Και μετά λένε για εμάς ότι είμαστε κολημάρες...

Ξεκίνησε από Overlord, 25 Φεβ 2012, 15:01:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KOSTANTIUS

και για να τελειωνω σ αυτο το ποστ,με ενα αποφθεγμα  του  Βολταιρου:
Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω * ακόμα και με το τίμημα της ζωής μου * το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις.
καλη σας νυχτα.

mirrage

Παράθεση από: KOSTANTIUS στις  25 Φεβ 2012, 22:04:15 ΜΜ
χαχαχα καλα αναιρεις αυτα που λες ? απο την μια υποδουλωση ελληνων 400χρονια ...... ενω ινδων 100 χρονια και απο την αλλη λες μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
ο δε φιλος nameless προσπαθησε να φτιαξει ενα κλιμα οπως τον βολευε αυτον. ειπαμε γελωντας boliwood army καποιος ειπε παρασταση  ok re παιδες ,και μονο ανηθικους δεν μας χαρακτηρισε , χαιρωμε βεβαια που ανετρεξε λιγο στο internet και διαβασε λιγο ιστορια , αλλα οπως μου ελεγε ο καθηγητης μου στο πανεπιστημιο το ιδιο κειμενο δεν το καταλαβαινουν ολοι το ιδιο.  ποιος ειπε οτι δεν τους σεβομαστε? αλλα οχι να τους βαλω πανω και απο τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, θα ηταν ανιστορητο
sorry αυτα ειναι τα πιστευω μου , θα τα λεω θα υμνω τους ηρωες μας αυτο μας εχει μεινει ,
σεβομαι καθε λαο της αρχες τους τα πιστευω τους της συνηθειες τους αλλα ουδεποτε θα μειωσω την ιστορια μας απεναντι σε αντιστοιχες ιστοριες αλλων λαων.
η ιστορια μας εχει την θεση της και πρεπει να την λεμε οπως ειναι. ας την διαβαζουμε κι απ το ιντερνετ.
και για την ιστορια ιθαγενεια: Ελληνικη οτι αυτο σημαινει. κοινως ειμαι απο αυτους που λενε Ελληνες και το πιστευουν.

Βασικά...ο Prio το είπε σαν ένδειξη του πόσο κατώτεροι είναι "πολεμικά" και/η ηθικά αφού ανέχονταν τους Άγγλους επί 100 χρόνια...
Εγώ απλά χρησιμοποίησα το επιχείρημα του για να του δείξω ότι με τη λογική που ακολουθεί εμείς είμαστε κατώτεροι που υπομείναμε
τον ζυγό επί 4 αιώνες...

Το θέμα μου δεν είναι να δείξω ότι ο ένας λαός είναι ανώτερος η κατώτερος των άλλων αλλά ότι δεν μπορείς να κρίνεις και κυρίως
να κατακρίνεις μία ξένη κουλτούρα με βάση την δική σου.Εδώ ρε παιδιά άλλα έθιμα έχουν στη Θεσσαλονίκη και άλλα στα Χανιά!Και λέμε
τους Κρητικούς τρελούς για τις μπαλωθιές ενώ αυτοί δεν πιστεύουν ότι κάνουν κάτι κακό!
Να με συγχωρούν οι Κρητικοί τους συμπαθώ και μάλιστα οι πιο στενοί μου φίλοι είναι από Κρήτη.

Δεν είμαι ανθέλληνας αλλά δεν δέχομαι να βάζω τους άλλους λαούς κάτω από τον δικό μου η τον δικό μου  κάτω από άλλους.
Ειδικά όταν έχουν δώσει λαμπρά δείγματα πολιτισμού ανά τους αιώνες.

ADINOWS

Είχαμε Παρθενώνα κι αυτοί ζούσαν σε σπηλιές,
μανδύες εμείς φοράγαμε κι αυτοί προβιές,
Αλέξανδρο είχαμε, Λεωνίδα και Περικλή
κι αυτοί ήταν ξυπόλητοι χωρίς γραμματική......(στιχοι τραγουδιου)
COBRA TEAM

Prio

Παράθεση από: mirrage στις  25 Φεβ 2012, 22:22:42 ΜΜ
Βασικά...ο Prio το είπε σαν ένδειξη του πόσο κατώτεροι είναι "πολεμικά" και/η ηθικά αφού ανέχονταν τους Άγγλους επί 100 χρόνια...
Εγώ απλά χρησιμοποίησα το επιχείρημα του για να του δείξω ότι με τη λογική που ακολουθεί εμείς είμαστε κατώτεροι που υπομείναμε
τον ζυγό επί 4 αιώνες...

Το θέμα μου δεν είναι να δείξω ότι ο ένας λαός είναι ανώτερος η κατώτερος των άλλων αλλά ότι δεν μπορείς να κρίνεις και κυρίως
να κατακρίνεις μία ξένη κουλτούρα με βάση την δική σου.Εδώ ρε παιδιά άλλα έθιμα έχουν στη Θεσσαλονίκη και άλλα στα Χανιά!Και λέμε
τους Κρητικούς τρελούς για τις μπαλωθιές ενώ αυτοί δεν πιστεύουν ότι κάνουν κάτι κακό!
Να με συγχωρούν οι Κρητικοί τους συμπαθώ και μάλιστα οι πιο στενοί μου φίλοι είναι από Κρήτη.

Δεν είμαι ανθέλληνας αλλά δεν δέχομαι να βάζω τους άλλους λαούς κάτω από τον δικό μου η τον δικό μου  κάτω από άλλους.
Ειδικά όταν έχουν δώσει λαμπρά δείγματα πολιτισμού ανά τους αιώνες.

Εαν δεχεστε για κουλτουρα η πολιτισμο το οτι εν ετει 2012 στην πρωτευουσα το νεο δελχι τα δημοσια ουρητηρια ειναι υπαιθρια η οτι καιγονται οι νεκροι στον γαγγη σε δημοσια θεα και μελη απο τους νεκρους ειναι διασπαρτα παντου και οι ινδοι πλενονται στο ιδιο ποταμι που ξεβραζει καθημερινα 10.000-12.000 πτωματα διοτι δεν δεχονται την ταφη,μπορειτε   να γινεται ινδουιστες και να πατε να μεινετε στον παραδεισο των πολιτισμων την"ΑΣΙΑ".Τωρα το αν οι ινδοι υπεμειναν τους εγγλεζους 100 η 200 χρονια τους βγηκε σε καλο.Φαινεται και στο βιντεο που προσπαθουν να μιμηθουν τον αγγλικο στρατο με τα λοφεια στα κεφαλια τους και τον βηματισμο,σε παρωδια βεβαια.Ασε που μαθανε και κρικετ και το εχουν και για εθνικο σπορ.Δεν ειχαν και τιποτα αλλο πρωτυτερα.
Οι ελληνες απ την αλλη κρατησαν τα ηθη και τα εθιμα τους απ την κρητη εως την μακεδονια οχι απ την τουρκοκρατια αλλα εδω και 4.500 χρονια!!
Αρα για μενα δεν μειονεκτουν οι αλλοι μονο "πολεμικα"αλλα και πολιτισμικα.Αυτα γιατι κουραστηκα να μιλαω για τα αυτονοητα,καληνυχτα και τα λεμε καποια αλλη στιγμη.
Athens Core Omega Prio [ACO/004]