ΑΚ-47

Ξεκίνησε από Ηλίας, 22 Μαΐου 2009, 14:26:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ηλίας

Θα ηθελα να αγοράσω το ΑΚ-47 και θα ηθελα να με συμβουλεψουν τα ατομα τα οποία κατέχουν  το οπλο.
Αν δεν το γνωριζετε εινια αυτο εδω
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=124
Εγω ψαχνω ενα air soft gun το οποιο θα το ευχαριστιθω σαν νεος παιχτης του airsoft.
Θελω να ροτισω
περιλαμβανετε μπαταρια και φορτιστης στο κουτι?
και αν ειστε ευχαριστιμενοι εσεις απο το οπλο αυτο?
Περιμενο απο σας γργορα ευχαριστω
Ηλιας

SAPPER

Φορτιστής μπαταριά δεν περιλαμβάνονται.

skotostras

Gia na min anoikso kainourio nima 8a kano mia erotisi edo sxetika me AK-47,
Afto to TM ak47 exei wood grips i metal body ? i ine ABS kai ta dio?
Kai to JG AK47 einai wood ta grips kai to stock?
Kai @ Hlias
File i epilogi sou san proto oplo einai telia! ta AK einai poli orea! Ego den katexo to sigekrimeno ala einai aksiopisto efoson einai kalis markas..... :)

kostas5

egw exw auto to oplo      http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=757         
alla den eimai euxaristimenos giati den me boithaei katholou to skopeutro tou... einai poli dynato dexete poles tropopoihseis kai einai poli wreo exoterika...ama ebazes kai ena red dot tha htan theiko...! 8)  tora pou exw genethlia tha brw $$$ kai tha to ftiaxw...
to paketo exei mesa fortisti,mpataria,xeirolabh kai to oplo fusika.. :D

nick

δεν ειπε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος με το οπλο γενικοτερα,ειπε πως απλα δεν το βολευει το σκοπευτρο των ΑΚ sereies...δικο του προβλημα...,οχι του οπλου....! ;D

kostas5

nai ontos... to skopeutro dn me boleuei ka8olou kai dn eimai telios axarios rwta ton nick ti xilo e fage otan irthe spiti mu tu exoun minei simadia... kai emena fusika apo ton kako ton aderfotu pu eixe to ak tu sto auto... >:(

charisteas3

eisai sigouros oti 8es na pareis auto to oplo? giati einai akribo kai gia na to pareis gia to prwto oplo.  :-\
Ean to 8eleis polu parto!  :D  To oplo einai teleio omws kai h marka einai kalh! 

nick

ναι,γι'αυτο μη μιλησεις....καταλαβαινουμε......

kostas5

DEN RIXNOUME MESA SE SPITIA APLA EXW TERASTIA AULH !!! ---------- POSES FORES THA TO PW  >:(

EDIT by Admin.
1) Προσέχετε τις εκφράσεις σας.
2) Δεν γράφουμε με κεφαλαία γιατί εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις.
3) Διάβασε τους κανόνες του Forum.

skotostras

Παράθεση από: kostas5 στις  26 Μαΐου 2009, 17:01:35 ΜΜ
DEN RIXNOUME MESA SE SPITIA APLA EXW TERASTIA AULH !!! -------- POSES FORES THA TO PW  >:(
ooops, prosekse tis ekfraseis  :-X
:)

Ηλίας

Ρε παιδια το εχω ψαξει πολυ.Το θεμα δεν ειναι η τιμη, απλα θελω κατι καλο σε πιοτιτα και δυνατο.
Απο αυτα που μου γραφετε καταληγω σε συμπερασμα οτι θα ευχαριστιθω το οπλο
Σας ευχαριστω παρα πολυ, Ηλιας.

Ηλίας

Και να ροτισω και κατι αλλο αν γινεται να με βοηθησετε.
Ποσο κοστιζει η μπαταρια μαζι με φορτιστη
και ποσα v. ειναι η μπαταρια?
Θελω να ακοσω τοις απαντισεις σας για να φτιαχνω απο τωρα τον
λογαριασμο και να ξερω ποσα λεφτα θα χρειαστω.
Σας περιμενω, Ηλιας

FanIsHere

Το σετάκι φορτιστής-μπαταρία κοστίζει από 30 ευρώ και πάνω. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις, μη το ξεχνάς.

Τα ν. της μπαταρίας που αναφέρεις, τι ακριβώς είναι? ???
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Θάνος

Κάθε AEG παίρνει τη δικιά του μπαταρία σε volt καί σχήμα. Συνήθως είναι στα 8.4 volt, αλλά πολλοί βάζουν καί μεγαλύτερες, δηλαδή στα 9.6 volt αν τη χωράει βέβαια, με αποτέλεσμα να αυξάνουν την ταχύτητα περιστροφής του μοτέρ γιά γρηγορότερες "ριπές". Αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τα παραπάνω volt, γιά να μην χαλάσει γρηγορότερα το μοτέρ, αν καί μία μικρή αύξηση από 8.4 σε 9.6 δεν νομίζω ότι θα δημιουργήσει μελλοντικό πρόβλημα.

Η τιμή της μπαταρίας έχει να κάνει,

1. με τα volt (7.2, 8.4, 9.6 κ.λ.π.),
2. τα mAh, που αναφέρεται στην χωρητικότητα της μπαταρίας, όσο πιό μεγάλο το νούμερο, τόση μεγαλύτερη καί η διάρκειά της καί φυσικά καί η αξία της,
3. την εταιρεία κατασκευής, (οι επώνυμες είναι πάντα ακριβότερες--ΚΑΝΟΝΑΣ),
4. ο τύπος (σχήμα) της μπαταρίας.....καί....αυτά στα γρήγορα.  :)

Όταν αποφασίσεις γιά το AEG που θα αγοράσεις, θα δεις καί ποιόν τύπο μπαταρίας "φοράει".

Μιά εικόνα με τιμές κ.λ.π. μπορείς να πάρεις από το παρακάτω λινκ. ;)

http://airsoftclub.gr/eshop/index.php?cPath=48

Φιλικά, Θάνος.
:)
keep safe distance...

Ηλίας

Fan Is Here ενοω τ volt της μπαταριας. Ο φιλος μου ο Θανος μου εδωσε να καταλαβω περι τινος προκειτε.
Μαλλον θα καταληξω εδω :
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=48_50&products_id=248
1ον: γιατι ειναι και τα 2 της Tokyo Marui (που την ξερω και την εκτιμω)
2ον: αναφερει τον τυπο του οπλου στα στοιχια της μπαταριας
και 3ον: οπως ειπα ψαχνω κατι καλο :)
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου Θανο
Ηλιας