιδιων εκει

Αν θελουμε καποιο δασικο πεδιο θα πρεπει να βρουμε καποιο πιο απομονομενο....

Fox_hunter

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  03 Mar 2012, 00:15:42 ΠΜ

τι δε κατάλαβες.... ?
Υπάρχουν 10 αδες πεδία.....
εντος Ν. Αττικής ....
και γίνονται συνέχεια παιχνίδια .....

Φιλε μου Leonardo τώρα τα κατάλαβα όλα γιατί χθες παρακολουθούσα την συζήτηση μέσω κινητού και τελικά διάβαζα τα μισά από ότι γράφατε.
ΟΚ κατανοητό ότι υπάρχουν  10αδες πεδία αλλά ποια είναι η τοποθεσία που διεξάγονται τα game ? δεν υπάρχει κάποιο web site  να τα αναφέρει?

Fox_hunter

Σχετικά με την Καισαριανή
Εμείς είχαμε πάει την τελευταία Κυριακή τις απόκριας  με τον σύλλογο (Π.Σ.Ε.Ε.Δ.) για όποιον τον ενδιαφέρει σας επισυνάπτω την επίσημη σελίδα του http://www.pseed.gr/ και παίξαμε αρκετά καλά σε ένα μέρος  που είχε ένα παλιό πέτρινο κάστρο/σπίτι