παιχνιδι με sniper!!

Ξεκίνησε από padelos, 21 Μαΐου 2009, 15:01:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

Παράθεση από: airsoftFTW στις  22 Ιουλ 2009, 22:30:18 ΜΜ
Εμένα η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι οτι στο Airsoft δεν χρείαζεται kai spotter. Χωρίς spotter το παίχνιδι είναι πιο ενδιαφέρον και εξάλλου ο spotter συνηθως τα κανει μουσκεμα προδίδοντας με τον 1 ή με τον άλλο τρόπο την θέση του ζευγαριού. Το λέω αυτό γιατί το έχω δει να συμβαίνει με τα ίδια μ τα μάτια σε παιχνίδι στην Βοστώνη που έπαιζε ο ξαδερφός μου(ο τυχεράκιας ειναι 21 χρονών! ;D). Πάρτε φάση: σε μια άκυρη στιγμή ξεπετάγεται ενας spotter  πισω απο κατι θαμνους με τα κιαλια στα χέρια για να "κοιταξει καλύτερα". Ε, μετά καταλαβαίνετε τι επακολούθησε... Κέρδισε η ομάδα του ξαδέρφου μου πάντως.

Εεεεε εκει δεν σημαινει οτι δε χρειαζεται spotter στο airsoft, σημαινει οτι ο spotter μ#λ&κιζόταν ....

ROOKIEJO

ετοιμαζετε σταλιγκραντ που ηταν ο παραδεισος των σναιπερ αλλα και ενα σεναριο τυπου ιβοτζιμα που μπορουν να παιξουν ολοι αλλα ειναι κορυφαιο για γιαπωνεζους σναιπερ.λιγη υπομονη

Falcon

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  30 Νοε 2009, 20:41:02 ΜΜ
ετοιμαζετε σταλιγκραντ που ηταν ο παραδεισος των σναιπερ αλλα και ενα σεναριο τυπου ιβοτζιμα που μπορουν να παιξουν ολοι αλλα ειναι κορυφαιο για γιαπωνεζους σναιπερ.λιγη υπομονη

Ποιος θα ψαξει να Γιαπονεζους για το σεναριο?  ;D ;D

ROOKIEJO

Παράθεση από: Falcon στις  02 Δεκ 2009, 01:35:27 ΠΜ
Ποιος θα ψαξει να Γιαπονεζους για το σεναριο?  ;D ;D
το σεντερ εφερε το αρισακα οποτε τιμης ενεκεν καποιοι θα παιζουν γιαπονεζοι σε αμυντικες θεσεις και οι αμερικανοι θα κανουν αποβαση.φυσικα θα παιζουμε με οτι οπλο εχουμε αλλα με κανονες για να θυμιζει καπως την φαση

Falcon

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  02 Δεκ 2009, 10:04:09 ΠΜ
το σεντερ εφερε το αρισακα οποτε τιμης ενεκεν καποιοι θα παιζουν γιαπονεζοι σε αμυντικες θεσεις και οι αμερικανοι θα κανουν αποβαση.φυσικα θα παιζουμε με οτι οπλο εχουμε αλλα με κανονες για να θυμιζει καπως την φαση

ROOKIEJO, ελπιζω να φτιαξεις ενα καλο σεναριο, να χαρουμε!!

jumbo

για να φτιαχτει σεναριο τυπου σταλιγκραντ, χρειαζεται ενα πολυ μεγαλο πεδιο με παρα πολλα κτιρια, παρα πολυ αυστηροι κανονες εμπλοκης, ενδυματολογικοι κανονες και σιγουρα διαιτητες, οποτε προς το παρον το βλεπω λιγο ανεφικτο....οσον αναφορα την ιβοζιμα...........μας λειπει ο αιγιαλος αποβασης και τα λεφτα για το αρισακα... :-\
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ROOKIEJO

βρηκα 2 αεροπλανοφορα και 3 θωρηκτα .προβλημα εχω στο παρκινγκ και στα αντιτορπιλικα.
σκεφτομουν κομματι απο το σταλιγκραντ και συγκεκριμενη εποχη πχ αρχη και προαστια η τελος και εργοστασια.θα δουμε.ουτως η αλλως θα συσκεφτουμε τρωγοντας